Türk Jetleri, Sınır İhlali Yapan Savaş Uçağını Vurdu

Bu konuda bile neyin tartışmasını yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil. Zaten bir çok ülke yapılanı doğru görüyor sınır ihlalinden dolayı. Bizim uçakları düşürdüklerinde hesap sorduk mu ki onlarda gelip hesap sorsun. Yani savaş mavaş çıkmaz o konuyu dert etmeyin.
ama ruslar da diyor ki sınırı ihlal etmedik. Sıkıntı burda.

Arkadaslar sene 1920 degil.Sen 1 milyon kisi cepheye gotursen adam 10 jetle orayi dumduz eder.Ayrica su teknoloji devrinde anasini evladini esini colugunu cocugunu bombalarin arasina goturebilecek biri varsa pes derim.

3 ulke o yuzden isidi dumduz edemesi hersey hava saldirisi ile olmuyor+fransa 4 oldu

Genel Kurmayin son olarak harita ile belirttigi rus savas ucagininin ucus rotasi beni tatmin etti. Bizimkiler sonuna kadar hakli. Gerci bu bir guc gosterisidir. Adamlar 1 ucakla Turkiye yi isgal edecek degil fakat bu tur ihlallere uluslararasi ilgili kanunlar sana ne guc veriyor ise kullanilmasi taraftarayim. Umarim tekrari yasanmaz. Yasananlar tum bolgeyi etkiler yoksa...

Kisacasi savas yok gencler dagilin. Klavye bordo bereciligi yapanlar simdi o klavyeyi yavasca asagi indirsin ( Put the keyboard down )ve yavasca beline soksun. Bir baska olayda gorusMEMEK dilegim ile savassiz kalin.

NotunDibi : Savasmayin spam yapin..

NotunDibininEditi: Spam da yapmayin, youtube da savas yeri. Yavas yavas ozgune gecin. Hadi tam özgün yapamadiniz en azından ozgunumsu spam yapin. Oda olumlu olur.

Son düzenleme:
Ben Antalyada yasıyan biri olarak size sunu söyliyebilirim Burda Hattiden fazla 5* oteller var ve yapılmaya devam ediyor müşterilerin çogunlugu belki %40 hatta %50 ruslardan oluşuyor kalan diger ksıımlarda diger milletten insanlar

Bu olay benim düşüncem daha fazla büyürse Gaz falan mesele değil odun yakarak yine ısınılır ama turizmi kötü etkiler diye düşünüyorum en basitinden bu sezon rusyada kriz var dediler çogu otel açılmamıştı bile turizmde çalısan çogu kişi işsiz kalır

Şunuda hatırlatıyım Dünya üzerinde en fazla 5*otel türkiyede ve çogunlugu Antalya çevresinde siz düşünün nasıl olumsuz bi etki yaratacagını

O degil herkes kalir savasirim dio Silahi alir cepheye giderim diyor Hangi cagda kaldik Rusya dan bahsediyoruz dunyanin en guclu bir kac ulkesinden birinden

Ben Antalyada yasıyan biri olarak size sunu söyliyebilirim Burda Hattiden fazla 5* oteller var ve yapılmaya devam ediyor müşterilerin çogunlugu belki %40 hatta %50 ruslardan oluşuyor kalan diger ksıımlarda diger milletten insanlar

Bu olay benim düşüncem daha fazla büyürse Gaz falan mesele değil odun yakarak yine ısınılır ama turizmi kötü etkiler diye düşünüyorum en basitinden bu sezon rusyada kriz var dediler çogu otel açılmamıştı bile turizmde çalısan çogu kişi işsiz kalır

Şunuda hatırlatıyım Dünya üzerinde en fazla 5*otel türkiyede ve çogunlugu Antalya çevresinde siz düşünün nasıl olumsuz bi etki yaratacagını

Birader savaş çıkacak deniliyor, sen otellerden turizmden bahsediyosun. :D Töbe yarabbi töbee.

rusya'nın ekonomik gücü, usa'nın california eyaleti kadar değil. :D rusya'dan anca ortadoğu'nun üçüncü sınıf ülkeleri korkar. rusya'nın dünya siyasi ve ekonomik hayatında hiç bir ağırlığı yoktur.

O degil herkes kalir savasirim dio Silahi alir cepheye giderim diyor Hangi cagda kaldik Rusya dan bahsediyoruz dunyanin en guclu bir kac ulkesinden birinden

artık savaşlar terör örgütleri kullanılarak kahpece yapılıyor. aynı terör örgütünü çok farklı devletler birbirine karşı kullanıyor. ankara saldırısının arkasında rusya vardı aynı örgüt rus yolcu uçağını düşürdü. nasıl oluyor demeyin burası ortadoğu. yakında türkiyede büyük bir pkk veya isid saldırısı olursa şaşırmam.

Konuya yazmak istemedim ama sonradan kendi düşüncemi belirtiyim dedim. Lütfen kimse yanlış anlamasın düşüncelerimi. Ben 22 yaşında bi kardeşinizim ve 22 yıllık yaşamımdaki edindiğim bilgilerime ve tecrübelerime dayanarak bunları yazıyorum.

1- Savaş falan umrumda değil, o hal ilan edilse askerlik zorunlu olsa, inzibatlar gelip götürmeye kalksa, savaşmadım diye beni assalar dahi umrumda değil. Ben bir bireyim kimsenin aldığı kararlarda hareket etmem. Elimden geldiğince kendi menfaatime olmayacak durumlardan uzak dururum, savaş gibi.

2- Milliyetçilikmiş, din kardeşliğiymiş, zartmış, zurtmuş. Bunların hepsi yönetenlerin kendi menfaatlerini korumak için uydurduğu kavramlardır. Elhamdülillah, evelallah diye insanları kandırıp savaşa sokarlar ve kendileri sırça köşklerinde yaşarlar. (Güncel siyaset yapmıyorum özellikle belirteyim, dünya tarihi bu şekildedir hep. Bin yıllar önce akhamenid kralıda bu bahaneleri öne sürdü, zamanında haçlı komutanlarıda)

3- Din, dil, ırk ayrımı yapmam, elimden geliyosa gider paşa paşa avrupada yaşarım bi savaş çıkarsa. Bütün bu sınırları biz koyduk bu kavramları biz çıkardık ve şimdi kusura bakmayın böyle saçma salak bi sistemde ben kimse için kendimi feda edemem.

Bütün dünya insanlarındır arkadaşlar. Dil, din, ırk falan filanla birbirimize düşman olmanın bi anlamı yok. Diyeceksiniz ki sen böyle düşünürsen düşün, dünya bu şekilde gidiyo. O da umrumda değil dediğim gibi ben mümkün olduğunca sistemin dışında kalmaya çalışırım.

Zamanında ataların da senin gibi düşünseydi şuan muhtemelen bunları yazamıyor olurdun.

Putin Açıklama Yaptı fena..

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ürdün Kralı Abdullah ile Soçi'de düzenlediği basın toplantısında Rus uçağının Türkiye sınırının 4 kilometre dışında Suriye topraklarında düşürüldüğünü söyledi.

Konuya ilişkin açıklamasında sert ifadeler kullanan Putin, "Sırtımızdan bıçaklandık" dedi.

Uçağın düşürülmesinin Rus-Türk ilişkilerinde çok ciddi sonuçlar doğuracağını söyleyen Putin, "Türkiye'nin, Rusya'nın kendi uçağını kendi düşürmüş gibi davrandığını" öne sürdü.

Düşürülen uçağın Türkiye'ye tehdit oluşturmadığını ifade eden Putin, Suriye'deki miltanlardan Türkiye'ye büyük miktarda petrol geldiğini de öne sürdü.

Savaşın tek iyi yanı bana göre, gavurlar bize saldırırsa tabi, ölür Şehit oluruz

Konuya yazmak istemedim ama sonradan kendi düşüncemi belirtiyim dedim. Lütfen kimse yanlış anlamasın düşüncelerimi. Ben 22 yaşında bi kardeşinizim ve 22 yıllık yaşamımdaki edindiğim bilgilerime ve tecrübelerime dayanarak bunları yazıyorum.

1- Savaş falan umrumda değil, o hal ilan edilse askerlik zorunlu olsa, inzibatlar gelip götürmeye kalksa, savaşmadım diye beni assalar dahi umrumda değil. Ben bir bireyim kimsenin aldığı kararlarda hareket etmem. Elimden geldiğince kendi menfaatime olmayacak durumlardan uzak dururum, savaş gibi.

2- Milliyetçilikmiş, din kardeşliğiymiş, zartmış, zurtmuş. Bunların hepsi yönetenlerin kendi menfaatlerini korumak için uydurduğu kavramlardır. Elhamdülillah, evelallah diye insanları kandırıp savaşa sokarlar ve kendileri sırça köşklerinde yaşarlar. (Güncel siyaset yapmıyorum özellikle belirteyim, dünya tarihi bu şekildedir hep. Bin yıllar önce akhamenid kralıda bu bahaneleri öne sürdü, zamanında haçlı komutanlarıda)

3- Din, dil, ırk ayrımı yapmam, elimden geliyosa gider paşa paşa avrupada yaşarım bi savaş çıkarsa. Bütün bu sınırları biz koyduk bu kavramları biz çıkardık ve şimdi kusura bakmayın böyle saçma salak bi sistemde ben kimse için kendimi feda edemem.

Bütün dünya insanlarındır arkadaşlar. Dil, din, ırk falan filanla birbirimize düşman olmanın bi anlamı yok. Diyeceksiniz ki sen böyle düşünürsen düşün, dünya bu şekilde gidiyo. O da umrumda değil dediğim gibi ben mümkün olduğunca sistemin dışında kalmaya çalışırım.

Ne içip geldin anlamak mümkün değil. Açıyı biraz geniş tut ne demek istediğimi düşününce anlayacaksındır umarım. Anlamazsan da yaşına vericem...

Hocam askere gittin mi bilmiyorum ama gittiğinde anlarsın orada seni tel örgülerle sınırlarlar orada gökyüzü dışarıda ki gibi değildir aynı gazete farklı gelir okumanın tadı değişir yediğin yemek değişir o zaman anlarsın özgürlük ne demek... kendi vatanında sınırlandığında bunları hissediyorsan o özgürlüğün gittiğinde anlarsın ne demek istediğimi vatan için neden insanların öldüğünü... herşey göründüğü gibi basit değil ...

Yavaş yavaş cevap veriyim hocam kendimce.
Farz edelim ki adım Johny yada Geoege oldu. Ne olacak yani adı Johny yada George olanların tek kolu veya bacağı eksik mi oluyo ? Hepimiz Jonhny olup, ingilizce bilip ingilizce içerikten deli gibi para kazanmayı istemiyo muyuz (forum basitinde konuşuyorum) ? Yada telefona yüzde bilmem kaç ötv ödememek istemiyo muyuz ?
Dünyada varlığımı devam ettirebilmek için birlik olmama yada millet olmama falan gerek yok. Hırsız tecavüzcü bireydir, bireysel zarar verir. Savaş kitlesel bi hamledir, kitlesel zarar verir.
Vatan'ı kaybedersem hiç de bile sürünmem. Vatan kavramı hiç olmasaydı böyle bişey söz konusu olmazdı, vatan kavramı varsa da çıkar başka bi ülkeye gider refah içerisinde yaşarım. Tarihten örnekler veriyim. Persler, Atina'yı fethetti. Yunanlılar hala yunan. Hitler yahudileri yok etti. Yahudiler hala her yerde. Osmanlı, bizansı yıktı ama dünyanın büyük bi çoğunluğu hala hristiyan.
Suriyeliler ile bizi kıyaslaman yersiz bence. Ama şöyle söyleyim, suriyenin bu durumda olması 3 yaşındaki suriyeli çocuğun değil, o yıkımı başlatanların hatası. Yani 2 gün sonra Türkiye'de o konuma gelirse, baştakilerin ve vatan millet sakarya diye savaşa gideceklerin suçu olacaktır. Sonuç olarak bu ülkedeki vatandaşlarda (ki direk yurtdışına giderim diyorum, bu durumda bence) mülteci olacağım.
Bu ülkenin vatandaşı olmayı ben seçmedim, ben herhangi bir ülkenin vatandaşı olmayı da istemedim. Dolayısıyla sahip çıkmak zorunda falan hissetmiyorum kendimi. Savaşa sebebiyet verenler kimse onlar düşünsün.

Bu millet aptal değil sözüne katılmıyorum, yanlış anlama ama insanoğlu gerçekten aptaldır.

Karılarını satarak ülkelerini kalkındırmaya çalışan rus ayyaşlar Türkmeneli'nde Türk'ün gücünü gördü.Uçağın ardından kayıp pilotu aramaya gelen helikopterlerden birinin daha düşürüldüğü açıklandı.
Ayyaş ruslar o bölgede yüzlerce mücahid var ve Allah'ın izniyle zafer İslam'ın olacak

niyeyse ben bu türkmen kardeşlerimizin katledilmesi , rus uçağının düşürülmesi felan ben bunların hiç birinin tesadüf olduğunu düşünmüyorum

Pilotlardan biri ellerindeymiş.

Sultan Abdulhamit Han Tugayı sözcüsü Mustafa Abdullah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu uçağın rejim birlikleri ile aralarındaki sıcak çatışmaların sürdüğü ve iki tarafın da giremediği bölgeye düştüğünü, paraşütle atlayan pilotlardan birinin ellerinde olduğunu bildirdi.

Eğer bu uçağın iz analizi doğruysa sınır ihlalinde bulunmuşlar ve iyi olmuş , tabikide savaşmaktan yana değilim ama bazı şeyleri artık öğrenmeleri görmeleri lazım

1448361698765.jpg

Türkmen Komutan yardımcısı Alparslan Çelik : Pilotları paraşütle inerlerken vurduk..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri