Tüm kanallarımın para kazanmaları kapatıldı

• Kullanıcı think
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

think

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir alt kanal yüzünden tüm hesaplarımın para kazanmaları kapatıldı.O alt kanalı silsem diğer kanallarımın para kazanmaları açılır mı acaba? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca adsenseyi başka mail adresine taşımama gerek var mı ?

Arkadaşlar bir kanal yüzünden tüm hesaplarımın para kazanmaları kapatıldı.O kanalı silsem diğer kanallarımın para kazanmaları açılır mı acaba? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
geçmiş olsun..
o bir kanalında ihtar varmıydı?
sebep neydi?

geçmiş olsun..
o bir kanalında ihtar varmıydı?
sebep neydi?

Content ID vardı. sadece o kadar.Herhnagi bir işlem uygulayamaz mıyız ?
Adsensem kapanmamış.Adsense yi yeni bi mail adresine mi taşıyayım arkadaşlar? Adsenseye bağlı 17 kanalın hepsinin para kazanmaları kapatılmış.

Adsensem kapanmamış.Adsense yi yeni bi mail adresine mi taşıyayım arkadaşlar? Adsenseye bağlı 17 kanalın hepsinin para kazanmaları kapatılmış.

Hocam araştır forumu araştır. Konu açarken zaten üstte benzer konular çıkıyor onlara bak. Armut piş ağzıma düş olmuyor her zaman.

formu araştır bu konuda bir çok başlık var.

kanallar alt kanal değilse google + ya bağlayarak açılıyordu bi süre önce, şu an durum nedir bilmiyorum. kanalları aynı adsensede tutacaksan diğer kanallarının para kazanmasını devre dışı bırakırken sebep gösterdikleri sorunlu kanalı ve varsa google + sayfasını sil yoksa yine kapanır.

neden arkadasin ustune bu kadar gidiyosunuz ki?!yardimci olmak istiyosaniz bulun arkadasa yardimci olacak konuyu link olarak atin...

neden arkadasin ustune bu kadar gidiyosunuz ki?!yardimci olmak istiyosaniz bulun arkadasa yardimci olacak konuyu link olarak atin...

İlginize teşekkür ederim hocam.Asıl sorunum şu, ben alt kanal çalışırım.Onu yazmayı unutmuşum.Alt kanallarımın para kazanmaları devre dışı bırakıldı.Bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum.

alt kanalı sileceksin sonra adsense saymıyor diye konu açacaksın.
SİL TÜMÜNÜ GİTSİN TEK YOLU BU GİBİ

alt kanalı sileceksin sonra adsense saymıyor diye konu açacaksın.
SİL TÜMÜNÜ GİTSİN TEK YOLU BU GİBİ
O alt kanalı ve o alt kanalın hesabını sildim hocam.Benim öğrenmek istediğim diğer hesaplarında para kazanmaları kapatıldı.Onlarıda sileyim mi, onlar dursun mu ?
Adsenseme zarar gelir mi? Bunları öğrenmeye çalışıyorum.
kusura bakma da alt kanalı giden bir tek sen değilsin koca forumda..
bir şekilde bir yerde yazıyor sonuçlar...

Bizde biliyoruz herhalde birtek ben olmadığımı.Benim derdim diğer kanallar kurtarılabilir mi bunları öğrenmeye çalışıyorum.

Forumda yüzlerce konu var evet doğru ama şöyle doğru düzgün yapılmış bir açıklama yok maalesef.

çok kaba davranıyorsunuz beyler..nasıl bir insanın gribi nezlesi bile elalemin kanserinden daha önemli geliyosa ona bu işler de böyle..
sizin başınıza da geldi mi paylaşmak , sorununuza direk derman bulmak istersiniz
ayrıca bahsettiğimiz youtube..öyle sabit bişey yok..örnek verdiğiniz linklerde çalışan bişey şimdi çalışmayabiliyor , o zaman çaresi yok denen bişeye şimdi derman bulunabiliyor..
bu kadar baskının anlamı yok yani..

çok kaba davranıyorsunuz beyler..nasıl bir insanın gribi nezlesi bile elalemin kanserinden daha önemli geliyosa ona bu işler de böyle..
sizin başınıza da geldi mi paylaşmak , sorununuza direk derman bulmak istersiniz
ayrıca bahsettiğimiz youtube..öyle sabit bişey yok..örnek verdiğiniz linklerde çalışan bişey şimdi çalışmayabiliyor , o zaman çaresi yok denen bişeye şimdi derman bulunabiliyor..
bu kadar baskının anlamı yok yani..

İlginize çok teşekkür ederim hocam.Benimde anlatmak istediğim bu.
Yüzlerce konu var ama yol gösterici bir konu yok. :(

[MENTION=3210]think[/MENTION] alt kanal için şu an bir çözüm yolu yok fakat bir arkadaşımızın bununla ilgili bir çalışması var, sanırım Ocak ayının ilk haftasında sunumu yapacak, o zaman çözüme kavuşabiliriz.

benim başıma geldi hepsini sildim birde url oluşturmuştum o dönem g+ bağlama olayı da olmadı temizledim hepsini alt kanal çalışmıyorum artık

Arkadaşlar bir alt kanal yüzünden tüm hesaplarımın para kazanmaları kapatıldı.O alt kanalı silsem diğer kanallarımın para kazanmaları açılır mı acaba? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Ayrıca adsenseyi başka mail adresine taşımama gerek var mı ?

öncelikle büyük geçmiş olsun hocam. Benim başıma da gelmişti, sabıkalı kanalı silsen dahi değişen bişey olmuyor, ama normal gmail olsaydı belki bir ihtimal açılma şansı vardı. alt kanal olunca işler değişiyor malesef. ayrıca 17 kanal ile uğraşacağına 10 kanal ile uğraşmanı tavsiye ederim, böylelikle kontrol etmesi daha kolay oluyor. saygılar

öncelikle büyük geçmiş olsun hocam. Benim başıma da gelmişti, sabıkalı kanalı silsen dahi değişen bişey olmuyor, ama normal gmail olsaydı belki bir ihtimal açılma şansı vardı. alt kanal olunca işler değişiyor malesef. ayrıca 17 kanal ile uğraşacağına 10 kanal ile uğraşmanı tavsiye ederim, böylelikle kontrol etmesi daha kolay oluyor. saygılar

İlginize çok teşekkür ederim hocam.Sağolsun [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam normal gmail ile nasıl hesap açılır gösterdi.Alt kanallar duruyo öylece :(
Birde bu para kazanması kapatılan kanalların parasını kesermi google, yoksa alabilir miyim ?

benimde başıma geldi ben 40 kanalı birden hepsini sildim 1 ay o adsense ye bişi yapmadım saymadı sonra birdaha video yükledim saymaya başladı tamanını ne var ne yok sil yeniden başla ne olacak ki ? yeni hesaplar al wsws 20 30 kanalı oluşturmak ne kadar sürerki ? 10 güne halledersin hepsini kolay gelsin

---------- Mesaj saat 15:12:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:11:12 civarında gönderildi. ----------

İlginize çok teşekkür ederim hocam.Sağolsun [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam normal gmail ile nasıl hesap açılır gösterdi.Alt kanallar duruyo öylece :(
Birde bu para kazanması kapatılan kanalların parasını kesermi google, yoksa alabilir miyim ?

kapatılan kanalın parasını ben aldım üstad serkan bey yarısını almış duruma göre değişiyor belki siz hiç alamayacaksınız sabit bir şey bu durumda olanlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri