Türk Devlet'nin İntikamı Çok Ağır Olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
savaş 2 devlet arasında olur orada terörle mücadele vardır önce bunu öğrenin ondan sonra konuşun. bölge halkı 7 yaşından 70 yaşına kadar alayı örgüttendir evet alayı örgüttendir
işine gelmeyen nerenden uyduruyosun dicekter ama hepinizin canı cehenneme

Düzeltme: şunu eklemeden edemiyeceğim :\
https://www.youtube.com/watch?v=4qdE9f7jLZw

7 yaşından başlicaksin o itlerin kafasını kesmeye.

forumda ki pkk sempatizanı arkadaşların hoşuna gitmeyecektir. devletine saygısı olmayanın dini de yoktur namusu da yoktur. devletine güvenen arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmasın bizim devlet bütün hainleri kayıt altına alır ve zamanı geldiğin de hesabını sorar intikamını en ağır şekil de alır. dün sevinenler bugün ağlıyor. bu arada bordo berelilerle dalga geçen arkadaşlar iyi seyretsin. cizre sokakların da av partisi yapılıyor.

Biri dinden mi bahsetti? Cizre'de 5 gündür ezan okunmuyor farkında mısınız?

90lı yıllarda terörün yogunlukta olduğu yıllar 92-93-94-95 falan. Bazı köylüler örgüt militanlarının cirit attığı yerde bile gizlice gelip karakola iran sınırından saldırı diye istihbarat verebiliyorsa 2015 te neden olmasın ?

adam 1 ton patlayıcı döşüyor kimse görmüyor Allah Allah

Ben çoğu desteklemiyodur demiyorum 100 kişiden 10'u belki desteklemiyodur ama olası bi ters düşmede canlarını kaybedeceklerini bilirler o yüzden burdan konuşmak çok kolay ne kürtler var senden benden daha milliyetçi vatan sevdalısı ayrıca senin dediğin şey direk iç savaş çıksınla eşdeğer

Konuşan p.ç ağlayınca benim kalbim de güller açtı, videoyu paylaşan arkadaşım gerçekten teşekkürler. Polisimizin askerimizin kanı yerde kalmayacak

"Mecburi editlenmiş yazı" Bakın elbette ki benim de canım yanıyor, artık haberlere bakmaya korkar oldum, tüğlerim diken diken oluyor, gözlerim doluyor, ne yapabileceğimi bilemiyorum ama burada şöyle bir gerçeği göz ardı edenler, bu tablonun devamına sebep olacaklar. Amerika'da 911 yani 11 Eylül olayları CIA tarafından organize edilmiş, insanların devlete ve dolaylı olarakta başkana yakınlaşmaları için organize edilmiş kirli bir komplodur. Bunu istediğiniz gibi araştırabilirsiniz. Uçakta ki terörist ilan edilen insanların çoğunun hayatında köyünden dahi çıkmadığı gerçeği medyaya asla yansımamıştır. Bu tarz planlı terör eylemleri, hükümetlerin halk içerisinde ki çoğunluğunu kaybettiğinde, halkı devlete ve dolaylı olarakta hükümete ya da başkana yaklaştırır. Burada yani Türkiye'de olan da bundan farklı değildir. Bunu düşünün. 7 hazirandan beri olanları düşünün, neden bu 7 hazirandan beri oluyor bunu düşünün.

Son düzenleme:
forumda ki pkk sempatizanı arkadaşların hoşuna gitmeyecektir. devletine saygısı olmayanın dini de yoktur namusu da yoktur. devletine güvenen arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmasın bizim devlet bütün hainleri kayıt altına alır ve zamanı geldiğin de hesabını sorar intikamını en ağır şekil de alır. dün sevinenler bugün ağlıyor. bu arada bordo berelilerle dalga geçen arkadaşlar iyi seyretsin. cizre sokakların da av partisi yapılıyor.

O bölgelere bir de sıkı yönetim getirseler ben görücem o zaman ağlamalarını..

Forum ne hale geldi? burda bile göstere göstere pkk sempatizanlığı yapılıyor yazıklar olsun...........

Su hayatta tanıdıgım en deli kanlı en vatan sever insan Cizreli bir asker arkadaşım
Defalarca omuz omuza operasyona cıkmışlıgımız catışmaya girmişligimiz var
en umutsuz anlarımızda aslan oldu umudumuz oldu bayrak için her defasında
en önde gitti.

5 gün önce telefonda konuştugumda gece pkk lı oluyoruz gündüz askere faliyetlerimizi anlatıyoruz durum burda cok karışık devlet 1 var 5 yok allah yardımcımız olsun demişti

4 gündür kendisine ulaşamadım muhtemelen pkk tarafından şehit edildi

Bir toplumu bir suc ile itham etmek kurana aykırı Müslüman olan her kes benim kardeşimdir.

Pkk ya kinlenirken tüm Kürtleri yargılamayın terörün amacı bu ordaki pkk yandaşı olmayan müslüman kürt kardeşlerimiz için dua edin !

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri