nicomedya
Yasaklanmış
Kaba saba ve hiç bir şekilde savunulmuycak taraftar grubu klubüne kadar ben karadenizliyim şahsen üzülüyorum yazık yazık spor yapıyorsun sonuçta düşmanla savaş degil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sonuç 3-0 olacak. Zaten Fenerin hakkıydı.
Trabzonspor da > ne ekersen onu biçersin geçmiş olsun.![]()
Olayları tasvip etmiyorum ancak taraftar az bile yapmış.
3 yıldır hala hakkı verilmeyen bir takımın taraftarının önüne çıkıp kolay kolay futbol oynayamazsın...
Umarım olaylar daha fazla büyümez. Aksi halde fener Trabzon'dan çıkamaz...
hangi adaletsizlik?
siz gidin bunlara hak verin sonra da sporda şiddet niye bitmiyor.
Haklılar değil mi sonuçta yanlarında bi ateşli silah eksik.
3 4 buyuk takim arasinda olamadigi icin,bir hazimsizlik problemi herzaman olmustur trabzon sporun.
Kim hakli peki? Durmadan gider yapan aziz veya haci osmanoglumu? yoksa her mac ana avrat dumduz giden volkan mi emremi yada benzerlerimi? (Herhangi bir takimdaki benzerleri sadece fener degil her takimda var bunlardan.) Evet taraftar hakli kardesim. Taraftari bu duruma getiren bu sahislar. Once bunu gor oyle hakliyi haksizi sec.
3 yıl spor yaptım ben de. öyle basketbol, voleybol da değil. ben de futbol oynadım. taraftarının en ateşli olduğu spor dalıdır bilirim yani ne olduğunu.sen kendını gerizekalı goruyorsan o sana kalmış başına gelmediği için konuşmasını bilende sizlersiniz
abi sende hiç demiyorsun ki böyle bir konu var giriyimde şu cahil herifleri bi bilgilendireyim![]()
Bu arada arkadaşlar ntv sporda söylenen hakem haklı bulunursa trabzon hükmen mağlup sayılacakmış ve akabinde cezalar falan filan..
Gerçi tam adamını bulduk oda söyler birşeyyler
Hiçbir zaman olmadı deme hocam gs ile fenere nal toplattığı dönemleri vardı ts ninHocam 3 4 büyük takım arasında olamayan Trabzonspor bu sezon Şerefiyle Avrupa kupasına katılmıştır ve Juventus maçına kadar maç kaybetmemiştir .
Tamam Fenerbahçe kadar güçlü bir kadromuz yok belki ve hiçbir zaman olmadı evet. Ama adımız bu kadar pis işlerede hiç karışmadı hocam . 3 büyük takım dediğiniz İstanbul takımlarıdır sanırım . Onlar kadar büyük paralar kazanamamış olabiliriz eyvallah kabul . Onlar gibi taraftar kitlemiz yüksekte olmayabilir oda kabul . Ama unutmayalımki bu hareketleri yapanlar Trabzonspor değil o küçük Trabzonspor lu kitlesinden kendini bilmez bazı kişilerdir.
Bende isterdim İstanbul takımlarından birini tutmak , her maç yüreğim ağzımda maç izlememek ama içimize işlemiş bordo mavi bırakamıyoruz be abi . Bir tane bile düzgün kesin yeneriz deyip ağız tadıyla izleyebildiğim maç yok . Ama zevkli be abi . Heyecanlı bi kere . İliklerimize işlemiş Trabzon .
Neyse çok uzadı iyi akşamlar
Hiçbir zaman olmadı deme hocam gs ile fenere nal toplattığı dönemleri vardı ts nin
o günlerden kaldı belkide karadeniz fırtınası lakabı.
not gs liyim.
ve tekrar konunun kapatılmasını rica ediyorum.![]()
Yerden göge kadar fenerin hakkı oynatmayan kim fenermi,trabzon savaşa çımış resmen ayrıca olaylarına gelecek olursak fener şampiyon olamasın diye trabzona maç satanlarıda konuşmak gerekir daha dogrusu verenleri, her tür şike oldu her takım yaptı bence, yaptıysa bile an az fener yaptı şikeyi.Fenerbahçenin büyüklügü nedense kabul edilemiyor edilemedigi gibi tüm diger büyükler birleşip fenere saldırıyor.bu şekilde fotbol olmaz trabzonun agır ceza alması lazım alacaktırda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.