Tüm Ülkede 3 ay Olağanüstü Hal İlan Edildi

Arkadaşlar OHAL durumu sade normal ahlaklı kendisinden korkamyan vatandaş için sıkıntı olmayan bi olay...

Ama OHAL sayesinde devlet isteidği adamı atacak ve tüm fetöcüleri öpücek bunlar için özel bir yetki gibi bir durum

Bildiğim kadarıyla hükümetin yetkileri artacak bu yargılama sürecini hızlı bir şekilde yapmak istiyorlar bizi fazla etkileyeceğini düşünmüyorum

bu ohal hangi durumlarda ilan edilir ? o kadar canlı bombalar patladı yüzlerce şehit oldu bu zaman da verilmesi gerekirmiydi ? pkk doğuyu güneydoğuyu birbirine kattı vs bilmediğim için soruyorum

bu ohal hangi durumlarda ilan edilir ? o kadar canlı bombalar patladı yüzlerce şehit oldu bu zaman da verilmesi gerekirmiydi ? pkk doğuyu güneydoğuyu birbirine kattı vs bilmediğim için soruyorum

ülkede hiç olmuyucak bişi olunca genelde ilan edilir Mesela Fransa hiç aklınıza gelir miydi bombalı saldırıda 350 kişinin öleceği Türkiye'de aynı şekilde

ülkede hiç olmuyucak bişi olunca genelde ilan edilir Mesela Fransa hiç aklınıza gelir miydi bombalı saldırıda 350 kişinin öleceği Türkiye'de aynı şekilde

daha önce ülkede ankarada istanbulda bursada her ay canlı bomba mı patlıyodu ki ? ilk defa oldu işte hiç olmayacak bişeydi

Lütfen bilen insan cevap versin , bişeyler öğreneyim...

Son düzenleme:
Bir cacık olmaz.
İST'DE hele hiçbirşey olmaz.

Birkaç kritik noktaya Komandoları yerleştirecekler başkada birşey olmayacak.
7/24 uyumayan bir şehir iST adam gece vardiyasına gidiyor gündüz gidiyor, sen bu adama sokağa çıkma dersen Avrupa sana bir tarafıyla güler.
:D
iST ve büyükşehirlerde yasak olmaz, Doğuda zaten sokağa çıkma yasağı var devam eder.
Kısacası birşey olmaz.

ne hal ilan ediyorlarsa etsinler,bu tüm terörist unsurları vatan hainlerini komple temizlesinler güzel ülkemden..

Orduda rütbeli de kalmadı. Tecilim bitiyor, asteğmen daha kolay olunurum herhalde. Tavsiye eder misiniz? Yoksa kisa donem yap gel daha mi iyi dersiniz?

Başımızdaki Dertler,Oyunlar sadece fetocular'la sınırlı değilki maalesef .. :(

Umarım Fetocular,Daeş,PKK ve bu ülke'de akan kanların sebebi olan "herkes" cezasını çeker umarım cehennem gazabını ölmeden yaşarlar..

daha önce ülkede ankarada istanbulda bursada her ay canlı bomba mı patlıyodu ki ? ilk defa oldu işte hiç olmayacak bişeydi

hocam doğru söylüyorsunuz ama ankara da ki patlamaya olanüstü hal istanbul dakine olan üstü hal bu sefer de insanlar devletin teröristtin istedini yapıyor diye devlete tepki gösterir.

Malesef işid,pkk,fetö,pyd gibi örgütler varken her terör saldırınsında olanüstü hal işlerin için çıkılmaz hale getirebilir

OHAL'e sevinen tek millette biziz galiba... bilmeyenler için ...kısacası askeriye valiler en büyük yetkililerdir...hoşlarına gitmeyen herşeyi yasaklıyabilirler... bir diziyi beğenmedilr mi ..KALDIR... oyuncuyu mu beğenmediler AT İÇERİ... kitabın yazarını kitabın düşüncesini beğenmediler ..YAK GİTSİN.. gözünü kaşını mı beğenmediler AT İÇERİ çürüsün gitsin... topluma zararlı diye ... en basit mahkeme süreci bile istense YILLARI alabilir.. YOUTUBE ..FACEBOOK gibi yayın organlarını KAPAT GİTSİN... daha yüzlerce onlarca şey... tabii bunları yaşamadan kimse bilmiyecek ... vatana millette HAYIRLI OLSUN!!!!

O değilde komik olan darbe olurken sıkı yönetim ilan edilirken sokaklarda tanklar yürürken havadan roket atılırken insanlar kurşunla ölürken konuşmayanlar demokrasi için sokağa çıkın çağrısını sallamayıp bir gram konuşmayanlar nedense OHAL ilan edince konuşmaya başladılar benmi anlamıyorum darbe olup sıkı yonetım olunca daha mı ıyıdı trt'De sıkı yonetım var sokağa çıkma yasagı var denılınce sevınen mıllet bugun OHAL ilan edilince ooo sokağa çıkamıcaz yok su yok bu diyor arkadaşım nasıl dönek insanlar var çözemedim . Bakınız ülkemizde savaş uçakları TBMM vuruyor anladınız basit bir olaymı sanıyorsunuz bunu ALLAH'ın izniyle 3 ay boyunca belki bazı zorluklar çekicez ama en azından vatan hainlerindne teröristlerden kurtulucaz ...

O değilde komik olan darbe olurken sıkı yönetim ilan edilirken sokaklarda tanklar yürürken havadan roket atılırken insanlar kurşunla ölürken konuşmayanlar demokrasi için sokağa çıkın çağrısını sallamayıp bir gram konuşmayanlar nedense OHAL ilan edince konuşmaya başladılar benmi anlamıyorum darbe olup sıkı yonetım olunca daha mı ıyıdı trt'De sıkı yonetım var sokağa çıkma yasagı var denılınce sevınen mıllet bugun OHAL ilan edilince ooo sokağa çıkamıcaz yok su yok bu diyor arkadaşım nasıl dönek insanlar var çözemedim . Bakınız ülkemizde savaş uçakları TBMM vuruyor anladınız basit bir olaymı sanıyorsunuz bu ALLAH'ın izniyle 3 ay boyunca belki bazı zorluklar çekicez ama en azından vatan hainlerindne teröristlerden kurtulucaz ...
Adamsın

işin en kötü tarafı. Ohal de bireylerin insafına kalmış işler yapılır. (birileri sizi suçsuz bulurken, birileri sizi suçlu çıkarta bilir) En basiti; Belkide abacı sadece iyi bir okul kazanmak olan, Işık ve fem dersanelerine giden arkadaşlar bile kendisinden şüphe eder oldu, acaba benide fişlerler mi diye...

Allah sonumuzu hayretsin...

öncelikle içinde bulundugumuz durumda ne yazıkki kaçınılmaz ve zorunlu bişeydi yani zaten beklenen bişeydi.işlemlerin daha hızlı ilerleyebilmesi için bu tür önlemler gerekiyor malasef.ama işte bu durumlarda hukuk ortadan kalkınca,sadece karşımızdaki memurların/bireylerin insafına kalınca işler karışıyor.

Sitede beni beğenmeyen bir admin bahaneye gerek olmadan banlayabilir.
Adminin vicdanına insafına bağlı.

ALINACAK OHAL TEDBİR VE YAPTIRIMLARI

Olağanüstü hal ilanında; genel güvenlik, asayiş ve kamu düzenini korumak, şiddet olaylarının yaygınlaşmasını önlemek amacıyla 9 uncu maddede öngörülen tedbirlere ek olarak aşağıdaki tedbirler de alınabilir:

a) Sokağa çıkmayı sınırlamak veya yasaklamak,
b) Belli yerlerde veya belli saatlerde kişilerin dolaşmalarını ve toplanmalarını, araçların seyirlerini yasaklamak,
c) Kişilerin; üstünü, araçlarını, eşyalarını aratmak ve bulunacak suç eşyası ve delil niteliğinde olanlarına el koymak,
d) Olağanüstü hal ilan edilen bölge sakinleri ile bu bölgeye hariçten girecek kişiler için kimlik belirleyici belge taşıma mecburiyeti koymak,
e) Gazete, dergi, broşür, kitap, el ve duvar ilanı ve benzerlerinin basılmasını, çoğaltılmasını, yayımlanmasını ve dağıtılmasını, bunlardan olağanüstü hal bölgesi dışında basılmış veya çoğaltılmış olanların bölgeye sokulmasını ve
dağıtılmasını yasaklamak veya izne bağlamak; basılması ve neşri yasaklanan kitap, dergi, gazete, broşür, afiş ve benzeri matbuayı toplatmak,
f) Söz, yazı, resmi, film, plak, ses ve görüntü bantlarını ve sesle yapılan her türlü yayımı denetlemek, gerektiğinde kayıtlamak veya yasaklamak,
g) Hassasiyet taşıyan kamuya veya kişilere ait kuruluşlara ve bankalara, kendi iç güvenliklerini sağlamak için özel koruma tedbirleri aldırmak veya bunların artırılmasını istemek,
h) Her nevi sahne oyunlarını ve gösterilen filmleri denetlemek, gerektiğinde durdurmak veya yasaklamak, i) Ruhsatlı da olsa her nevi silah ve mermilerin taşınmasını veya naklini yasaklamak, j) Her türlü cephaneler, bombalar, tahrip maddeleri, patlayıcı maddeler, radyoaktif maddeler veya yakıcı, aşındırıcı, yaralayıcı eczalar veya diğer her türlü zehirler ve boğucu gazlar veya benzeri maddelerin bulundurulmasını, hazırlanmasını, yapılmasını veya naklini izne bağlamak veya yasaklamak ve bunlar ile bunların hazırlanmasına veya yapılmasına yarayan eşya, alet veya araçların teslimini istemek veya toplatmak,
k) Kamu düzeni veya kamu güvenini bozabileceği kanısını uyandıran kişi ve toplulukların bölgeye girişini yasaklamak, bölge dışına çıkarmak veya bölge içerisinde belirli yerlere girmesini veya yerleşmesini yasaklamak,
l) Bölge dahilinde güvenliklerinin sağlanması gerekli görülen tesis veya teşekküllerin bulunduğu alanlara giriş ve çıkışı düzenlemek, kayıtlamak veya yasaklamak,
m) Kapalı ve açık yerlerde yapılacak toplantı ve gösteri yürüyüşlerini yasaklamak, ertelemek, izne bağlamak veya toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yapılacağı yer ve zamanı tayin, tespit ve tahsis etmek, izne bağladığı her türlü toplantıyı izletmek, gözetim altında tutmak veya gerekiyorsa dağıtmak,
n) İşçinin isteği, ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller, sağlık sebepleri, normal emeklilik ve belirli süresinin bitişi nedeniyle hizmet aktinin sona ermesi veya feshi dışında kalan hallerde işçi çıkartmalarını işverenin de durumunu dikkate alarak üç aylık bir süreyi aşmamak kaydıyla izne bağlamak veya ertelemek,
o) Dernek faaliyetlerini; her dernek hakkında ayrı karar almak ve üç ayı geçmemek kaydıyla durdurmak

OHAL nedir? - Ahaber

Süper olmuş

---------- Spam Engelliyici 03:27 ---------- Önceki Mesaj 03:21 ----------

O değilde komik olan darbe olurken sıkı yönetim ilan edilirken sokaklarda tanklar yürürken havadan roket atılırken insanlar kurşunla ölürken konuşmayanlar demokrasi için sokağa çıkın çağrısını sallamayıp bir gram konuşmayanlar nedense OHAL ilan edince konuşmaya başladılar benmi anlamıyorum darbe olup sıkı yonetım olunca daha mı ıyıdı trt'De sıkı yonetım var sokağa çıkma yasagı var denılınce sevınen mıllet bugun OHAL ilan edilince ooo sokağa çıkamıcaz yok su yok bu diyor arkadaşım nasıl dönek insanlar var çözemedim . Bakınız ülkemizde savaş uçakları TBMM vuruyor anladınız basit bir olaymı sanıyorsunuz bunu ALLAH'ın izniyle 3 ay boyunca belki bazı zorluklar çekicez ama en azından vatan hainlerindne teröristlerden kurtulucaz ...

+1 liyorum dilinize sağlık

Bu forumda hangi siyasi konulara girsem asabım sinirim bozulup çıkıyorum bu yüzden artık siyaset konusu ve vatan konularına bile elimden geldiği kadar giç girmiyorum

Ek olarak : Şehitler ölmez vatan bölünmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri