Tunahan06 Nickli Maıl Satıcısından Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@he1senberg Pardon ama siz hangi 100 TL den bahsediyorsunuz ben onu anlamış değilim hangi para bendem ve çocuklarımdan çıkacak ? Benimle bir muhabbetiniz mi var yoksa 100 tl nizimi dolandırdımda bu yorumu bu konu altında yaptınız ? Açıklama yaparsanız sevinirim.

@bysasa Hocam size bana asalak deme yetkisini bu forumda kim verdi ? Siz kimsiniz hangi yetkiye dayanarak bana asalak diyorsunuz derdiniz ney benimle bir sorunumuz varsa belirtin herkes bilsin.

@daralll 35 yaşında olduğunuz için size hiç birşey demiyorum büyüksünüz nede olsa kendiniz yorumunuzu düşünerek yazabilecek yaştasınız. 2 yorumdada benim satış yaptığım kanalların fiyatı sizi hiç ilgilendirmez istersem 500 e satarım istersem bedava kanal dağıtırım

@uniquehero 2 kişinin yapmış olduğu ticarette konuşılup anlaşıldıysa sizde 3. kişi oluyorusunuz :D

@ThE-FeAr evet foruma ilk üye olduğum günden beri dolar avatarı kullanıyorum rahatsız olduysanız pm ile belirtebilirdiniz.

@tantutan evet sahtekar avınızı açıklama yapılmayan bir başka konuda devam ettirebilirsiinz.
http://www.ytpara.com/15986/he1senberg.html

tunahan kardesim yaşının vermiş oldugu heyecanı ve sinirliliği anlayabiliyorum. senin şuan yapman gereken eger bir abinden nasihat almak istersen . milletin sölediği kelimelere çok takılı kalmayıp bence yaptıgın yada yapacagın işin hakkını vermek . burada herkes mail acmıyor yada acamıyor . güven olmassa ekmek olmaz. bence agrasif tavır sakın sergileme . buradan şu arkadasın sorunu çözüldü işte kanıt o arkadasta sana zaten yorum atar düzeldi yada düzelmedi die. bence bu yolu sec daha ii olur .

tunahan kardesim yaşının vermiş oldugu heyecanı ve sinirliliği anlayabiliyorum. senin şuan yapman gereken eger bir abinden nasihat almak istersen . milletin sölediği kelimelere çok takılı kalmayıp bence yaptıgın yada yapacagın işin hakkını vermek . burada herkes mail acmıyor yada acamıyor . güven olmassa ekmek olmaz. bence agrasif tavır sakın sergileme . buradan şu arkadasın sorunu çözüldü işte kanıt o arkadasta sana zaten yorum atar düzeldi yada düzelmedi die. bence bu yolu sec daha ii olur .

Benim anlamadığım nokda bu kadar insan ben konuya gelmeden yorum atmadan nasıl oluyorda bu yorumları yazabiliyorlar. Ortada ciddi bir suçlama var hiç muhabetim v.s olmayan insanlar konuda nasıl oluyorda beni kötüleyebiliyorlar. Ve bu insanlar 15 yaşındaki çoçuk değil hepsi 25 yaşının üzerinde

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] arkadaşla anlaşma sağlamamışsınız ve kendisine hala dönüş yapmadığınızı iddia ediyor. konuya bekleniyorsunuz.
[MENTION=13806]zztrk[/MENTION]

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] arkadaşla anlaşma sağlamamışsınız ve kendisine hala dönüş yapmadığınızı iddia ediyor. konuya bekleniyorsunuz.

[MENTION=13806]zztrk[/MENTION]

Teşekkür ederim hocam istegime karşılık konuyu devam ettirdiginiz için.

Dedigim gibi 4 gün geçti üstünden ve hala bana bilgilendirme yapmış degil. Para iademi istiyorum. Pm ilede skype görüntüsünü attım size gerekirse tw ile baglanıp paypalımdaki işlemlere bakabilirsniz. Miktar önemli degil çok birşey degil zaten. Önemli olan ne muhattap var ne beni müşteri olarak önemsemek var.

olur böyle şeyler üstadlarım. bir kaç gün bekleyin 1 hafta bekleyin. adamın başına bi iş gelmiştir fazla uygun değildir bişeyler olmuştur. sıkmayın canınızı .

olur böyle şeyler üstadlarım. bir kaç gün bekleyin 1 hafta bekleyin. adamın başına bi iş gelmiştir fazla uygun değildir bişeyler olmuştur. sıkmayın canınızı .

Hocam tekrar diyorum önemli olan para degil gelip bana açıklama yapsın tamam deyim. Bi kere yazdıgımda bana sizi unuttum yazmıştı bu ne demek şimdi ben yazmasam hiç yazacagı yok demek

Bunlarda son gelişmeler. Bu tip insanlarla alışveriş yapmak zorunda kalıyoruz asıl üzüntüm bu. Anladıgım kadarıyla herşeyi parayla tartan birisi.

Not : Herkese Hayırlı Cumalar

[00:10:06] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: senin paran ne kadar bilader
[00:10:09] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: söyle paypal
[00:13:34] Emrah & zztrk: bak eski mesajlara gör ismim de yazılı zamanıda bul gönder konuşma tarzına da dikkat et
[00:51:08] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: paypal adresi alayım
[00:51:14] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: 5 tl mi
[00:51:17] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: gönder adresini hocam
[00:52:50] Emrah & zztrk: [email protected]
[00:53:10] Emrah & zztrk: Ben parasında değilim bunu bil 4 gündür beni hiçe saydın
[00:53:29] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: 5 tl için forumda yazdığım yoruma bak
[00:53:33] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: 5 tl mi göndereyim
[00:53:35] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: ne kadar istersin
[00:53:41] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: 4 günlük geçikme faizi alıryor musun
[00:54:10] Emrah & zztrk: Konuşmana dikkat et sana kaç defa dedim takmadın seni unuttum dedin gönder parayı gereksiz yere uzatma
[00:58:05] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: gönderdim git 5 tl lik yorum yap şimdi
[00:58:12] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: olmadı 1 dk
[00:58:14] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: para telep et
[00:58:18] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: [email protected]
[00:58:26] Emrah & zztrk: Telefondayım
[00:58:37] Emrah & zztrk: Gönder foto alıp koyarım merak etme
[00:59:00] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: sen istek gönder
[00:59:04] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: bana para talep et 5 tl
[00:59:12] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: [email protected]
[00:59:22] Emrah & zztrk: Bilader telefondayım uzatma daha bekliyorum
[00:59:45] Emrah & zztrk: Bu konuşmaları da ekle lütfen gönderdim parasını de 5 tl lik birşeydi de
[01:00:11] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: sen ekle felaket tellı sensin
[01:00:20] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: pc gecince iste
[01:00:23] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: gönderemiyorum
[01:00:27] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: güvenlik şeyine düştü hedap
[01:03:01] Emrah & zztrk: İstekte bulundum
[01:03:08] Emrah & zztrk: 5 lira için 4 gün bekleten insan
[01:05:10] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: gelmedi
[01:05:15] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: [email protected]
[01:05:38] *** Emrah & zztrk gönderdi Screenshot_2014-08-15-01-02-05.png ***
[01:09:11] Emrah & zztrk: Gene mi kardesinl3 konuşuyorum yoksa
[01:09:36] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: hocam sen ne saçmalıyorsun ben anlamış değilim
[01:09:42] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: gören 1 milyar parası bende zannedecek
[01:09:45] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: 5 tane mail için
[01:09:52] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: beni düşürdüğün duruma bak
[01:10:13] Emrah & zztrk: Bende bunu diyorum işte 5 mail için ne bekliyon ya gönder parayı yada mailleri at
[01:10:38] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: bende paypal güvenlipe düştü diyorum
[01:10:41] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: iban ver
[01:10:55] Emrah & zztrk: Bekle 1dk
[01:12:28] Emrah & zztrk: hangi bank atican
[01:12:35] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: ak
[01:12:45] Emrah & zztrk: o yok bende enpara atıyorum
[01:12:57] Emrah & zztrk: pardon ziraat
[01:13:03] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: paypal tekrar deneyim
[01:13:04] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: 1 dk
[01:13:13] Emrah & zztrk: TR450001001536631634705001
Ziraat
Emrah Öztürk

dekontu buraya gönderirsiniz : [email protected]
[01:13:20] Emrah & zztrk: 5 lırayla oyuncak olduk sayende
[01:13:39] - Tunahan06 - Amerika Tel. Onaylı YouTube Hesapları: aynen öyle
[01:24:01] Emrah & zztrk: 5tlyi küçümsediniz küçümsediniz adam yerine koyadınız göndermeyecek misiniz
[10:57:34] Emrah & zztrk: gönderdiniz mi

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] son gelişmeler hakkında açıklama yapman gerekiyor.

edit:birisinin keyfine göre yorum yapmam gerektiğini unutmuşum.

Son düzenleme:
ne alıp veremediğiniz var adamla banlatmakmı istiyorsunuz.Ben de kanal aldım bende niye sorun olmadı?Biraz sabredin şuan tüm kanal satıcılarında sorun var...

Sorun 5 gündür bekletmesi önemsemeden bana unuttum seni deyip bu konuya şikayetçi olarak yazıncada senin paran ne kadar diye çıkışması. Ben mail istemiyorum açsın diye beklemek de istemiyorum 5 tl için yaptıgına bak diyen kişiye ozaman paramı verde kurtul benden deyince gene vermiyor paramı sorunu çözsün o kadar benim için gerisi hikaye bidaha da alışverişim olmaz zaten

[MENTION=13218]aragon[/MENTION] konuyu okumadan bodoslama dalmayalım direkt. Sakin lütfen.
[MENTION=13806]zztrk[/MENTION] hala mağdur ve cevap bekleniyor. Anlayışınız için teşekkürler.

Neden diğer satıcılar için şikayet konusu açılmıyor? Neden sana karşı şikayet konusu açılıyor? Hiç düşündün mü?

oooo sen şimdi bu mesajima da " HunterLord " post kasıyor dersin :)))

Hocam tamam, lütfen gereksiz tartışmaları başlatmayalım. Mağdur durumdaki arkadaşların durumu çözülsün netlik kazanacak durum. Sadece sabır. Hayırlı cumalar

bu tarzda iş yapanların mail creator lugunun alınması ve satışı esnasında bilgilendirilmesi gerekir.iş ahlakı terbiye sınırlarını aşmamalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri