Türk Jetleri, Sınır İhlali Yapan Savaş Uçağını Vurdu

Arkadaslar sene 1920 degil.Sen 1 milyon kisi cepheye gotursen adam 10 jetle orayi dumduz eder.Ayrica su teknoloji devrinde anasini evladini esini colugunu cocugunu bombalarin arasina goturebilecek biri varsa pes derim.

Şimdi herkes anlıyor mu Atatürk'ün teknolojiye neden bu kadar önem verdiğini :) ne yüce bir insan.. devir artık insan gücü değil teknoloji gücü

Bende sınırda düşürülen türk uçaklarının intikamı alındı sanmıştım o hesapta kanpansa güzel olurdu.

Arkadaslar sene 1920 degil.Sen 1 milyon kisi cepheye gotursen adam 10 jetle orayi dumduz eder.Ayrica su teknoloji devrinde anasini evladini esini colugunu cocugunu bombalarin arasina goturebilecek biri varsa pes derim.

tamam haklısın sen götür aileni Avrupa'ya dostlarınızın yanına sende git hatta biz ülkemizde kalırız onurumuzla ;)

Ne kaçması arkadaşlar ? :D Rus uçağını angajman kurallarından düşürdük hava sahamızı ihlal etti.

Ne kadar cahil varsa konuya yazmış..
Biri yok yeter sustugumuz demiş
Oh güzel haber demiş..
Ne sanıyosunuz siz savaşı çocuk oyuncagımı sanıyorsunuz 2 saat internetiniz gitse kuduruyor 2 saat evde kardeşinize bakmak zorunda kalsanız deliriyor istediğin yemek 30 dakkada gelmeyince kan şekeriniz düşüyor Günlerce barınaklarda kalıcaksınız dısarı çıktıgınızda patlayan bir füzenin hedefi olucaksınız endişeli korkulu gözlerle birbirinize bakıp acaba dısarda ne oluyor diyip düşünüp durucaksınız.. Acaba ahmet amcam mehmet dayım yaşıyormu halalırm en kritik bölgedeydi diyip içinizi yiyeceksiniz.
Savaş bu öyle cs oynamaya Yada 30 dakkalık lol partisine benzemez ve asla kazananı olmamıştır savaşların...
Peki ne için dünyanın en barbar en vahşi terör örgütü İŞİD için yok sınır mınır diyceksiniz ne sınırı abi sen o sınırı 5 yıl önce İŞİD`e açtın yol geçen hanı gibi olmuş En son sınırda kaçırılan askerden 1 ayı aşkın süredir haber yok.. ne sınırından bahsediyon

İki mesajı da yazan benim alıntıla ki cevap vereyim.
Benim yazdığım klaveye delikanlılığı ise senin yazdığın yorum da klavye korkaklığıdır.Siz deki diyerek çoğul kullanacağım bu eziklik bu basiretsizlik kendi küçük görme sendromundan bi çıkın artık. Türkiye en doğal hakkını kullandı ve vurdu. Vurmasa da diyeceksiniz ki bu devlet ne yapıyor rusdan korkuyor falan fistan. Bir uçak düştü diye savaş olmaz. Yüz yıldır toprağımıza girilmedi ise şanlı tarihinden dir.

Rus dediğin bir avuç çeçen mücahit ile baş edemedi koskoca TÜRK milletiyle mi uğraşacak. Biz TÜRKİYE bir karış toprak için yüz binlerce şehit vermişken sizin bu tür yorum yapmanız korkaklıktan başka bir şey değildir.

Savaşı kimse istemez istemeyiz.

İyi csgo oynarım bu arada.

Benim yazdığım klaveye delikanlılığı ise senin yazdığın yorum da klavye korkaklığıdır.Siz deki diyerek çoğul kullanacağım bu eziklik bu basiretsizlik kendi küçük görme sendromundan bi çıkın artık. Türkiye en doğal hakkını kullandı ve vurdu. Vurmasa da diyeceksiniz ki bu devlet ne yapıyor rusdan korkuyor falan fistan. Bir uçak düştü diye savaş olmaz. Yüz yıldır toprağımıza girilmedi ise şanlı tarihinden dir.

Rus dediğin bir avuç çeçen mücahit ile baş edemedi koskoca TÜRK milletiyle mi uğraşacak. Biz TÜRKİYE bir karış toprak için yüz binlerce şehit vermişken sizin bu tür yorum yapmanız korkaklıktan başka bir şey değildir.

Arkadaş Duygularımı Tercüman Olmuş.

Ben rusları kesinlikle savunmuyorum fakat burada çeçenlerinde sütten çıkmış ak kaşık gibi görünmesine sessiz kalamam. Mücahit dediğin çeçenler Beslanda okul basıp 156'sı çocuk 334 kişiyi öldürmüştür. Şimdi diyeceksin ki ruslarda çeçenistanda çocukları öldürdü. İşte bu ikisi tarihin yüz karasıdır sen birine sesini çıkartıp çeçenistandaki teröristlere mücahit filan dersen olay saçma bir hal alır.

tamam haklısın sen götür aileni Avrupa'ya dostlarınızın yanına sende git hatta biz ülkemizde kalırız onurumuzla ;)

Yav ben kacar giderim mi dedim?Dedim ki su devirde ailesini savasta feda edecek olan ailesine zerre saygi gostermiyordur diyorum.Gozumun onunde sevdiklerimin yok olusuna tanik olacagima olmeyi secerim ama savastan sonraki hayirsizlar icin ailemden kimseyi feda etmem.

