Türk Hacker'lar İsrail Sistemini Çöketti

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Türk Hacker Timi Ayyıldız İsrailin füze savunma kalkanını çökertmiş. İşte o konu

İsrail'in Gazze saldırısı sonrasında harekete geçen Ayyıldız Tim, İsraile ait birçok savunma sisteminin çökmesine neden oldu. BBC yazarı Vrian Krebs, Türk hackerların bu başarısını şu satırlarla kaleme aldı:

on00AR.jpg
[/url][/IMG]

Türk Hackerlar İsrail'in Demir Kubbe savunma sistemini hackleyerek kassam füzelerinin Demir Kubbe'yi aşmasını sağlıyorlar. Türkler İsrail'in Arraow III Balistik füze ve Hava araçlarının yazılımını hacklemiş durumda. Devlet desteği olmadan hack gruplarının bunu başarması 1 milyonda 1 ihtimal. Açık söylmek gerekirse Mossad ile Türk istihbarat teşkilatı MİT'in görünmeyen savaşında Türkleri şimdiden tebrik ediyorum.

Bovv0V.jpg
[/url][/IMG]

Kaynak : http://haber.stargazete.com/dunya/bbc-yazarindan-turk-hackerlara-buyuk-ovgu/haber-922289

Kaynak nerede ? görmeden inanmam ben buna .

Türkiye'de ki en iyi siber savunma & hacker grubu istiyorsanız Google'da TürkGüvenliği diye aratın.

Bu adamlar 2010 yılında microsoft,pentagon,google,coca cola,bing,hotmail aklınıza gelecek bütün ünlü domainleri hacklediler. Daha geçen gün NATO'yu hacklediler ve haber oldular.

twitter.com/turkguvenligi

buradan takip etmenizi şiddetle öneririm.

Ayrıca hacklenmiş sitelerin zonelerine buradan bakabilirsiniz : http://www.zone-h.org/archive/defacer=turkguvenligi.info

Türkiye'de ki en iyi siber savunma & hacker grubu istiyorsanız Google'da TürkGüvenliği diye aratın.

Bu adamlar 2010 yılında microsoft,pentagon,google,coca cola,bing,hotmail aklınıza gelecek bütün ünlü domainleri hacklediler. Daha geçen gün NATO'yu hacklediler ve haber oldular.

kaynağı verdim kardeşim

Ayrıca hacklenmiş sitelerin zonelerine buradan bakabilirsiniz : turkguvenligi.info | Zone-H.org

onları onlar hacklemedi cw hackledi 2010da

brian krebs'in öyle bir yazısı yok. hatta bu capsle hiç bir farkı yok :)

090120141050595764800_3.jpg

haberde muhtemelen yalandır.

Ayyıldız tim ile alakalı haberlerin bir çoğu şişirme haberler. Hack yapmıyorlar demiyorum ama bu kadar da abartılmamalı.

Ay yıldız kendilerine domain alıp index atan bir ekiptir.

Birileri hacklemiştir aytde sazanlama atlamıştır biz hackledik diye. O yalancı yalakalardan bi halt olmaz

Tr de profesyonel bir hack grubu varsa oda redhack dir nokta

Sağlam bir kaynak çıkana dek pek sağlam bir haber değil. AA falan paylaşırsa o zaman doğrudur. Demir Kubbe site hacklemeye benzemez. Allah bilir hangi kodlama dili var, özel değişik bir şey yazmışlardır gavurlar :D

Hala yahudiden alınan silahlarda yahudi yazılımları var önce elindeki donelerle onların proğr***** gebelikleri bitirsinler hack fln istemiyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri