Türk beklenilendir: Vefalı Türk geldi yine...

Ülkem de en sevmediğim şey yere tükürülmesi en sevdiğim şey ise acayip yardım sever olmamız...Çeşke iyi yönlerimizi daha fazla öne çıkarabilsek toplumca

Bu sözü bilmiyordum ama daha önce Bosna'da Türklerin yardım konusunda önemli işlerin yapıldığını duymuştum

Son düzenleme:
izmirliyim, Türk'üm ama böyle abartılı bir şekilde 40 punto ile buyuk buyuk yazman çok itici. gerek yok boyle seylere. ne gerek var, milletin ismini ön plana çıkarmaya. dunyada iki tur insan vardir: iyi insan ve kötü insan. birakin artik boyle turk kurt arap, musluman hiristiyan ateist, alevi sunni gibi bizi kutuplastiran ve boluculuk kokan ifadeleri. sonucta kimse secmedi Turk olmayi da Kurt olmayi da Arap olmayi da..

izmirliyim, Türk'üm ama böyle abartılı bir şekilde 40 punto ile buyuk buyuk yazman çok itici. gerek yok boyle seylere. ne gerek var, milletin ismini ön plana çıkarmaya. dunyada iki tur insan vardir: iyi insan ve kötü insan. birakin artik boyle turk kurt arap, musluman hiristiyan ateist, alevi sunni gibi bizi kutuplastiran ve boluculuk kokan ifadeleri. sonucta kimse secmedi Turk olmayi da Kurt olmayi da Arap olmayi da..

Ne kadar söylesek te boş hocam boş verin uğraşılmaz

Irkçılık dinimizce yasaklanmıştır elbet lakin Türküm, Kürdüm, Arabım demeninde bir sakıncası yoktur. Bunlar birer gerçektir. Her ırkın, mezhebin, kavmin yada topluluğun kendine özgü meziyetleri vardır. Burda da Türk'ün vefalı oluşu, hayır sever yardım sever oluşu anlatılmış.. yazıyı büyük yazmış, küçük yazmış ne olmuş ? Kutuplaşmadan bahsederken, neden ayrı bir konuya girip ikilik çıkartıyorsun.. Her iyi şeye bir kulp takmak birilerinin üzerine görev sanki..

Biz Türk'üz Türklüğümüzle bizi Türk yapan herşeyle gurur duyuyoruz..

Kusura bakmayınız TÜRK olmak ile gurur duyuyorum bu bir ikincisi izmirli olunca TÜRK olunca TÜRK olunmuyor hocam bunuda anlad ilk önce iticiymiş sensin itici kusura bakmada ben izmirliyim ben TÜRK'üm diyip çok itici demen ayrı bi dert zaten orası başka üçüncüsü ben TÜRK diye ayrım yapmıyorum he sen oraya laga luga yamışsında iyi insan ve kötü insan diyince ne yapmış oluyorsun o bölücülük degılmı ne oluyor o lahana turşusumu :D valla benim kürt arkadaşım var ben TÜRK'üm diyor benim laz arkadaşım var ben TÜRK'üm diyor önce TÜRK olmanın manasını anlamını anlayında öyle gelin :) haydi iyi geceler

---------- Spam Engelliyici 01:50 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

Irkçılık dinimizce yasaklanmıştır elbet lakin Türküm, Kürdüm, Arabım demeninde bir sakıncası yoktur. Bunlar birer gerçektir. Her ırkın, mezhebin, kavmin yada topluluğun kendine özgü meziyetleri vardır. Burda da Türk'ün vefalı oluşu, hayır sever yardım sever oluşu anlatılmış.. yazıyı büyük yazmış, küçük yazmış ne olmuş ? Kutuplaşmadan bahsederken, neden ayrı bir konuya girip ikilik çıkartıyorsun.. Her iyi şeye bir kulp takmak birilerinin üzerine görev sanki..

Biz Türk'üz Türklüğümüzle bizi Türk yapan herşeyle gurur duyuyoruz..

İşte illa bi muhalefet çıkacak bi kıllık cıkaracaklar ya orda ki manayı anlmadan gelmişler yok bölücülük yok ayrım yok şu bu yav he he ondan .

Türk'üm diyince ırkçı oluyorsun aga bu memlekette ben bunu gördüm.

Bence arkadaşın paylaştığı güzel birşey bende sosyal medyada paylaştım.Neden mi yeni bir hikaye öğrendim.evet kocaman türk yazmış bense kürdüm ama ben onu Türk olarak okumadım kürt olarakta düşünmedim.Benim vatanımın askerlerinin yaptığı güzel birşeyi dinledim.Ve belkide o yardımı götürenler türk değil kürttü,araptı çerkezdi.Kendi ülkemizde kürt olabiliriz ama dışarıda tek ismimiz var türk.türkler geldi,türkler gitti,türkler yenildi,türkler kazandı,türkler vs.Yani bence nasıl baktığınla,nasıl gördüğünle,nasıl hissettiğinle alakalı.Bence arkadaşın değilde sizin yazdıklarınız yanlış çünkü ben belkide o arkadaşın paylaştığını dinlemeden yorumlarınızı okusaydım farklı düşünebilirdim.O arkadşaın paylaştığını bir türk olarak dinleyip algılamadım ama sizin yorumlarınızı kürt olarak algılayıp okusaydım,doğru diyolar ya ne türküymüş der güzel bir ırkcı olurdum.Bu durumda ayrım yapan kim?

Türklük ırkçılığa girmez , Türkün asilliği de tartışılmaz. Çekemeyen de boş yapmasın.

Bosna Hersekte yaşayan birisi olarak gerçekten duygulandım , burada anlatılan olaylar ve bizim milletimizin yaptıkları gerçekten insanı gururlandırıyor.

Çağ açan bir millete mensupsun ne gerek var milletin adını öne çıkarmaya diyorsun.
Elin almanı kendini üstün ırk ilan ediyor bir özelliği olmadığı halde. Biz bunca şanlı tarihimize rağmen öyle bir iddiamız yok. Sadece peygamberin müjdelediği istanbul'un fethine nail olan millet olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ne mutlu TÜRKÜM diyene.

Bence arkadaşın paylaştığı güzel birşey bende sosyal medyada paylaştım.Neden mi yeni bir hikaye öğrendim.evet kocaman türk yazmış bense kürdüm ama ben onu Türk olarak okumadım kürt olarakta düşünmedim.Benim vatanımın askerlerinin yaptığı güzel birşeyi dinledim.Ve belkide o yardımı götürenler türk değil kürttü,araptı çerkezdi.Kendi ülkemizde kürt olabiliriz ama dışarıda tek ismimiz var türk.türkler geldi,türkler gitti,türkler yenildi,türkler kazandı,türkler vs.Yani bence nasıl baktığınla,nasıl gördüğünle,nasıl hissettiğinle alakalı.Bence arkadaşın değilde sizin yazdıklarınız yanlış çünkü ben belkide o arkadaşın paylaştığını dinlemeden yorumlarınızı okusaydım farklı düşünebilirdim.O arkadşaın paylaştığını bir türk olarak dinleyip algılamadım ama sizin yorumlarınızı kürt olarak algılayıp okusaydım,doğru diyolar ya ne türküymüş der güzel bir ırkcı olurdum.Bu durumda ayrım yapan kim?

Bak işte kardeşim ne güzel yazmış ellerine saglık hocam işte millet bunu anlamıyor ilk bi sıkıntı cıkaracaklar videoda ki manayı yazdığım şeyi anlayan insan bakınız ne güzel yazıyor ...

Düşen bir millet görünce kendini dahi unutan millettir Türkler.
Bu bir gerçek yani, hemde abartısız.

Bir mazum millet görünce, kendi milletini unutacak kadar imkanlarını mazluma açan bir başka ülke varmı dünyada.

Hangi mazlum mu?
İşte Suriyeliler...

Çok güzel yazmışsınız, ALLAH razı olsun.

çok haklısınız hocam burda Türklük'den kasıt bu coğrafya da yaşayan bu kültürü paylaşan insanlardır Dünya'da bir sürü Türk devleti var hepsi yardım sever mi ? hayır

İnsan neden etnik kökeninden rahatsız olur anlamıyorum. Bu, anne babanızı kardeşinizi sevmeniz gibi birşey. Nasıl ki anne babamı çok seviyorsam Türk olmaktan da bu ülkede kendi bayrağımın altında yaşamaktan gurur duyuyorum.

izmirin neresinden sın hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri