Tüm Foruma Ve Serkan Abiye Çok Teşekkürler

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar You tube Gireli Baya Oldu Sonunda Stabil Bir Kazanca Eriştim. Kendi Taktiğimle Ama Tabikide Herşeyi Serkan Abi Ve Forumdaki Abilere Borçluyum Hepinize Çok Teşekkür Ediyorum İnşallah Hepimiz Birlikte Kazanırız.
Bide Ben İşi Bıraktığımda 1 Ay Ara Verdiğimde Bana Yardım Eden Kanalıma Kadar Alan Kemal Abime Yani You tube Aynı Gün Başlayıp Ortak Yürüttüğüm Abime Çok Teşekkür Ediyorum [MENTION=4030]Kemal3792[/MENTION] İnşallah Tüm Forumun Tüm Arkadaşlarımın Kazancı Yüksek Olur İyi Günler İyi Forumlar...

Asil allah senden razi olsun. Beni bu ise soktun. Senin sayende kazanc sagliyorum. Herzaman elimden geldigince yardim ederim kardesim. Allah kazancini daim etsin ve surekli artirsin.

Serkan abi ve ekibi sayesinde bu forum bi aracı arkadaşlar. Uğraşan parasını kazanıyor.

Serken sayasinde bu işlere bulaştım... Kendisine her daim teşekkur ederim. Kazancın belirli mblasını hayır işlerine daima adıyorum... Bereket gördun paralar diye... Videolarını izleyerek ilk kanalımı açtım ve bu foruma yönlendim..... inanmadığım bir işe girdim, sonrasında gerçektende para kazadım, daha önce hiç kazanamamıştım, tüm çalışmaların sonucu hüsrandı... neyse işte böyle...

Konu açılmış madem ben bir kez daha teşekkur ederim Serkan arkadaş, ben onu muslere06 diye bilirim nickini... sadece videoları ve yazıları yetti...

Merhaba Arkadaşlar You tube Gireli Baya Oldu Sonunda Stabil Bir Kazanca Eriştim. Kendi Taktiğimle Ama Tabikide Herşeyi Serkan Abi Ve Forumdaki Abilere Borçluyum Hepinize Çok Teşekkür Ediyorum İnşallah Hepimiz Birlikte Kazanırız.
Bide Ben İşi Bıraktığımda 1 Ay Ara Verdiğimde Bana Yardım Eden Kanalıma Kadar Alan Kemal Abime Yani You tube Aynı Gün Başlayıp Ortak Yürüttüğüm Abime Çok Teşekkür Ediyorum [MENTION=4030]Kemal3792[/MENTION] İnşallah Tüm Forumun Tüm Arkadaşlarımın Kazancı Yüksek Olur İyi Günler İyi Forumlar...

hacı sende bize yardımcı ol ya. çok uğraşıyorum ama bir türlü tutturamadım. partner olsun adsense olsun çok şey denedim test ettim ama doğru ipi bulamadım. pes etmemek için elimden geleni yapıyorum ama kazanç elde edemeyincede insan soğuyor zamanla

hacı sende bize yardımcı ol ya. çok uğraşıyorum ama bir türlü tutturamadım. partner olsun adsense olsun çok şey denedim test ettim ama doğru ipi bulamadım. pes etmemek için elimden geleni yapıyorum ama kazanç elde edemeyincede insan soğuyor zamanla

yaptığım işi kimseye sölemiyorum çok dolandırıldım hep kötülediler.
ama asla pes etme partner çalış şimdilik uzun videolara ağırlık ver 20 dk olsun çok uzun deil günlük 5-7 video arası at fazla yüklenme sonra sabret para inan gelicek ama SABIR Ve AZİM Birazda Kafa Yorduğun Zaman Tamamdır Bu Olay İyi Çalışmalar.Kategoriyi İyi Düşün Te Kategori Çalış 2 3 kanal Çalış Fazlasına Gerek Yok Bence

---------- Mesaj saat 19:41:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:27:00 civarında gönderildi. ----------

Asil allah senden razi olsun. Beni bu ise soktun. Senin sayende kazanc sagliyorum. Herzaman elimden geldigince yardim ederim kardesim. Allah kazancini daim etsin ve surekli artirsin.

saol abi :)

Ah üstad ah hakkını nasıl ödeyeceğiz.
xSnox hocam senin adına da çok sevindim.

Allah sizlerdende razı olsun arkadaşlar.Bu forumda emeği geçen paylaşım yapan,birileri bilgilensin,para kazansın diye en ufak şeyleri bile yazan cizen dostalarada ben çok teşekür ediyorum.

Saygılarımla.

xSnox kardeş başarılarının ve kazançlarının devamını dilerim, bende youtubeden ilk paramı aldığım zaman serkan abinin duvarına Abi senden Allah razı olsun yazmıştım.üstadın sayesinde birşeyler yapabildik çok şükür

Teşekkürler öğretminim ;) [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

xSnox başarıların daim olsun. Serkan kardeşime bende çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun Tevâfuk oldu videolarını izledim girdim bu işe. Şükür şu ana kadar tura kazanamadım. :) konuyu gördüm bende söyleyim dedim üzerimizde kalmasın. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ah üstad ah hakkını nasıl ödeyeceğiz.
xSnox hocam senin adına da çok sevindim.

:) allah hepinizden razı olsun arkadaşlar kazancınız daim olsun :)

---------- Mesaj saat 22:03:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:15 civarında gönderildi. ----------

xSnox başarıların daim olsun. Serkan kardeşime bende çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun Tevâfuk oldu videolarını izledim girdim bu işe. Şükür şu ana kadar tura kazanamadım. :) konuyu gördüm bende söyleyim dedim üzerimizde kalmasın. Emeği geçen herkese teşekkürler.

teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 22:04:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:36 civarında gönderildi. ----------

xSnox kardeş başarılarının ve kazançlarının devamını dilerim, bende youtubeden ilk paramı aldığım zaman serkan abinin duvarına Abi senden Allah razı olsun yazmıştım.üstadın sayesinde birşeyler yapabildik çok şükür

teşekkürler :)

---------- Mesaj saat 22:05:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:04:22 civarında gönderildi. ----------

Allah sizlerdende razı olsun arkadaşlar.Bu forumda emeği geçen paylaşım yapan,birileri bilgilensin,para kazansın diye en ufak şeyleri bile yazan cizen dostalarada ben çok teşekür ediyorum.

Saygılarımla.

Allah Kazancını Bol Etsin Üstadım :)

serkan abi ankaraya hiç gelmiyormusun geldiğinde bir toplansak beni tanımıyorsun ama forumdakilerle ankarada tanışabiliriz iyi bir görüşme olur herkes için saygılar serkan abi

bıde bende stabıl az bır kazanca ulassam 1.5 aydır gecelı gunduzlu ama hala ortalıkta bısı yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri