Tüm kanalların Para Kazanması Devre dışı !!

• Kullanıcı kptncksprv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
[MENTION=291]Triqalx[/MENTION]
bu duruma göre benim fikrim ödenme umudu hala var :)

galiba para kazanma gitme sebebine bağlı parayı verip vermedikleri
+
adsensede kazandıran tek kanal buydu

Verilen örneklerden hareketle google nin ne yapacağı belli olmuyor. Aynı şart ve durumda olan bazı kanallarınkini ödüyor, bazılarınınkini ödemiyor. Ama elbette bir mantığı vardır da işte biz bilmiyoruz.

Mail atıp sorucam gelen cevabı konuya yazarım.

Genelde kazanç resmi paylaşmam, paylaşanıda sevmem ama konunun biraz anlaşılabilir olması için para kazanması kapatılan (kanalların para kazanması kapatıldı) bir adsensimin geçen aki verilerini paylaşıyorum...

Gördüğün gibi kesinti %20 nin biraz üzerinde, ve ay sonunda hiçbir kanalım kalmamıştı... Hatta ayın son 3 günü hiç kanalım kalmamıştı...

Tamam hepsinin para kazanması kapatılmadı ama %30 un üzeri para kazanması kapatılmıştı...

Buna ne diyorsun? Buda ödendiğinin bir ıspatıdır bence... Görünen köy bu kılavuz olur musun?

Bana görede buda ödenmediginin ıspatıdır.

%60-65 e yakın bi kesinti sadece 2 kanalın para kazanması kapatılmıştı 2 kanalın analytics raporlarına göre tam tamına olmasa bile kesilen kazancımı gösteriyor

txqbf.jpg

txqbx.jpg

ayrıca :

Sayın Kullanıcımız,

Google AdSense Müşteri Desteği Ekibiyle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorgunuz bize ulaştı ve sizi iki iş günü içinde yanıtlayacağız. Çalışma günlerimizin Pazartesi - Cuma arasında olduğunu hatırlatmak isteriz. E-postanızı aldığımızdan ve tekrar göndermeniz gerekmediğinden emin olabilirsiniz.

Karşılaştıkları sorunları kendi başlarına gidermelerini sağlayacak çözümler için tüm yayıncılarımızın Yardım Merkezimizi ve Forumumuzu ziyaret etmelerini öneririz.

Saygılarımızla,

AdSense Müşteri Desteği Ekibi

Adsense küfretmek geldi içimden!

FGA ortalıklarda yok gönül rahatlığıyla edebilirsin hocam :D

---------- Mesaj saat 17:02:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:00:49 civarında gönderildi. ----------

@kptncksprv şu konumu bir oku istersen

eylül ödemesi 1227 tl idi tahmini kazanç,ekim 15 de kesinleşen 221 tl oldu sırf kanalların para kazanması gittiği için -1206 tl kesti

Para kazanması kapatılan kanalın ödemesi yapılmıyor. Bunu bilir, bunu söylerim ama doğru ama yanlış (Bizzat benim başıma geldiğinden ) her ay %22 kesinti yapılan hesaptan 1 kanalımın para kazanmaya kapatılması sonucu %35-40 varan kesinti olmuştur.

Bende merak ediyorum komple para kazanması devre dışı kalmış kanalların ödemesi yapılır mı, yapılmaz mı diye..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri