Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
davetiyem bu sabah gelmiş . 1 saat önce 5 tane daha kanal yolladım davetiye bekliyorum![]()
mrb skyp alabilirmiyim
spam kanal yollamayın boşa çok çok zor kabul ediliyor. Yolladıktan 24 saat içinde geliyor davetiye . Davetiye gelmemişse maile bak kabul edilmemiştir büyük ihtimak.
Başvuru yaparken tutarsızlık var , 1k izlenme istiyor . Kanalda 1k izlenme var videoları atalı 4 gün oldu izlenim analitiğe yansıdı fakat .
"Sorry. You cannot apply unless you have a minimum of 1,000 monthly views."
hatası alıyorum . Az öncede 500-600 izlenimli kanallar başvuru yaptım kanal kabul edildi .
Bunu bir sorayım hocam hiç böyle birşeyle karşılaşmadom 10 izlenimli kanallar var kabul edilen
"Sorry. You cannot apply unless you have a minimum of 1,000 monthly views." bu hatayı alıyorum . 1k izlenim istiyor sanırım . Ama kanalda 1 k izlenim var başvuru yapamadım 300 - 400 izlenimli kanal ile başvuru yaptım oldu anlamadım ben bu işi![]()
Hocam birkaç kanal yolladım ilgilenirsen sevinirim [MENTION=10199]mumru[/MENTION]
3-5 gün önce 2 tane kanal göndermiştim . 1 tanesi spam 1 tanesi oyun kanalıydı . Oyun kanalına davetiye geldi . Sonra izlenimli 4 tane amatör videolar olan kanal yolladım kabul edilmedi . Bugün yine 4 tane oyun kanalı yolladım onlarda kabul edilmemiş . Bu adamların neyi kabul edip etmediklerini anlamadım . %100 özgün bekliyorlarsa beklemesinler boşa . 3-5 gündür sırf bu partnere kanal hazırlıyorum günde kaç saatimi veriyorum kabul edilmemiş uğraşmam artık . Soktuğum 1 kanalla ne kazanırsam o kardır artık
---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 19:32 ----------
1 kanalıma daha davetiye gelmiş
Hocam bu adamların gerçekten ne istediğini biz partner sahibi olarak ta anlayamadık kendince belirli kuralları var.O spam içerik alamayız diyorlar %100 spam içerikli kanal alıyorlar.Benim bunlar kesin kabul olur dediğim kanalları pas geçiyorlar.Bir orta yol bulalım diye konuşunca da adamlar kendi bildiklerinden şaşmıyorlar ben kendim 20 kanal göndermişimdir rahat ama hiç birisini kabul etmediler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.