70 80 yil once ailesiyle beraber bu ulke icin sehit olanlar simdi bize sovuyorlardir.Vatani icin canini veren bizler nasil bu birbirlerini ezen vataninin icine edenler icin hayatimizi harcadik diye.

Türkiye'nin Suriye sınırındaki angajman kuralları haziran 2012'den bu yana farklı. Bunu değil Rusya, Japonya bile öğrenmiştir. Kara sınırının yaklaşık 8 km ötesine kadarki kısım güvenli ve uçuşa kapalı bölge olarak nitelendiriliyor. Türkiye büyük ihtimalle bu bölüme giren; ancak tam olarak kendi hava sahamıza girmeyen Rus uçaklarını 5 dakika içerisinde 10 kere uyarmıştır. Rusya da uyarı almadık demektedir. Rusya'nın hava sahasına girmedik demesi doğru olabilir yukarıdaki kurallar dahilinde; ancak uyarı konusunu düşünmeliyiz. Açıkça ortada yalan söyleyen biri ya da teknik bir hata var. Teknik bir hata olma ihtimali çok çok çok daha küçük diğer ihtimale göre.

Bundan sonra en çok savaşa yönelik ne olur?

Rusya önce kendi iç güvenlik konseyini toplar; ancak NATO'yu toplayamaz bazı yerlerde geçtiği üzere; çünkü NATO ülkesi değil. BM kurulunu çağırır. BM kurulunda Türkiye'ye karşı bir şey olursa Amerika veto eder çünkü ortada daha önceden kabul edilmiş angajman kurallarına aykırı bir şey yok. (Eğer Türk tarafı yalan söylememiş veya yalan söylediği kanıtlanmamışsa) O da olmadı zaten o kadar üyenin çoğu diplomasi ile anlaşılsın der her zamanki gibi, sıcak savaşa vs. izin verilme gibi bir durum yok ortada. O nedenle Rusya oturur oturduğu yerde. Türkmenlerin olduğu yerdeki çirkefliklerine devam eder (sadece Suriye içindeki değil, her yerde hep aynılar). Biz de karşılık vermeye çalışırız kendimizce bu tarz şeylerle. Bu süreç unutulur gider. Gazı kesmek Rusya'nın ticaretine daha büyük darbe vurur.

Rusya bi uçak için savaş çıkaracak kadar salak değil eğer biz haklıysak düşürmek hakkımız ama ruslar haklıysa hem soğuk savaşı başlatırlar hemde natonun desteği çekmesi içinde bahanesi olur bundan sonraki olaylarda.

Sultan Abdulhamit Han Tugayının kileri vurulmuştur.. acil olarak KUMANYA ihtiyacı bulunmaktadır. Destek olmak isteyen arkadaşlar dernek hesabına havale yapabilirler..Hesap açıklama kısmına "Türkmen Dağı Konserve" yazmayı unutmayın. İlgili Kişi
Bilal Bayram
ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş
Hesap İsmi:Fetih 1453 İlim Eğitim Araştırma ve Yardımlaşma Derneği
Şube Kodu: 058 Sefaköy Şubesi
Hesap Numrası : 01769419-000001
IBAN: TR35 0020 3000 0176 9419 0000 01

KAYNAK : TIKLAYIN

Kesin olmayan bilgi cnntürk: pilotlardan biri ölmüş diğeri yaralı ele geçirilmiş..

Vaaay güzel kafalar :D Sanki doğalgazı rusya ya biz veriyoruz gibi konuşuyor millet yarın bir gün ambargo koyarsa soğuktan donarken aynı yorumları görmek isterim beyler :D hafife alınmayacak gücümüz varmış :D Neyse odayı kurdum dust 2 gelin hadi

Vaaay güzel kafalar :D Sanki doğalgazı rusya ya biz veriyoruz gibi konuşuyor millet yarın bir gün ambargo koyarsa soğuktan donarken aynı yorumları görmek isterim beyler :D hafife alınmayacak gücümüz varmış :D Neyse odayı kurdum dust 2 gelin hadi

Kendi g.tünüzü düşünüyorsunuz.Türkmen kardeşlerimiz aylardır orda soğukta savaşıyorlar tek şeyi şikayet etmiyorlar yazık...

Liseli kafasıyla devlet yönetilmez arkadaşlar, call of duty oynamıyoruz. Yapmayın, etmeyin.

Rusya doğal gazi kesse ne yazar Avrupa ulkelerini ukraynayi kestide ne oldu? Sanki tek Rusya'dan alıyoruz. Rusyanin gt yemez en buyuk ticaret ortagiyiz. Bir sey olacagi yok. Uçak düşürmek büyük olay değil

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyler biri söylesin. Sınır ihlali var mı yok mu? bu önemli bir ayrıntı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri