Trabzonspor - Fenerbahçe maçı tatil edildi. Peki ya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Volkan'ın savunulacak tek bir tarafı yok beyler bunu kabullenin.Beşiktaş maçında Melo'nun dansında Beşiktaş taraftarından çok Fenerbahçeliler bu nasıl iş taraftarı tahrik ediyor diye kamuoyu topluyordu bugün Volkan'ın yaptığının Melo'dan farkı var mı o gün Melo'yu suçlayanlar bugün Volkan'ı savunmasın lütfen.

futbolculara saldırı yapıldı. POLİSİMİZE SALDIRI YAPILDI. BİR ÇOK POLİSİMİZ YARALANMIŞ.

KINIYORUZ TRABZON TARAFTARINI !!

Ortalığı karıştırma fenerli tarafların polis araçlarını devirip yaktığı günleri unutmadık. Sen önce aynada kendini kına ortalığı karıştırma burda.

Helal olsun hocam bende bunu anlatmaya çalışıyorum futbolu bi geride bırakalım o bizim vatandaşımız o herşeyden önce bir insan demeli vicdanına bunu söyletmeli

Sayın arkadaşım o sırada olan saldırılarda başkana kaldırım taşı fırlatmadılar ve bu kadar korumasız değildi başkan orada yanlış kapıdan çıkmak ile ilgili her iki tarafında var olan bir güvenlik zaafı ayrıca orada yapılan küçük bir taraftar grubu burada koskoca stat ki etrafta olan onlarca polisi söylemiyorum. Senin üzerine arabana saldırdığımda sen kendini bi nebze korursun ancak arkandan kafana ses bombaları musluklar kaldırım parçaları atarsam bilmem kaç metre yükseklikten sen ne yapabilirsin ?

neyse hocam tartışmayalım uzar gider böyle

Emenikenin gögsüne bişey attılar arkasını döndü yürüdü sonra birden atladı, helal olsun tam oscarlık :D :D

Kulüplerin başkanları mafyatik isimler olunca taraftara şirin görünmek için popülist söylemlere başvurup taraftarlarını kışkırtırsa olacağı bu.

ne hakkı hocam siz hangi haktan bahsediyorsunuz ? bunların yaptığı hiç bir şeyde yazmaz. kaldırım taşı attılar bize kaldırım taşı !

Hakkı ben değil, Trabzonspor iddia ediyor. Ben sadece onların kurgulama ihtimali olan fikirlerini söyledim.

Ben bir Beşiktaşlı olarak Trabzon taraftarına hak veriyorum. Bu kadar çok adaletsizlikler üst üste gelince olayların çıkmasıda doğaldır. Taraftarda en sonunda dur diyor. Aynısını bizde Galatasaray maçında yaşadık. Fakat tek fark Trabzonspor taraftarları kafadan bu maçı tatil ettirmek için planlamış kendilerini. Buda tamamen takıma zarar verir.

hangi adaletsizlik?
siz gidin bunlara hak verin sonra da sporda şiddet niye bitmiyor.
Haklılar değil mi sonuçta yanlarında bi ateşli silah eksik.

işte bu zihniyet sporun bu noktaya gelmesindeki en temel etkenlerden birisidir.

böyle hareketler yapan sporcuların o sahada temiz bir dayak yemesini ya da kafasına, gözüne birşey gelmesini sakat kalmasını istiyorum ki spor bu zihniyetlerden temizlensin.

sporcuysan çık sporunu yap, topunu oyna.

//

ingiltere, ispanya maçlarını izlerken 100.000 kişinin stad içerisinde oturmuş maç izleyişini gördüğümüzde ne modern insanlar ya diyen de biziz, kendi maçımız olunca tahrik etsin diyen de biziz, rakip taraftara taş, sopa atılsın diyen de biziz.

biz çok gerizekalı bir milletiz.

sen kendını gerizekalı goruyorsan o sana kalmış başına gelmediği için konuşmasını bilende sizlersiniz

Biz içimizdeki sorunları aşamadıkça birbirimize taşlar musluklar fırlattıkça birbirimizin araçlarına saldırdıkca ben kazanmıyorsam onlarda kazanmasın mantığıyla birbirimize telifler flaglar yağdırdıkça birbirimize parası kadar değer verip o insanın insanlığına bakmadığımız sürece kimse kusura bakmasın bir yerlere gelemeyiz.

Gelemiyoruzda zaten kendi kendimizi ateşe atmaktan başka ne işe yarıyoruz güya kardeştik biz ?

Keşke okullarda şiddetle adalet sağlanamayacağını öğretseler Fenerlisine de Hakkarilisine de diğer takımlara da ben fenerbahçeliyim 17 yaşındayım sadece futbolu değil şu ülkede birbirimizi yediğimizi görünce feci şekilde üzüntü duyuyorum

Arkadaşlar hayatımda bu trabzonspor taraftarı kadar takımına zarar veren bir taraftar görmedim. Daha geçenlerde Burak Yılmaz'ın gözüne atılan maddeden sonra bu olaylar yine devam etti.

Sahaya ne atılmadı ki kapı kolu görür gibi oldum siz düşünün artık konfetiler cartlar curtlar ben anlamıyorum bu insanımızı 2 side bizim takımımız o oyuncuların hepsi bizim vatandaşımız bizim kardeşimiz abimiz birinin gözü çıksa kim verecek bunun hesabını ?

Hayır takımlarınında performansını etkiliyorlar desteklesene kardeşim evinde oynuyorsun evinde Fenerbahçe bu şakası olmaz evimizde yakalamışken kaçırmayalım demiyorsunda oyunculara saldırıyorsun.

Bana sorarsanız Fenerbahçenin 1-0 önde olduğu maç tatil edildi ve ben bu maçın tekrarlanacağını sanmıyorum yani 45 den devam etmezz diye düşünüyorum.

Bu maçın sonucu hükmen 3-0 gibi geliyor.

Şunu anlayalım yöneticiler ne yaparsa yapsın bizim insanımızda da var o tuğladan ağır maddelerden biri direk Volkan'ın ve diğer oyuncuların canına kast etmektir.

Takım ayırmayalım arkadaşlar burada insan canına kast var. Burak'a yapılanlar bu olaylar nereye gidiyoruz Allah aşkına ??

Tahrik edici mesajlar atıp gereksiz tartışma yaratmayalım lütfen

biride demiyor bunu işin ehline soralım diye :)

biride demiyor bunu işin ehline soralım diye :)

abi sende hiç demiyorsun ki böyle bir konu var giriyimde şu cahil herifleri bi bilgilendireyim :D

Bu arada arkadaşlar ntv sporda söylenen hakem haklı bulunursa trabzon hükmen mağlup sayılacakmış ve akabinde cezalar falan filan..

Gerçi tam adamını bulduk oda söyler birşeyyler

halen izliyorum cidden büyük reziilik var [MENTION=51]beyto33[/MENTION] hocam karar ne olur :D

trabzon da yeni hayvanat bahçesi açılmış hiç haberimiz yoktu öğrendik.Bu mahlukatlardan kime ne yarar gelir soludukları oksijen israf.

hocam sence forum ortamını gerecek şu cümlelerine gerek var mıydı?

neyini söylemicem yanlış mı konuşuyorum,2 tane top tepilecek adamın kafasına taş atmak nedir bırakın allahınızı severseniz şu ülkede yaşamaktan soğuyacaksan oturacaksın bu trabzon seyircisini izleyeceksin.

9- Futbol takımları taraftarlarının karşılıklı atışmaya varacak ya da siyaset, dini konularda tartışma ve kalp kırmaya gidecek türde mesajlar yazılması, tahrik etme ve kışkırtıcı sözler yasaktır.

Bu kuralı ihlal edenler 7 gün süre ile forumdan uzaklaştırılacaktır.

Arkadaşlar tartışma yaratacak postlar yazmayalım lütfen . Yazanlar ise kurallar çerçevesinde cezalandırılacaktır .

neyini söylemicem yanlış mı konuşuyorum,2 tane top tepilecek adamın kafasına taş atmak nedir bırakın allahınızı severseniz şu ülkede yaşamaktan soğuyacaksan oturacaksın bu trabzon seyircisini izleyeceksin.

Biz de desteklemiyoruz zaten olanları. Ama hala Trabzon seyircisine, halkına genelleme yaparak aşağılayıcı cümleler kullanıyorsun hocam. Bu tarz olaylar ilk defa olmuyor ki. Her statta oluyor.

VEEEEeeee böylece Şampiyonluk Yolunda çok rahat bir galibiyete imza attık :D Hedefe 1 adım daha yaklaştık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri