Türk Youtuberlar Nekadar Kazanıyor

sağ gozu hala aç doymamış paraya.

Aşagı yukarı kanalın şimdiye kadarki toplam kazancı 200-250k lira püff

Beş kuruş kazanmıyorlar, ünlü - rezil olduklarıyla kalıyorlar.
20 dakika içeriğin ortalama BGBG;
Türkiye 0.30 cent
ABD 15.50 dolar

Ameleler zaten kazanmıyor kazanmadıkları için yapıyorlar.evet bencede

1 sene sonra türkiye reklam verenler çoğalıcak ozaman bgbgler düzelir şimdi iyice yayılmaya başladı 1-2 tv ünlüsü bile youtubede kanal açmış oyun oynuyor :D

1 sene sonra türkiye reklam verenler çoğalıcak ozaman bgbgler düzelir şimdi iyice yayılmaya başladı 1-2 tv ünlüsü bile youtubede kanal açmış oyun oynuyor :D
bundan 2 sene öncesiyle şimdiki tbm ler arasında %100 artış var her geçen sene dünya piyasasına biraz daha yaklaşıyor türkiye

mükemmel paralar kazanıyorlar birde bunun sponsoru cartu curtu var enes batur burak oyunda felan çok iyi kazanıyorlardır hele orkun ışıtmak tüm büyük firmalarla reklam çekti çocuk

zenginin parası fakirin çenesini yorarmış :D boşverin. spama devam

mükemmel paralar kazanıyorlar birde bunun sponsoru cartu curtu var enes batur burak oyunda felan çok iyi kazanıyorlardır hele orkun ışıtmak tüm büyük firmalarla reklam çekti çocuk

murat abi enes batur falan iyi de orkun u çok itici buluyorum.hele o videonun girişindeki abidik gubidik hareketler yok mu.hayattan soğutur insanı.

Aylık youtube geliri sponsor reklamlarıyla birlikte 25 30kyı rahat buluyor bu elemanın. Kendi kitlesini yer ama bizi yiyemez o yokken biz spam yapıyorduk :))

murat abi enes batur falan iyi de orkun u çok itici buluyorum.hele o videonun girişindeki abidik gubidik hareketler yok mu.hayattan soğutur insanı.

Orkun denen çocuk bir 4 sene evvel tanınmış düşük aboneli bir arkadşsı tehdit ediyordu kanalın kapattırırım felan diye.Sonra ünlendi evsizlere yaptığı yardımlarda bende çol övdüm ama sonradan bir kaç şey anlatıldı o zaman anladım eleman kameralara oynuyor videolarını izleyen ne kadar temiz naif bir adam der ama öyle değil göz boyuyot malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri