Tunahan06 Nickli Maıl Satıcısından Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuya davet ettiğim saat 12 suları arkadaş sabah 9 gibi girmiş foruma en son. Yani hocam aktif değil aktif olduktan sonra gerekli açıklamaları yapmaz ve anlaşmaya varılmaz ise gerekli işlemler yapılır.

ben bu adamı beklemek istemyiorum artık kanalları versede kabulum değil bu saatten sonra bu bildiğin paranın üstüne yatmakdır etraf sözünü tutmayan satış elamanlarıyla doldu taştı üyenin banlanmasını istiyorum süresiz olarak
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

Son düzenleme:
ben bu adamı beklemek istemyiorum artık kanalları versede kabulum değil bu saatten sonra bu bildiğin paranın üstüne yatmakdır etraf sözünü tutmayan satış elamanlarıyla doldu taştı üyenin banlanmasını istiyorum süresiz olarak
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION]

Katılıyorum. Bu açık açık dolandırmaktır. Skype konusmalarını da attıgımdan belli oluyor zaten 5 tl deyip dalga geçip de atmamak nedir ? Forumda kara liste konusu açılmasını istiyorum ve bunun gibi kişilerin iban ve gerekli iletişim bilgileri yayınlansın istiyorum.

Üyenin mail creator simgesinin bizzat alınması için adminlere bildiricem. Bu kadar sorumsuzluk yapması gerçekten kötü. Ceza alırmı bilmem ama daha bu forumda birşey satamaz zaten bu mazisi yüzünden.

Kendisi siparişleri yetiştirememiştir diye yorumluyorum ama satış işlerinde malesef sağlam biri olmak zorundasın. Eğer aksilik yaşıyorsan yada ileride yaşacağını tahmin ediyorsan kaldıramayacağın yüklerin altına girip insanlarıda mahçup etmek doğru değil. Konu çok uzadı adminlerden biri bunu 24 saat içinde çözüme kavuşturur. Daha yazacak birşeyi olduğunuda sanmıyorum arkadasın. Siparişler teslim edilmemiş bunun bahanesi olamaz malesef.

Üyenin mail creator simgesinin bizzat alınması için adminlere bildiricem. Bu kadar sorumsuzluk yapması gerçekten kötü. Ceza alırmı bilmem ama daha bu forumda birşey satamaz zaten bu mazisi yüzünden.

Kendisi siparişleri yetiştirememiştir diye yorumluyorum ama satış işlerinde malesef sağlam biri olmak zorundasın. Eğer aksilik yaşıyorsan yada ileride yaşacağını tahmin ediyorsan kaldıramayacağın yüklerin altına girip insanlarıda mahçup etmek doğru değil. Konu çok uzadı adminlerden biri bunu 24 saat içinde çözüme kavuşturur. Daha yazacak birşeyi olduğunuda sanmıyorum arkadasın. Siparişler teslim edilmemiş bunun bahanesi olamaz malesef.

Şahsın adresini gönderdim hocam

5 TL mi zorla bugün almış bulunuyorum. 5 TL yi ve beni önemsemedigi için gönderdigini açıkladı . kimlere izin veriliyor iş yapması için gördük işte.

eksik göndermiş! kalanını da istiyorum bu kişiligine 0.00001 krş geçsin istemiyorum

http://prntscr.com/4db38n

Son düzenleme:
@mixnewss 'a 200 ₺ si ayın 22 sinde gönderilecektir. Pm ile hesap ile bilgilerini istedim. Açıklama zaten yaptım konuda. Bugün ödemesini geçicektim ama 15'inden sonra adsense kesinleşen ücretin yeni alıcıya yatmıyacağından dolayı satışı iptal ettim. Haklıyım demiyorum sonuna kadar haksızım dilerse fazla para veya fazla mail verebilirim.

@zztrk 5 ₺ si gönderilmiştir.

forumda bu zamana kadar 10k üzeri ticaretim olmuş ve bu zamana kadar sadece @mixnewss ile sorun yaşanmıştır. Oda sistemimde olan hatanın ona denk gelmesindendir. 4000 den fazla mail satışındada SADECE @BöcekBaşı ile 3 adet kanalım kapandı şikayeti gelmiştir yani bu zamana kadar kanalım kapandı v.s şikayetleri sadece 1 kere aldım. Geriye kalan yorum atan kullanıcılarda neye dayanarak birşeyler yazıyorlar onuda hala anlamış değilim.

Son düzenleme:
@mixnewss 'a 200 ₺ si ayın 22 sinde gönderilecektir. Pm ile hesap ile bilgilerini istedim. Açıklama zaten yaptım konuda

forumda bu zamana kadar 10k üzeri ticaretim olmuş ve bu zamana kadar sadece @mixnewss ile sorun yaşanmıştır. Oda sistemimde olan hatanın ona denk gelmesindendir. 4000 den fazla mail satışındada SADECE @BöcekBaşı ile 3 adet kanalım kapandı şikayeti gelmiştir yani bu zamana kadar kanalım kapandı şikayeti sadece 1 kere aldım. Geriye kalan yorum atan kullanıcılarda neye dayanarak birşeyler yazıyorlar onuda hala anlamış değilim.

eksik göndermişsin kalanınıda istiyorum

Screenshot by Lightshot

@mixnewss 'a 200 ₺ si ayın 22 sinde gönderilecektir. Pm ile hesap ile bilgilerini istedim. Açıklama zaten yaptım konuda

forumda bu zamana kadar 10k üzeri ticaretim olmuş ve bu zamana kadar sadece @mixnewss ile sorun yaşanmıştır. Oda sistemimde olan hatanın ona denk gelmesindendir. 4000 den fazla mail satışındada SADECE @BöcekBaşı ile 3 adet kanalım kapandı şikayeti gelmiştir yani bu zamana kadar kanalım kapandı şikayeti sadece 1 kere aldım. Geriye kalan yorum atan kullanıcılarda neye dayanarak birşeyler yazıyorlar onuda hala anlamış değilim.

eksik göndermişsin kalanınıda istiyorum

http://prntscr.com/4db38n

@mixnewss 'a 200 ₺ si ayın 22 sinde gönderilecektir. Pm ile hesap ile bilgilerini istedim. Açıklama zaten yaptım konuda. Bugün ödemesini geçicektim ama 15'inden sonra adsense kesinleşen ücretin yeni alıcıya yatmıyacağından dolayı satışı iptal ettim. Haklıyım demiyorum sonuna kadar haksızım dilerse fazla para veya fazla mail verebilirim.

forumda bu zamana kadar 10k üzeri ticaretim olmuş ve bu zamana kadar sadece @mixnewss ile sorun yaşanmıştır. Oda sistemimde olan hatanın ona denk gelmesindendir. 4000 den fazla mail satışındada SADECE @BöcekBaşı ile 3 adet kanalım kapandı şikayeti gelmiştir yani bu zamana kadar kanalım kapandı v.s şikayetleri sadece 1 kere aldım. Geriye kalan yorum atan kullanıcılarda neye dayanarak birşeyler yazıyorlar onuda hala anlamış değilim.
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] @

adam 2-3 günde bir girip cevap veriyor yallah :) bide 10k bilmem ne pazarlığı olmuş .. :)
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] abicim neden bu kadar sabir gösteriyorsunuz anlamıs degilim

Son düzenleme:
Bu konudaki son mesajım ben 3 adet maili falan da istemiyorum.Satıcı tavırları hiç hoş değil konuşmaları da o kadar kişi yorum yazmış 3 mail kapalı deyince ismi karalayan biz olduk.Kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri