Triqalx'le görüşebilen var mı?

bacanak

Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba,

mehmet abi'yle ( [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] ) görüşebilen kimse var mı? bütün sosyal medya hesapları kapalı, skype'a girmiyor, telefon numarası kullanılmamakta, retnor'da kapanmış.

Son düzenleme:
hadi yaa uzuldum. Nerden biliyosun? 2 senedirde forumlarda yok olma ihtimali yuksek malesef

Birlikte çok ticaretimiz olmuştu,en son eşinden boşanma süreci, üstüne de işlerinin yolunda gitmediğini duymuştum..Sonrasında yakın arkadaşlarından bu haberi aldım..Delikanlı , mert bir insandı kendisi..
Hala üzülürüm aklıma geldikçe :(

arkadaşlar merhaba,

mehmet abi'yle ( [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] ) görüşebilen kimse var mı? bütün sosyal medya hesapları kapalı, skype'a girmiyor, telefon numarası kullanılmamakta, retnor'da kapanmış.

Son Aktivitesi: 7.06.2020 02:37

Birlikte çok ticaretimiz olmuştu,en son eşinden boşanma süreci, üstüne de işlerinin yolunda gitmediğini duymuştum..Sonrasında yakın arkadaşlarından bu haberi aldım..Delikanlı , mert bir insandı kendisi..
Hala üzülürüm aklıma geldikçe :(

kimden duydunuz hocam?

severdim mehmet abi’yi dediğiniz gibi iyi bi insandı. en son kasım 2020’de tekrar turkcell’e başlamış görünüyor linkedin’de.

kimden duydunuz hocam?

severdim mehmet abi’yi dediğiniz gibi iyi bi insandı. en son kasım 2020’de tekrar turkcell’e başlamış görünüyor linkedin’de.

o dönem skypte ticaret yapan kişilerden duydum hocam..uzun süredir aktif değilim sosyal medya da,o yüzden hatırlayamayacağım maalesef

o dönem skypte ticaret yapan kişilerden duydum hocam..uzun süredir aktif değilim sosyal medya da,o yüzden hatırlayamayacağım maalesef

ciddi misiniz hocam siz intihar mı etti, çok iyi bir abimizdi ya çok üzüldüm :(

Vay arkadaş intihar mı etti, çok düzgün bir insandı çok yazık olmuş.

Çok çok üzüldüm. Hala inanamıyorum.
Lütfen arkadaşlar ekonomik sıkıntılardan dolayı intihar etmeyin. Yarın size nasıl bir kapı açılacağını siz bile tahmin edemezsiniz.

geçmiş dönemlerde kısa bir sohbet muhabbet etmiştim kendisi ile, umarım doğru değildir haber ama, kendisi nette aktif birisiydi.

:( Hiç ummadığım bir insan için bu haberi duyuyorum. Umarım doğru değildir.

desenize masadan birer birer eksiliyor dostlar. ölümü unutup yaşıyoruz. bu dünya böyle..

En son 18 kasım 2019 da elinde 1k adet mail vardı. Bana yazmıştı alırmısın diye.
En son konuşmam bu oldu. Arada yazdıysamda halini hatrını sormak için. Cevap alamamıştım.
Umarım haber asılsızdır. Ama doğru gibi gözüküyor. R-10 hesabına da bayadır giriş yapmamış.
Çok çok üzüldüm. Son zamanlarda aldığım en kötü haber.

Eğer haber doğru ise Allah rahmet eylesin.
Yüz yüze görüşmüşlüğüm yoktu ama forumdan gördüğüm kadarıyla iyi diyebileceğim bir kişiliğie sahipti.
Ne denebilirki çok yazık cidden.

arkadaşlar merhaba,

Tam tarihi hatırlamamakla birlikte haber doğru, kendisi vefat etti. Tekrar Allah rahmet eylesin diyelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri