@turanakca dan şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

confusioon

Yasaklanmış
Satış konusu :
http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/50848-satilik-musicnation-kanal.html

Arkadaş Kanalın URLsi alın-mamıştır demesine rağmen kanal URLsi varmış. yalan söyleyip, kanalın işlevliğini değiştirebilecek yanlış bilgi vererek satış yapmıştır. Bu yüzden para iadesi talep ettim. Arkadaş komik bi şekilde "iade almama hakkımı kullanıyorum" diye cevap verdi.

Bana gerekçe olarak kanalı aldığım saatte değilde ertesi günün sabahında pm atmış olmam ve kategoriyi öğrenmemmiş!

8EYADA.jpg

Kendisine güzel güzel anlattım kanalı aldıktan sonra temel bilgileri şifreleri vs değiştirip yattım diye sabah görünce direk pm attım zaten . ama nafile ...
7865gP.jpg

Bu kanalı alma nedenim m.nations kanal istememle alakalıydı. Açıkcası 300 videoya 600 izlenmesi olan kanalın kategorisinde gözüm yok .Arkadaş 2,5TL yerine niye 20 TL verdin ozaman diye pm atmış buna gelirsek kanalın açılma tarihi 14 eylül yaklaşık 1 aylık kanal 2günlük kanal alsam en fazla 3-4 tlye bulabilirdim evet. :)

Yöneticilerin gereğini yapması diliyorum

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] @вαттυѕαу [MENTION=9544]RockNRolla[/MENTION]

Son düzenleme:
Ben geri alma taraftarı değilim.Özel mesajlarda da belirttim.Ben ne düşünüyorum biliyormusunuz şu anda..

Bu arkadaş bir kaç kişiye bu kanalı gösterdi o kişiler kanal boş bi halt olmaz vb.gibi söylemlerde bulundu ve bunun neticesinde url si bahane edilerek geri verilmek isteniyor olması..

Default url ve yeni alinan url 2 ilede kanala giriş yapilabiliyomuş bu kötü bir uygulama olmuş aslında bunu da belirttim.Ben kanal satıcam karsı taraf url alıcak ben aradan haftalar gecicek ben onun kanalındaki videoları görebileceğim :)Bu konuya kimse değinmiyor forumda ama neyse..

Sonucta tek tip videolardan olusmakta olan 1 kanal.Videolar ile alakalı profil resmi profil kapağı vardır.Kanal kapak resminde aynı zamanda URL nin adı yazmaktadır..

Olay bundan ibaret benim de ufak bir bilgisizliğmi vardı o konuda..

o söylediğin ithamları yeni başlayan birisine yapsan neyse 1 senedir youtube la uğraşıyorum . senin kadar küçük düşünmüyorum emin ol 20 lira için düştüğün durumu görünce parayı da geçtim sadece hakettiğini bulmanı istiyorum daha yazmıcam gerekeni adminler yapar umarım .

Bana kalırsa şikayet olacak bir konu değil, Yazılanlarda yanlış bir şey de göremiyorum açıkçası, [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] arkadaş haklı benim gözümde. Bence konu kilit olmalı. [MENTION=12991]confusioon[/MENTION]

Bana kalırsa şikayet olacak bir konu değil, Yazılanlarda yanlış bir şey de göremiyorum açıkçası, üzerinde de haftalar geçmiş birde. [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] arkadaş haklı benim gözümde. Bence konu kilit olmalı. [MENTION=12991]confusioon[/MENTION]

Nerede yaziyor haftalar gectigi? Konuyu acan arkadas ertesi gun yazdim diyor nasil okuyorsun konuyu? Kanali alan arkadas ne sebeple urlsi alinmamis kanal aradigini bilemeyiz. Belki yukleyecegi icerikle alakali yapacakti urlyi? Ortada yanlis soylenen bi durum var. Sana hatali mal verildiginde hic sesini cikartmadan kullanmaya devam mi ediyorsun?

Nerede yaziyor haftalar gectigi? Konuyu acan arkadas ertesi gun yazdim diyor nasil okuyorsun konuyu? Kanali alan arkadas ne sebeple urlsi alinmamis kanal aradigini bilemeyiz. Belki yukleyecegi icerikle alakali yapacakti urlyi? Ortada yanlis soylenen bi durum var. Sana hatali mal verildiginde hic sesini cikartmadan kullanmaya devam mi ediyorsun?

Hocam konuyu editlediğim halde nasıl gördün orayı, :D

Ama ortada url varmı yokmu diye bir söylem yok ortada ? o yüzden bence haklı dedim ben. alan arkadaş varmı diye sorsa satıcıda yok dediği halde çıkarsa işte bu problem.

---------- Spam Engelliyici 13:10 ---------- Önceki Mesaj 13:09 ----------

Bilgilendirme için teşekkür ederim, eğer sizi haklı saysaydım sanırım bu linki göndermezdiniz.

Bilmiyordum bu kuralı mesajlarım silinebilir.

Hocam konuyu editlediğim halde nasıl gördün orayı, :D

Ama ortada url varmı yokmu diye bir söylem yok ortada ? o yüzden bence haklı dedim ben. alan arkadaş varmı diye sorsa satıcıda yok dediği halde çıkarsa işte bu problem.

"URL alınmamıştır" diye belirtmiş konusunda okumadan yorum yapma kardeş.

Ben kararımı verdim ... Ufak bir yanlıslık var evet ama bu iade etmemi gerektirecek bir konu değil ..

Bunun gerekceleride anlattım..Adminlerden gerekli bir açıklama gelsin konu kapansın gitsin..

Vardıgım kanaat konu acan arkadaşın haklı oldugudur.
Not:Mesaj yazmak yasak biliyorum cezamı göze alarak yazıyorum.

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] ya aynı özelliklerde bir kanal teslim etmelisiniz veya ücret iadesi yapmanız gerekiyor.

Music nationda Url almadan zaten giris yapamazsin bunu bilmen lazimdi biraz da senin hattan var

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] ya aynı özelliklerde bir kanal teslim etmelisiniz veya ücret iadesi yapmanız gerekiyor.

Sayın [MENTION=11620]era[/MENTION] aynı özelliklerde yeni bir kanal hazırlıyorum o halde peki kanal 1 aylık aynı ozelliklere erişmesi için 1 aymı bekleyeceğiz..

Bence bu karar ağır oldu biraz benimde bilgisizliğimden kaynaklanan bir durum ama o kadar sorun edilecek bir durum değil..

1 aylık kanal 300 video hepsi tek tip zaten konumda da belirttiğim üzere alan arkadaş kanalı unutacak yazmıstım ..;

Ben iade etmeyeceğim cunku mantık dışı iade.300tane tek tip video olan bir kanal telif riski yok bişeyi yok ..

Konuyu tekrar gözden geçirirmisiniz ??

Music nationda Url almadan zaten giris yapamazsin bunu bilmen lazimdi biraz da senin hattan var

url almadan girebilirsin.eğer yeni açtıgın kanalda "-" şeklinde tre varsa o zaman url hatası alırsın. "-" işareti mevcut değilse kanalın urlsinde sıkıntı olmadan istek atabilirsin.

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] aksam eve gecim sana 3 aylik bos 1 kanal veririm hazirlar teslim edersin

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] aksam eve gecim sana 3 aylik bos 1 kanal veririm hazirlar teslim edersin

teşekkür ederim tmm o halde yapalım bunu.Yapacağım sey zaten aynı videoları yükleyip geri vereceğim ..Hem o arkadaş 1 aylık değil 3 aylık kanal sahşbş olmuş olur..!

Yönetimin istediğine amacım karsı cıkmak deilde bana mantıksız geldi biraz bu iş.

Sayın [MENTION=11620]era[/MENTION] aynı özelliklerde yeni bir kanal hazırlıyorum o halde peki kanal 1 aylık aynı ozelliklere erişmesi için 1 aymı bekleyeceğiz..

Bence bu karar ağır oldu biraz benimde bilgisizliğimden kaynaklanan bir durum ama o kadar sorun edilecek bir durum değil..

1 aylık kanal 300 video hepsi tek tip zaten konumda da belirttiğim üzere alan arkadaş kanalı unutacak yazmıstım ..;

Ben iade etmeyeceğim cunku mantık dışı iade.300tane tek tip video olan bir kanal telif riski yok bişeyi yok ..

Konuyu tekrar gözden geçirirmisiniz ??

Sayın [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] konuyu tekrar gözden geçirdim ve verdiğim kararı tekrar doğru buldum. Siz yanlış bilgi verip daha sorun edilecek durum değil demek doğru olmaz. Sizin hatanız ve telafi etmek zorundasınız.

Yonetim en uygun teklifi sunmus sana elinde ki eski bi kanal vermeni istemis :d neys aksam alanda memnun satanda memnun olacak

Sayın [MENTION=12793]turanakca[/MENTION] konuyu tekrar gözden geçirdim ve verdiğim kararı tekrar doğru buldum. Siz yanlış bilgi verip daha sorun edilecek durum değil demek doğru olmaz. Sizin hatanız ve telafi etmek zorundasınız.

HunterLord Kanalı verdikten sonra videoları yükleyip en gec yarına teslim etmiş olacağım ..İlgi ve alakanıza teşekkürler..

Yonetim en uygun teklifi sunmus sana elinde ki eski bi kanal vermeni istemis :d neys aksam alanda memnun satanda memnun olacak

senden habere bekliyorum o halde ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri