türkçe içerik candır :D

• Kullanıcı maihes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Şu bol keseden sallayanlar susabilirler mi acaba. :) Her video için geçerli değil söyledikleriniz. Boşa hava yapmayın yani. 20.000 görüntülenmeye 200 lira he? Ne güzelmiş. Ben şimdiye ada satın alırdım o zaman. Tamamen yabancı içeriğimle. Sizin dedikleriniz uzun videolar için falan geçerli.
bak dediğine ithafen bi istatistik paylaşıyım 11 mayıs 2014 günü 30.320 izlenim 3.532 reklam tıkı tbm 0.14 sayfa to 11.43 510 lira yakın para bırakmıs ve istikrarlı devam edip gidiyo o izlenimi bide bu istatistikle hayal et (not yabancı ıcerık ve 30 dk video uzunluğu) türkçe içerik 100k izlencekte anladın sen :D

Son düzenleme:
bak dediğine ithafen bi istatistik paylaşıyım 11 mayıs 2014 günü 30.320 izlenim 3.532 reklam tıkı tbm 0.14 sayfa to 11.43 510 lira yakın para bırakmıs ve istikrarlı devam edip gidiyo o izlenimi bide bu istatistikle hayal et (not yabancı ıcerık ve 30 dk video uzunluğu) türkçe içerik 100k izlencekte anladın sen :D

Dostum haklısın zaten, benim yabancı ve uzun içeriğe lafım yok. Ama her yabancı içerik çok fazla kazandırırmış gibi yazıp hava atmaya çalışanlar var lafım onlara. :) Hadi atsınlar yabancı 1 dakikalık videolar da alsınlar o paraları. :)

Bol kazançlar.

Dostum haklısın zaten, benim yabancı ve uzun içeriğe lafım yok. Ama her yabancı içerik çok fazla kazandırırmış gibi yazıp hava atmaya çalışanlar var lafım onlara. :) Hadi atsınlar yabancı 1 dakikalık videolar da alsınlar o paraları. :)

Bol kazançlar.

öyle diyenleri boşver zaten :D sen bide onlara cevap mı verıyon :D:D

Kazanç Paylaşımı Yasak !

gelmeyin la yabancı içeriğe

Moderatör tarafında düzenlendi:
%70 türkçe hit bgbg bu ay 1 lira 2 yi görsem sokaktaki çocuklara çikolata dağıtıcam :o

y22EV0.png

:D yabancı içerige gelmeyin arkadaslar bencede türkce can

o izlenmenin yarısına kazancının 3 katını kazanıyorum

yabancı her zaman daha çok kazandırır adım gibi eminim.

Son düzenleme:
Bizim Türkler bu video penceresinde çıkan reklamları bilgisayarıma virüs girdi diyerek bilgisayarlarına format atan insanlar.. :D

Türkçe içerikten 30k ya 140 dolara kadar kazandım dicen inanmayacaksınız :)

iyide bu görüntülenme bu para felaket düşük ben bazen oldu 1 tıktan 20 tl aldım bu paraya değmez yani

yabancının gözünü seveyim geçen niche hesaplardan birinden 2 k izlemeye 60 lira almıştım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri