Türkçe Özgün★Uzun Zamandır Para Kazanma Açık★Abone İzlenme Organik Adsenseyle Birlikte Kanal Satışı

Stok:1 güncel kanal ana sayfa bakabilirsiniz

Kanal forumda bir arkadaşa satıldı.

Son düzenleme:
Stok:1

2875 aboneli 534 adet videolu türkçe özgün oyun kanalı organik abone ve izlenim ile 5 ay önce manuel onay almıştır.Kanal ile bilgilere ana sayfa bakabilirsiniz.

1 Adet manuel onay almış para kazanması açık kanal alındı sağolsun hemen teslim etti.

kendisi dürüst,sade olduğu gibi herşeyi net anlatan konuyu tam aydınlatan bir arkdaş. Hayırlı satışlar hocam

1 Adet manuel onay almış para kazanması açık kanal alındı sağolsun hemen teslim etti.

kendisi dürüst,sade olduğu gibi herşeyi net anlatan konuyu tam aydınlatan bir arkdaş. Hayırlı satışlar hocam

Arkadaşlar tşk uzun zamandır kanal satıyorum.Müşterilerin memnun olması beni mutlu ediyor.Güle güle kullanın.

Stok:1 adet kanalın tüm özellikleri anasayfa var.Stok olan kanal abone ve izlenim organik olan 5 ay önce manuel onay almış 500 fazla özgün video sahip türkçe özgün oyun kanalıdır.

Fiyat malum videosuz izlenim biraz bot olan yeni onay almış kanallar fiyatları 2.000 küsürken bu kanallardan ben satıyorum.Lütfen özgün abone izlenim organik bir sürü videosu olan olan kanalların fiyatı yüksek olması gayet normaldir.Herkes kendi bütçesine göre kanal alıyor ama dediğim kanallar arasındaki kalite farkı fiyat etki ediyor.Dediğim gibi her 2 türlü satış yapıyorum ama fiyat farkı var.
Kimi arkadaş özgün için kimi arkadaş spam için kullanıyor.

Son düzenleme:
Stok: 1 adet kanal vardır.Kanal bilgileri ana sayfadadır.

Kısaca Kanal Bilgisi

-Türkçe Özgün Oyun Kanalıdır.
-2875 abone organiktir.534 adet özgün video yüklüdür.
-Kanal 5 ay önce kendi özgün videoları ile organik abone izlenim ile 5 ay önce manuel onay alıp para kazanması açılmıştır.

Kanal ile ilgili detaylar anasaydadır.

Stok:1 adet kanal vardır.Türkçe özgün oyun kanalı 500 küsür oyun videosu vardır.5 ay önce mevcut videoları ile organik abone izlenim ile onay aldı.Lütfen bütçesi olmayan arkadaşlar mesaj atmasın.Yeni onay almış izlenim biraz bot videosuz tam özgün olmayan kanallar bile 2.150 2.500 arasında ve daha fazla satılıyor.O yüzden 3.300 uygun fiyattır çok ciddi alıcı iseniz birşeyelr yaparız.

Referans olarak daha önce bir çok satışım mevcut ytpara ve r10 da bakabilirsiniz.

Kendisinden farklı zamanlarda 4 kanal aldım. Hepsi sorunsuz ve güvenilir alışverişlerdi. Hatta kendi sorumluluğu olmayan bi konuda işini gücünü bırakıp 2 gün boyunca yardım etmek için uğraştı. İşini hakkıyla yapan vizyonlu bir insan. Kanal alacaksanız bu adamdan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Arkadaşlar 2 adet Özgün Oyun Kanalı eklenmiştir.Anasayfadan kanal 1 kanal 2 olarak bakabilirsiniz.Ayrıntılar yazmaktadır.

Stok:2 adet para kazanması açık oyun kanalı satışı devam etmektedir..Ana sayfadan bakabilirsiniz kanal 1 - kanal 2 olarak fiyatta birşey yapamıyorum malum yeni onay almış tam özgün olmayan abone izlenim yarısı bot olan kanallar fiyatı 2.150-2.500 tl iken para kazanması 2 senedir açık 50-150 adet arası tamamen özgün video olan adsensenli kanallar fiyatları bu şekildedir.

Son düzenleme:
Stok:2 Kanal Satış Güncel Anasayfan kanalların özelliklerine bakabilirsiniz.Kısaca yazayım yine

KANAL 1

-Türkçe Özgün Oyun Kanalı
-2.750 organik abone
-Toplam 2 MİLYON İzlenme Organik 16 MİLYON izlenmesi süresi Organik
-48 adet özgün video ile birlikte 1 tanesi 1milyon üzeri izlenmeye sahip
-Kanalda herhangi bir telif topluluk veya bot vs kullanılmadı tamamen özgün
-Kanalın Para kazanması 2 seneye yakındır kesintisiz açıktır.
-Kanalın Yanında aynı mail üzerinden Türkiye Pinli Adsense Hesabı Veriyorum.

Fiyat:3.600 TL -

KANAL 2

-Türkçe Özgün Oyun Kanalı
-2.920 Organik Abone
-528.000 Toplam izlenme 1.400.000 İzlenme süresi
-117 adet özgün video ile birlikte
-Kanalda herhangi bir telif topluluk veya bot vs kullanılmadı tamamen özgün
-Kanalın Para Kazanması 2 seneden fazladır açık
-Kanalın yanında aynı mail üzerinden Türkiye Pinsiz Adsense Hesabı Verilecektir

Fiyat:3.600 TL

DAHA FAZLA AYRINTI İÇİN KONUNUN ANA SAYFASINA BAKABİLİRSİNİZ.

Satış Güncel Stok:2 Kanalları anasayfa bilgilerini ve grafikleri inceleyebilirsiniz.

Satışta olan kanallar abonesi izlenim organik para kazanması uzun zamandır açık tamamen özgün kanallardır ve kanallarında içerisidne 48 ile 150 arası özgün videolar yüklüdür kanal Türkçe özgün oyun kanallarıdır.Kanallarında yanın Türkiye adsense hesabı vericelektir.

Detaylar ana sayfada

Stok:0 en son 2 kanal satılmıştır.Yeni kanallar gelince yazacağım.

Son düzenleme:
2 adet kanal eklenmiştir.2 kanalda tamamen özgün kanallardır abonesi izlenimi bir çok özgün video ile birlikte para kazanması uzun zamandır açık kanallar yanında pinli pinsiz adsense hesabı ile birlikte veriyorum.

Ayrıntılar anasayfada kanal 1 - kanal 2 alt alta yazılı şekilde bakabilirsiniz.

Stok:2 Tamamen Özgün Türkçe 100lerce Videolu Abone İzlenme Organik Para Kazanması Uzun Zamandır Açık -Adsenseli Kanal arayan arkadaşlar konunun anasayfasına bakabilirler.
2 adet kanalım var kanal 1 ve kanal 2 başlığı altında ciddi alıcılar skype:crazykanka6169 ekleyebilir.

Mesajımı editliyorum.Son 2 kanal satılmıştır satılanlar kısmına eklendi.

Son düzenleme:
1 adet Türkçe Özgün Oyun Kanalı Eklenmiştir.Kanal ayrıntıları anasayfa kanal 1 satış başlığı altındadır.

Kanalın abonesi izlenim %100 doğaldır 111 adet özgün videosu vardır.Kanalın yanında pinsiz Tr adsense ile birlikte verilcektir kesinleşmiş 70 tl alıcıya gidecektir.Adsense hesap direk pin gönderebilirsiniz aldığınız gibi kanalı özgün ve diğer projelerinizde kullanabilirsiz.

Konunun anasayfasına daha satış yaptığım kanallar ve r10 ticaretlerime profilimden bakabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri