Tumblr Takipçi Sitesi Userleriyle Birlikte

erdem98

Kayıtlı Üye
Web sitesi
dizin.tk
Site adresi: Tumblrtakipcihilesi(.)com
Site için istenen fiyat : Kafamda bir fiyat yok o yüzden teklifle.
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 20.08.2016 (Site 1-2 hafta içinde kurulmuştu sanırım)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Tumblr Takipçi Arttırma Sitesi
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi henüz ancak tahmini olarak 30-70 arasındadır.
Ziyaretçi kaynağı: Kelimesinde 7. sıradadır. takipci sitelerinde de birinde 1 birinde 2. sıradadır.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Önemli Ek Notlar: Siteyi paraya çevirmeyi bir türlü beceremedim. Sağlam user var içinde reklam bile atmadan günlük en kötü 20 sağlam kişi geliyor sisteme. Sağlamdan kastım apiden çıkmayan.

SİSTEMDE 5000 USER BULUNMAKTADIR. APİDEN ÇIKANLARI TEMİZLEME ARACI OLMADIĞI İÇİN NET SAYI VEREMİYORUM ANCAK EN KÖTÜ 2500 USER GARANTİSİ VERİRİM. TAHMİNLERİME GÖRE 3400-4000 ARASI USER BULUNMAKTADIR. SALLAMA TAHMİN DEĞİLDİR SİSTEMDE DENEME YAPARAK BU TAHMİNİ YAPTIM.

SİSTEMİN APİ HESABININ BULUNDUĞU TUMBLR HESABINA ULAŞAMIYORUM. NORMALDE 2 AY ÖNCE SİTEYİ SATMAK İÇİN BİRİSİYLE ANLAŞTIK HESABI SORDU 1 HAFTA ARAŞTIRDIM TUMBLR İLE İLETİŞİME GEÇTİM AMA YİNEDE BULAMADIM. BİLDİĞİM TÜM HESAPLARA GİRDİM YİNE YOK.

Son düzenleme:
merhaba hocam aklınızda ki fiyatı yazar mısınız?

Sayaç falan hiç koymadınız mı acaba

Arkadaşla anlaşacaktık. Önce parayı istedi. ben kabul etmeyince aracı bulduk aracıya gönderdim parayı. Bilgileri istedim. Bilgileri bulamadığıını söyleyince alışveriş kaldı öylece. Parayı aracıdan geri aldım. bu olay olalı 2 3 ay oluyor. arkadaş jher yeri aradıgını ama apinin odlugu hesabı bulamadıgını söylemişti. şimdi konuyu güncellemesine şaşırdım. almak isteyenler bu anlattıgıma göre alırsa iyi olur.

Arkadaşla anlaşacaktık. Önce parayı istedi. ben kabul etmeyince aracı bulduk aracıya gönderdim parayı. Bilgileri istedim. Bilgileri bulamadığıını söyleyince alışveriş kaldı öylece. Parayı aracıdan geri aldım. bu olay olalı 2 3 ay oluyor. arkadaş jher yeri aradıgını ama apinin odlugu hesabı bulamadıgını söylemişti. şimdi konuyu güncellemesine şaşırdım. almak isteyenler bu anlattıgıma göre alırsa iyi olur.
Allah Allah sanki paranızı aldım mağdur ettim gibi konuşmanıza şaşırdım hocam. Ben aracıyı kabul ettiğime göre sorun ne ki burda insanlık hali yani bulamadım şifreyi satışı yapamadık bunun nesi sorun onu anlamadım para filan almadım sizden herhangi bir mağduriyet olduğunu düşünmüyorum bu baltalamanın sebebini anlayamadım.

R10 Da konuya http://www.r10.net/yeni-site/1727483-tumblr-takipci-sitesi.html bakarsanız alta notu eklediğimi görürsünüz sadece burayı eklemeyi unutmuşum.

Son düzenleme:
Allah Allah sanki paranızı aldım mağdur ettim gibi konuşmanıza şaşırdım hocam. Ben aracıyı kabul ettiğime göre sorun ne ki burda insanlık hali yani bulamadım şifreyi satışı yapamadık bunun nesi sorun onu anlamadım para filan almadım sizden herhangi bir mağduriyet olduğunu düşünmüyorum bu baltalamanın sebebini anlayamadım.

R10 Da konuya Tumblr Takipçi Sitesi bakarsanız alta notu eklediğimi görürsünüz sadece burayı eklemeyi unutmuşum.

konuda bir baltalama gibi durum yok. Adam alacak olan kişiyi uyarmış sadece. Hayırlı satışlar

konuda bir baltalama gibi durum yok. Adam alacak olan kişiyi uyarmış sadece. Hayırlı satışlar
Nasıl yok hocam ben adamdan kuruş para almadım olayın başında da önce ödeme istedim diye dolandırıcı iması verilmiş bana. Hangi satıcı ödeme almadan iş yapıyor bu devirde bana söyler misiniz? Ben güven sağlamak için ADAMIN SEÇTİĞİ aracıyı bile kabul ettim hala burda bu imanın verilmesi çok saçma. Konuya eklemediğim ufak bir not için kimse kimseye dolandırıcı iması veremez. R10 da yazdım yani gördüğünüz gibi burada konuyu güncellemeyi unutmuşsam ne var ki yani yine bulamadım hesabı buldum demiyorum ki.

---------- Spam Engelliyici 18:50 ---------- Önceki Mesaj 18:37 ----------

Şu şekilde bir soru gelse

+Ben sizden alacakken api hesabını bulamamıştınız konuyu güncellediğinize göre buldunuz mu?
- Hayır yine yok hesap ancak bu şekilde almak isteyenler olabilir.

Bu şekilde bir cevap verilecek ve konu kapanacak.

Ama her yerde bir açık aramaya çalışan insanlarımız benden önce ödeme istedi diyor. Allah Allah ödeme istemişim ticaret yapıyoruz ne istememi bekliyordunuz? Siz kabul etmemişsiniz ben aracıyı kabul etmişim. Allah Allah aracıyı nasıl kabul etti bu adam? Madem şüpheyle yaklaşıyorsunuz? Hadi aracıyı kabul etti bu adam SİZİN SEÇTİĞİNİZ KİŞİYİ nasıl kabul etti? Hiç mi düşenemiyorsunuz bunları da gelip bunları yazıyorsunuz herşeyden önce ayıp ya.

Arkadaşım şaka mısın sen ya :D Tamamen yorum katmadan olayı anlattım ve alacak arkadaşların bunun bilgisinde olmasını istedim ne bi baltama var ne kötü mesaj yaran mı var da bu kadar gocunuyosun anlamadım ki

Arkadaşım şaka mısın sen ya :D Tamamen yorum katmadan olayı anlattım ve alacak arkadaşların bunun bilgisinde olmasını istedim ne bi baltama var ne kötü mesaj yaran mı var da bu kadar gocunuyosun anlamadım ki

Nesine şaşırdınız konuyu guncellememin bunu merak ettim? Api hesabı olmadan satamaz mıyım?

Nesine şaşırdınız konuyu guncellememin bunu merak ettim? Api hesabı olmadan satamaz mıyım?

SATAMAZSINIZ. YARIN BİR GÜN o apiyi bulursanız veya birinin eline geçerse apiyi silerse veya başka bir panele taşırsa SİZİN PANELİNİZ GÜMLER. alan kişinin parasına yazık olur hadi aldığı verdiği parayı geçtim. Adam bu paneli kastı reklam verdi tuttu yatırım yaptı 100 bin kişi yaptı paneli. yarın bir gün bu tumblr hesabı kapandı, birinin eline geçti bir şey oldu 100k panel GÜMMMMMMM.

SATAMAZSINIZ. YARIN BİR GÜN o apiyi bulursanız veya birinin eline geçerse apiyi silerse veya başka bir panele taşırsa SİZİN PANELİNİZ GÜMLER. alan kişinin parasına yazık olur hadi aldığı verdiği parayı geçtim. Adam bu paneli kastı reklam verdi tuttu yatırım yaptı 100 bin kişi yaptı paneli. yarın bir gün bu tumblr hesabı kapandı, birinin eline geçti bir şey oldu 100k panel GÜMMMMMMM.
Adam alan aklını kullanırsa HİÇBİRŞEY OLMAZ. Aylardır ele geçirilemeyen apiyi tumblrı hackleyip alacaklar değil mi :D Güldürüyorsunuz hocam.

Ne yapar biliyor musunuz alır siteyi kendi apisini koyar benim datamla da destekler kısa süre içinde o apiyi de doldurur. Sonrasında HİÇBİRŞEY olmadan güvenle yoluna devam eder. ANCAAAAAK ben size bunun dahi BUNUN DAHİ GARANTİSİNİ verdim. 1 yıl içinde patlarsa sorgusuz sualsiz iade yaparım dedim. HALA GELİP BUNUN LAFINI YAPIYORSUNUZ şaka gibi :D ANCAK SİZ BU DEDİĞİMİ DÜŞENEMİYORSANIZ DEDİĞİM HALDE BUNU DÜŞÜNEMİYORSANIZ O DA SİZİN PROBLEMİNİZ.

Adam alan aklını kullanırsa HİÇBİRŞEY OLMAZ. Aylardır ele geçirilemeyen apiyi tumblrı hackleyip alacaklar değil mi :D Güldürüyorsunuz hocam.

Ne yapar biliyor musunuz alır siteyi kendi apisini koyar benim datamla da destekler kısa süre içinde o apiyi de doldurur. Sonrasında HİÇBİRŞEY olmadan güvenle yoluna devam eder. ANCAAAAAK ben size bunun dahi BUNUN DAHİ GARANTİSİNİ verdim. 1 yıl içinde patlarsa sorgusuz sualsiz iade yaparım dedim. HALA GELİP BUNUN LAFINI YAPIYORSUNUZ şaka gibi :D ANCAK SİZ BU DEDİĞİMİ DÜŞENEMİYORSANIZ DEDİĞİM HALDE BUNU DÜŞÜNEMİYORSANIZ O DA SİZİN PROBLEMİNİZ.

sana nasıl güvenecekler? babasının oğlu musun sattıktan sonra apiyi değiştirirsen ya? bu işler öyle olmuyor işte. adamın aklında hep bi şüphe olacak acaba apiyi biri alacak mı birinin eline geçecek mi aldığım arkadaş yalan mı söyledi onda api var mıydı. para verip aldığın bişeyleri bu şüpheler varken kimse almaz.

Kanal alıyosun. kanalın kurtarma maili var değiştiremiyosun da. adam kurtarma mailini vermiyor bulamadım diyor. Bu kanalın her zaman senin elinden alınma ihtimali olacak. gülebilirsin ama gerçekler bunlar. Bu paneli asla satamayacaksın bu şekilde bunu da bil gerçekler acıtır.

ADAM SIFIRDAN APPİ YAPIP SIFIRDAN KASACAK İSE SANA NEDEN PARA VERİP ALSIN SAÇMALIYORSUN SADECE

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri