tüm kanallar kapatildi

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
selamlar.
daha yeni fark ettim neredeyse yeni actigim tüm kanallarim kapatilmis partnerli olanlarda dahil kanal
sebeb ise sadece bir tane kanal flagdan kapanmis
digerlerinde sebeb yok hepsi askida
vds ile yükleme yapmistim bu kanallara ilk defa denemek icin kullanmistim
birde kanallari hep arkadaslarimin telleriyle acmistim
15 dklari neden nasil oldu böyle birsey hala saskinim
bi bilgisi olan arkadas varsa yazarsa sevinirim.
adsense ile alakali degil adsenselerde farkli kanallarda tek adsenseye bagli degildi

aynı ipden gunde toplam olarak kaç video yüklediniz.

ve youtubeun yerine kendinize koyup düşündüğünüzde aynı ipden bu kadar video yüklemesi normal gelirmiydi size ?

selamlar.
daha yeni fark ettim neredeyse yeni actigim tüm kanallarim kapatilmis partnerli olanlarda dahil kanal
sebeb ise sadece bir tane kanal flagdan kapanmis
digerlerinde sebeb yok hepsi askida
vds ile yükleme yapmistim bu kanallara ilk defa denemek icin kullanmistim
birde kanallari hep arkadaslarimin telleriyle acmistim
15 dklari neden nasil oldu böyle birsey hala saskinim
bi bilgisi olan arkadas varsa yazarsa sevinirim.
adsense ile alakali degil adsenselerde farkli kanallarda tek adsenseye bagli degildi

partnerli kanalın kapanma sebebi olarak da mail de yine flaglanan kanal mı gösteriliyor?
partner kanalla kazanma işi de zorlaşmış desenize :S
hep aynı ip aynı pc falan mı kullanıyordun?

partnerli kanalın kapanma sebebi olarak da mail de yine flaglanan kanal mı gösteriliyor?
partner kanalla kazanma işi de zorlaşmış desenize :S
hep aynı ip aynı pc falan mı kullanıyordun?

yani iste bi sebeb yok ortada digerini neden kapattiklarini aciklamamislar

1 hafta önce 20 ye yakın kanalım öylesine kapandı-youtube nin süprizleri işte

Talep çok şu an ileri ki günlerde daha değişik uygulamalar gelecek.

aynısı geçen hafta başıma geldi aynı gmail üzerinde bir tane kanalıma frag geldiği için diğerleri kapandı iyi de kazanmıştım kesinleşecek mi kesinleşmeyecek mi göreceğiz.

aynısı geçen hafta başıma geldi aynı gmail üzerinde bir tane kanalıma frag geldiği için diğerleri kapandı iyi de kazanmıştım kesinleşecek mi kesinleşmeyecek mi göreceğiz.

Kanallar mi kapandi yoksa para kazanman mi? Eger para kazanma kapandiysa google+ yontemiyle ac, yoksa kesinlesmez.

inş. kesinleşir hocam. yoksa benimde 1300 tl nin üzerine soğuk su :)

Seninde ayni sekilde kanallar komplemi kapandi yoksa para kazanmalar mi gitti? Maillerini kontrol et, eger para kazanmaniz iptal edildi yada your account has been disabled for monetization gibi bi mail varsa o para kesinlesmez.

Kanallar mi kapandi yoksa para kazanman mi? Eger para kazanma kapandiysa google+ yontemiyle ac, yoksa kesinlesmez.

Para kazanma olayini astim artik ben oyle bir sorunla 2 aydir karsilasmiyorum :) bir kanalim frag yedi sadece bir video yuzunden gider ya kanal iste o oldu keske oyle olmakla kalsaydi diger kanallarim da unleme dustu kapandi hepsi. Tabi toparlamam cok uzun surmedi simdilik tek duam kazandiklarimin kesinlesmesi. Para kazanma gidince kesinlesmede bazen sorun cikiyor ama bu olayda insallah o sorundan cikmaz

---------- Mesaj saat 23:18:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:13:46 civarında gönderildi. ----------

ve youtubeun yerine kendinize koyup düşündüğünüzde aynı ipden bu kadar video yüklemesi normal gelirmiydi size ?

Olay ip adresi degil frag geldigi icin diger kanallar gitmis benim yasadigim olay gibi

sil gitsin hocam google + felan ugrasma faso fiso onlar kesınlesır adsenseye yansıyan fıyat kesıntılerle beraber

biz bottan yüklüyoruz . o bottan günde 5k kişi yükleme yapıyor o zaman bizim bütün kanallarımızın kapanması lazımdı :)

benim hesap devre dışı kaldığı için giriş yapamıyorum haliyle para kazanmasını da tekrar açamıyorum veya silemiyorum o zaman kazanç kesinleşmez öyle mi?

Arkadaşlar benimde tüm kanallar kapatıldı. 30 kanal var silerken telefon dogrulama istiyor. Sıfırdan başlayıp spam yapmıcam. o 30 kanalı tel dogrulamadan silme şansımız yok mu ?

Arkadaşlar benimde tüm kanallar kapatıldı. 30 kanal var silerken telefon dogrulama istiyor. Sıfırdan başlayıp spam yapmıcam. o 30 kanalı tel dogrulamadan silme şansımız yok mu ?

Yok malesef hocam. Tel doğrulaması yapmadan gmail hesaba giriş yapamıyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri