Türbanlılarla dalga geçenleri şikayet edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uskumru

Kayıtlı Üye
Web sitesi
salavatifatih.tr.gg
Arkadaşlar biliyorsunuz, son günlerde bazı şerefsizler türbanlıları aşağlayan videolar yüklüyor. lütfen bunları şikayet edelim.

Bu Şerefsizler artık işin siyasi boyutunda değiller. İnsanlarla dalga geçip para kazanıyorlar. Yazık vallahi yazık. Üstelik bu insanlar birimizin tanıdığı yada annesi bile olabilir. Anlayışınızı bekliyorum.

Cevap: Türbanlılarla Dalga geçen şerefsizleri şikayet edelim.

Arkadaşım şu g*tünün kılıyık muhabbetinden bahsediyorsan, insan kendini aşağıladıktan sonra başkası aşağılasa nolur düşüncen yanlış, kimse kimsenin aşağıladığı yok bazı insanlar sadece kendini sosyal medyaya malzeme ediyor.

bu edition şeklinde bir çok ünlüylede dalga geçiyorlar :) youtube işine girdiysen en çok tutalan bu edition işleridir araştır derim biraz, ve hüloğğ diyor, bu türbanlı olmayan bir bayanda diyebilirdi gene sosyal medyaya malzeme olacaktı. ama şu sıralar siyasi olaylar fazla olduğu için tabi ki bunu malzeme olarak da kullanan insanlar olacaktır.

Arkadaşım şu g*tünün kılıyık muhabbetinden bahsediyorsan, insan kendini aşağıladıktan sonra başkası aşağılasa nolur düşüncen yanlış, kimse kimsenin aşağıladığı yok bazı insanlar sadece kendini sosyal medyaya malzeme ediyor.

Orada kılıyık demiyor, lütfen videoyu tamamen izleyiniz.

Bu bana göre gerçekten komik :)

ek olarak; başınız sıkıştımı türbana sarılmayın gençler.kimse türbanıyla dalga geçmemiş

Kardeşim 3-5 kuruş için değerlerini satan adamı zaten 2 cümleyle yola getiremeyiz.Allah dilediğini hidayete erdirir unutma.Ama çok sağduyulu bir konu açmışsın o yüzden tebrik ediyorum seni.Bunların azalmayacağını bile bile şikayet edebiliriz.En azından safımız belli olsun.
Beyler bu arada sadece yukarıdaki video değil youtube da veya farklı video sitelerinde 100 lerce başörtüsüyle dalga geçen insan var.Bazıları ise bazı partileri perde yapıp müslümanlarla o şekilde dalga geçebiliyor.Direkt müslümanlara laf edemedikleri için bu yolu tercih edebiliyorlar vesselam!

Orada kılıyık demiyor, lütfen videoyu tamamen izleyiniz.

hülooğ diyor dostum senden iyi takip ediyorum bu olayları merak etme, hayvanlı editionu da var ve bunu yapan insanlar kılıyık diyende buda kendi kendine sosyal medyaya malzeme vermiş insanlardır bana göre nihat doğan, esra ceyda, doğuştan gibi gerzek ünlülerden bi farkı yoktur.Neyse ben kendi açımdan böyle bi şikayet olayını desteklemem destekleyen arkadaşlar buyursun etsinler ama önüne geçemezler, eminim bi çok kişide milletin çok izlenimli olanını kapattırır sonra kendi atar para kazanmaya çalışır bu videolardan neyse arkadaşlar.

Ya kardesim , karistirmayin buraya siyaseti , git nerde yapacaksan orda yap siyasetini :!!!!!!!!!!

hülooğ diyor dostum senden iyi takip ediyorum bu olayları merak etme, hayvanlı editionu da var ve bunu yapan insanlar kılıyık diyende buda kendi kendine sosyal medyaya malzeme vermiş insanlardır bana göre nihat doğan, esra ceyda, doğuştan gibi gerzek ünlülerden bi farkı yoktur.Neyse ben kendi açımdan böyle bi şikayet olayını desteklemem destekleyen arkadaşlar buyursun etsinler ama önüne geçemezler, eminim bi çok kişide milletin çok izlenimli olanını kapattırır sonra kendi atar para kazanmaya çalışır bu videolardan neyse arkadaşlar.

hüloğ konusunda birşey demedim farkındaysan? kılıyık demiyor videoyu izleyen 5 yaşındaki çocuk bile bunu anlar türkçe bilmeniz yeterli anlamak için. Kılıyık demiyor kadın abartmaya gerek yok orada başka bir siyasetçiye laf atıyor. Kılıyık konusunda kadınla gereksiz dalga geçiliyor çünkü öyle bir şey demiyor ben bundan rahatsız oluyorum.

hüloğ konusunda birşey demedim farkındaysan? kılıyık demiyor videoyu izleyen 5 yaşındaki çocuk bile bunu anlar türkçe bilmeniz yeterli anlamak için. Kılıyık demiyor kadın abartmaya gerek yok orada başka bir siyasetçiye laf atıyor. Kılıyık konusunda kadınla gereksiz dalga geçiliyor çünkü öyle bir şey demiyor ben bundan rahatsız oluyorum.

Lafın özü söyleyene aittir diye bi söz vardır bilir misiniz mesala o konuda o kadın belki benim görüşüme laf atıyor, ben bunu üstüme alınmadığım için istediğim gibi dalga geçebilirim. o seni öyle bi tabirle aşalamaya kalkıyorsa o tabirin içinde onu boğarım, diyeceğim o ki bi kıl olmaktansa başı dik onurlu biri olmayı yeğlerim, bu konuların bu foruma girmemesi lazım tabi ki fikir farklılıkları ideolojiler farklı olacaktır bunları burda tartışarak kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.

Konu kilitlenmeli.

Konuyu doğru kategoriye taşıdım 1
Kılıyık mevzusuyla ilgili annem veya bir başka tanıdığımın o şekilde bir videosu bir daha yüzüne bakmazdım 2
Editionlar yapılırken türbanlı türbansız diye ayrım yapılmaz o bayan türbansız olsaydı aynılarının yapılmayacağını düşünmek hatadır türbanlı diye herkes dini üzerine değildir 3

Yukarıda dediklerim bu kılıyık olayı ile ilgilidir onun dışında elbette size uygun gelmeyen videoları şikayet etmelisiniz bunu dile getirmek de güzel bir olay tabii ki fakat konunun siyasete gitmemesine özen gösterelim lütfen aksi takdirde konu kilitlenecek ve siyasi konuşmalar yapanlar banlanacaktır.

İyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri