Türkçe Şarkıda durum nasıl

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaşlarımın bir ekibi var 4-5 kişiler tek kanal üzerinden çalışacaklar rap yapıyolar ortalama bi şarkıları 30 k izleniyor her biri ayda 1 şarkı çıkaracak 5 x 30 : 150.000 izlenim alır bunlar arsında klipler vs de olacak. Ne kadar bırakır şarkılar 3-5 dakika ?

Rap yapmayın demiyorum,yine yapın ama hobi olarak yapın.

Not: Hiç bir şey kazanamazlar.

Tüm videoları sildiler yeni kanala geçiyolar

---------- Spam Engelliyici 17:07 ---------- Önceki Mesaj 17:05 ----------

Çok iyi ortalama 1.50 tl ye denk geliyor :D 1.5 tl : 100 k = 150 tl

her zaman bu ort. vermez tabi ki genel olarak 1-2k da 0.50 dolar veriyor benim özgün müzik kanalında bu ay 2 k ya 0.50 dolar vermiş, geçen ay 2k ya 1 dolar vermiş çok bişi beklemeye değmez yani

Hayır tabiki hip hop

Hip-hop ayrı rap ayrıdır hocam.

Hip-hop: graffiti, rap, dj ve beat maker, break dans gibi kategorileri içinde barındıran kapsamlı bir yaşam tarzı/kültür dür.

Rap ise bildiğimiz müzik dalına verilen isimdir. Rap, hip-hop'un oğludur diyebiliriz yani.

Arabesk rap diye bir müzik dalı da yoktur bu arada. O çocukların yaptığı şey arabesk pop. Çünkü şarkılarına bakıyorsun ne hi-hatleri ne drumları ne kickleri hiçbiri rap müziğinde kullanılan enstrümanlardan oluşmuyor. Genelde pop müzikte kullanılan drum kitleri kullanıyorlar.
Sample yani alt yapı müzikleri de arabesk olunca ikisinin birleşimi arabesk pop olur anca. Ama alışkanlık olmuş işte arabesk rap diyoruz. Niye ? hızlı söylüyorlar diye. Ancak kimse bilmez ki hızlı söylenen her şarkı rap değildir.

Bilgilendirici not: Rap hızlı söylemek değildir. Rap iyi yazmaktır, flow yapmaktır. Rap'in açılımı Rhytm and Poem'dir. Yani ritmik şiir veya ritim ve şiir diyebiliriz. Önemli olan hızlı söylemek değil sadece yazılardan oluşan bir şiir yazıp o cansız şiire ritim kazandırmaktır rap.

Son düzenleme:
Hip-hop ayrı rap ayrıdır hocam.

Hip-hop: graffiti, rap, dj ve beat maker, break dans gibi kategorileri içinde barındıran kapsamlı bir yaşam tarzı/kültür dür.

Rap ise bildiğimiz müzik dalına verilen isimdir. Rap, hip-hop'un oğludur diyebiliriz yani.

Arabesk rap diye bir müzik dalı da yoktur bu arada. O çocukların yaptığı şey arabesk pop. Çünkü şarkılarına bakıyorsun ne hi-hatleri ne drumları ne kickleri hiçbiri rap müziğinde kullanılan enstrümanlardan oluşmuyor. Genelde pop müzikte kullanılan drum kitleri kullanıyorlar.
Sample yani alt yapı müzikleri de arabesk olunca ikisinin birleşimi arabesk pop olur anca. Ama alışkanlık olmuş işte arabesk rap diyoruz.

Tamam hocam ben zaten hip hop tarzı dedim arkadaş zaten arebesk rap mi demiş normal rap demek yerine hip hopun dalı olan rap dedim :D

Tamam hocam ben zaten hip hop tarzı dedim arkadaş zaten arebesk rap mi demiş normal rap demek yerine hip hopun dalı olan rap dedim :D

Lafım sana değil hocam :) kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali forumda bunları karıştıran çok insan var onlara hitaben yazdım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri