Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
savaş 2 devlet arasında olur orada terörle mücadele vardır önce bunu öğrenin ondan sonra konuşun. bölge halkı 7 yaşından 70 yaşına kadar alayı örgüttendir evet alayı örgüttendir
işine gelmeyen nerenden uyduruyosun dicekter ama hepinizin canı cehenneme
Düzeltme: şunu eklemeden edemiyeceğim :\
https://www.youtube.com/watch?v=4qdE9f7jLZw
forumda ki pkk sempatizanı arkadaşların hoşuna gitmeyecektir. devletine saygısı olmayanın dini de yoktur namusu da yoktur. devletine güvenen arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmasın bizim devlet bütün hainleri kayıt altına alır ve zamanı geldiğin de hesabını sorar intikamını en ağır şekil de alır. dün sevinenler bugün ağlıyor. bu arada bordo berelilerle dalga geçen arkadaşlar iyi seyretsin. cizre sokakların da av partisi yapılıyor.
90lı yıllarda terörün yogunlukta olduğu yıllar 92-93-94-95 falan. Bazı köylüler örgüt militanlarının cirit attığı yerde bile gizlice gelip karakola iran sınırından saldırı diye istihbarat verebiliyorsa 2015 te neden olmasın ?
adam 1 ton patlayıcı döşüyor kimse görmüyor Allah Allah
O bölgelere bir de sıkı yönetim getirseler ben görücem o zaman ağlamalarını..forumda ki pkk sempatizanı arkadaşların hoşuna gitmeyecektir. devletine saygısı olmayanın dini de yoktur namusu da yoktur. devletine güvenen arkadaşlar da umutsuzluğa kapılmasın bizim devlet bütün hainleri kayıt altına alır ve zamanı geldiğin de hesabını sorar intikamını en ağır şekil de alır. dün sevinenler bugün ağlıyor. bu arada bordo berelilerle dalga geçen arkadaşlar iyi seyretsin. cizre sokakların da av partisi yapılıyor.
Biri dinden mi bahsetti? Cizre'de 5 gündür ezan okunmuyor farkında mısınız?
niye okunuyor da ne oluyor imana mı geliyorsunuz ?
"Ezan dinmez, bayrak inmez" diye bir söz vardı. Bu ülkenin Cizre ilçesinde ezan okunmuyor, bilmenizi istedim.
"Ezan dinmez, bayrak inmez" diye bir söz vardı. Bu ülkenin Cizre ilçesinde ezan okunmuyor, bilmenizi istedim.
Pkkyı destekle ezandan bahset
sen benim paylaştığım videoyu seyret. şuan orası ohal durumda sayılır. bahane üretmeye gerek yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.