Site adresi: Tumblrtakipcihilesi(.)com
Site için istenen fiyat : Kafamda bir fiyat yok o yüzden teklifle.
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 20.08.2016 (Site 1-2 hafta içinde kurulmuştu sanırım)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Tumblr Takipçi Arttırma Sitesi
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi henüz ancak tahmini olarak 30-70 arasındadır.
Ziyaretçi kaynağı: Kelimesinde 7. sıradadır. takipci sitelerinde de birinde 1 birinde 2. sıradadır.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Önemli Ek Notlar: Siteyi paraya çevirmeyi bir türlü beceremedim. Sağlam user var içinde reklam bile atmadan günlük en kötü 20 sağlam kişi geliyor sisteme. Sağlamdan kastım apiden çıkmayan.
SİSTEMDE 5000 USER BULUNMAKTADIR. APİDEN ÇIKANLARI TEMİZLEME ARACI OLMADIĞI İÇİN NET SAYI VEREMİYORUM ANCAK EN KÖTÜ 2500 USER GARANTİSİ VERİRİM. TAHMİNLERİME GÖRE 3400-4000 ARASI USER BULUNMAKTADIR. SALLAMA TAHMİN DEĞİLDİR SİSTEMDE DENEME YAPARAK BU TAHMİNİ YAPTIM.
SİSTEMİN APİ HESABININ BULUNDUĞU TUMBLR HESABINA ULAŞAMIYORUM. NORMALDE 2 AY ÖNCE SİTEYİ SATMAK İÇİN BİRİSİYLE ANLAŞTIK HESABI SORDU 1 HAFTA ARAŞTIRDIM TUMBLR İLE İLETİŞİME GEÇTİM AMA YİNEDE BULAMADIM. BİLDİĞİM TÜM HESAPLARA GİRDİM YİNE YOK.
Site için istenen fiyat : Kafamda bir fiyat yok o yüzden teklifle.
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: 20.08.2016 (Site 1-2 hafta içinde kurulmuştu sanırım)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Tumblr Takipçi Arttırma Sitesi
Günlük hit sayısı: Ölçülmedi henüz ancak tahmini olarak 30-70 arasındadır.
Ziyaretçi kaynağı: Kelimesinde 7. sıradadır. takipci sitelerinde de birinde 1 birinde 2. sıradadır.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik.
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Önemli Ek Notlar: Siteyi paraya çevirmeyi bir türlü beceremedim. Sağlam user var içinde reklam bile atmadan günlük en kötü 20 sağlam kişi geliyor sisteme. Sağlamdan kastım apiden çıkmayan.
SİSTEMDE 5000 USER BULUNMAKTADIR. APİDEN ÇIKANLARI TEMİZLEME ARACI OLMADIĞI İÇİN NET SAYI VEREMİYORUM ANCAK EN KÖTÜ 2500 USER GARANTİSİ VERİRİM. TAHMİNLERİME GÖRE 3400-4000 ARASI USER BULUNMAKTADIR. SALLAMA TAHMİN DEĞİLDİR SİSTEMDE DENEME YAPARAK BU TAHMİNİ YAPTIM.
SİSTEMİN APİ HESABININ BULUNDUĞU TUMBLR HESABINA ULAŞAMIYORUM. NORMALDE 2 AY ÖNCE SİTEYİ SATMAK İÇİN BİRİSİYLE ANLAŞTIK HESABI SORDU 1 HAFTA ARAŞTIRDIM TUMBLR İLE İLETİŞİME GEÇTİM AMA YİNEDE BULAMADIM. BİLDİĞİM TÜM HESAPLARA GİRDİM YİNE YOK.
Son düzenleme: