4 kanaldan 1'ine davetiye gelmiş . Hiç yoktan iyidir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 kanal davetiyesi kabul edilmemiş
Şubat ödemelerini bugun yaptık . Kapalı kanallara ödeme gönderilmediğini anladık 5 ine kadar ödemeler devam edicek bakalım belki son gün yapılır kapalı kanal ödemeleri bilemiyorum duruma göre burayı güncelleyecegim yani kanal gönderen arkadaşlar ona göre başvuru yapsın .
ödeme almışsınızdır hocam . Ödemeler yapıldı .Bizde bekliyoruz benimde icerde kapalı kanallarım var göreceğizinşallah kapalılar ödenir, henüz tek kanalım var oda kapanmadı ama inş ödenmemezlik olmaz![]()
ödeme almışsınızdır hocam . Ödemeler yapıldı .Bizde bekliyoruz benimde icerde kapalı kanallarım var göreceğiz
açık kanalımı aldım, inş kapanmaz diyelim o zaman
Davetiye gelmiyor ki kanallara kabul etmiyorlar
ben kaç tane kanal gönderdim,bekledim bekledim ne reddedildi diye mail geldi nede davet10 kanal göndersem şansa belki 1 tanesi onaylandı,gerisine ne gelen var ne giden.ne tür kanalları alıyor bi anlasak,ona göre düzenleme yapıcazda...
Elimizde Bentpixel'in bir sub-network'ü var bildiğiniz gibi %50 ödüyorlar.Geçen ay kapalı kanala da ödeme aldık ama bu ay alırmıyız belli değil adamlar kolay kolay kabul etmemeye başladılar kanalları ve bazen kafalarına göre blacklisted yapıyorlar ve o kanalın kazançlarını ödemiyorlar bu yüzden foruma açmak konusunda kararsız kaldık.Yine de başvurmanız açısından bu mesajımda ve konudaki ilk mesajda paylaşacağız.
Başvuru Linki : Bent Pixels Dashboard
Kabul edildiğiniz her kanala farklı bir paypal adresi kullanmanızı öneriyorum çünkü bir paypal adresi yasaklandığında diğerlerinin de ödemesinin yasaklandığından bahsettiler.
Kanalların Hakkında,Profil resmi,Kapak resmi bölümlerini doldurmanız gerektiğini ve kanalda en az 10 abone 5 adette video olması gerektiğini belirttiler.
Konuya kimse 25 gündür hiç birşey yazmamış.
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam ödemeler bu pazartesi başlıyacak mı?
1 inde baslicak hocam 3 üne kadar tamamlanır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.