Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 7-8 ay önce yeni yapılmış bir apartmana taşındım. Eski TTnet bağlantımı buraya nakil ettirmek istedim, bana yeni apartmanımın bulunduğu yerde altyapı olmadığını söylediler.(halbuki karşı apartmanlarda, yan apartmanlarda hepsinde var) Bende altyapı çektirmek için ne yapmalıyım diye sordum, bana dedi altyapı işini Türk Telekom yapıyor. Türk Telekom'a başvurdum altyapı istiyorum diye, dilekçe vermeniz gerekiyor dediler; yazıp verdim. Daha sonra ne kadar sürede bağlanır diye sordum, 6 ayda sürebilir 12 ayda sürebilir kesin bir süre veremeyiz dediler.
Yaklaşık ayda bir gidiyorum Türk Telekom ofisine hep aynı şeyleri söyleyip geçiştiriyorlar.
Bu konuda bilgisi olan var mı? İzmir, Buca'da oturuyorum, internetten araştırdım 1-2 kişi daha aynı sorunu yaşamış bu bölgede oturan.
Yaklaşık ayda bir gidiyorum Türk Telekom ofisine hep aynı şeyleri söyleyip geçiştiriyorlar.
Bu konuda bilgisi olan var mı? İzmir, Buca'da oturuyorum, internetten araştırdım 1-2 kişi daha aynı sorunu yaşamış bu bölgede oturan.