Serk@nYT
Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar asagidaki ozellikler dahilinde kanallar aliyorum.Lutfen Turkce kanallariniz icin abuk sabuk fiyatlar istemeyiniz.Sonucta para kazanma olmuyor Turkiyede biliyorsunuz.
Alinacak Turkce Kanallarin Ozellikleri :
Kategori : Komedi-Eglence-Spor-Dizi Fragman-Teknoloji-Amator Muzik-Trafik kazalari..
Gunluk izlenim Sayisi : En az 500 izlenim almali.
Abone Sayisi : En az 100 Abone
Telif Durumu : Telifi olmayan,uyarisi olmayan kanallar olacak,alinacakdir.
Kanal Yasi : En az 2 Ay once acilmis kanallar olabilir.Yeni kanllari almiyorum.1-2-3-4-5 Yillik kanallar olur iyide olur.
Kanal Durumu : Guncel olmasi oncelikli tercihdir.
Elinde yabanci kanal olupda para kazanamayan,guncel yabanci kanallarda aliyorum.Yabanci kanallarin kategorileride Yukardaki Turkce kanallardaki yazdigim kategoriler gecerlidir.
Lutfen satmak istediginiz kanalin Adini,Istediginiz ucreti Pm ile bana yazdikdan sonra Konuya "Kanal Turu : Komedi -Eglence vs ile birlikde PM Atilmistir" Yaziniz.Herkese Donus yapacagim.Pm atipda Konuya "Kanal Turu : Komedi -Eglence vs ile birlikde PM Atilmistir" yazmayanlara Donus yapmiyorum.
Geri Donusler 24 saat icerisinde yapilacakdir en gec.
Saygilarimla.
Alinacak Turkce Kanallarin Ozellikleri :
Kategori : Komedi-Eglence-Spor-Dizi Fragman-Teknoloji-Amator Muzik-Trafik kazalari..
Gunluk izlenim Sayisi : En az 500 izlenim almali.
Abone Sayisi : En az 100 Abone
Telif Durumu : Telifi olmayan,uyarisi olmayan kanallar olacak,alinacakdir.
Kanal Yasi : En az 2 Ay once acilmis kanallar olabilir.Yeni kanllari almiyorum.1-2-3-4-5 Yillik kanallar olur iyide olur.
Kanal Durumu : Guncel olmasi oncelikli tercihdir.
Elinde yabanci kanal olupda para kazanamayan,guncel yabanci kanallarda aliyorum.Yabanci kanallarin kategorileride Yukardaki Turkce kanallardaki yazdigim kategoriler gecerlidir.
Lutfen satmak istediginiz kanalin Adini,Istediginiz ucreti Pm ile bana yazdikdan sonra Konuya "Kanal Turu : Komedi -Eglence vs ile birlikde PM Atilmistir" Yaziniz.Herkese Donus yapacagim.Pm atipda Konuya "Kanal Turu : Komedi -Eglence vs ile birlikde PM Atilmistir" yazmayanlara Donus yapmiyorum.
Geri Donusler 24 saat icerisinde yapilacakdir en gec.
Saygilarimla.