Türkiye Adsense Çalışabilirsiniz - Web_Scripti

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle şunu belirteyim ki, benim başvurduğum türkiye adsenselerimde bir sıkıntı yok. Bana bu yöntemi anlatan arkadaşda ise 4 aydır hiç sıkıntı yaşamadığını söyledi. Bu yöntem o arkadaşın rızasını almam sonucunda konusunu açıyorum.

1) Kanala videoları yüklediniz, kanalı bir köşeye çektiniz. Baktınızki kanal toplam izlenmesi 10.000 i geçti veya daha üst bir rakamı geçti kanala giriş yaptınız.

2) Kanala girdikten sonra risk içerecek tüm videoları sildiniz(eşleşen v.s.). ve baktınız ki kanalda hiç sıkıntı kalmadı.

3) 2-3 gün sonra kanala tekrar giriyorsunuz. Aşağıdaki resimde olduğu gibi playlist yazısının altında Copyright Notices(Telifli Videolar) linki gitmişse artık o kanal adsenseye bağlanabilir. (eğer hala playlist yazısının altında telifli videolar yazısı duruyorsa kanaldan çıkın tekrar 2-3 gün sonra giriniz)

Adsense Bağlanabilecek Durumda(Copyright Notices uyarısı kalkmış)
gqDMEN.png

Copyright Notices içerisindeki videoları bugün silmiş olsamda hala sol menüde bulunuyor. Hatta 1-2 gün daha buluncak. Playlistin altında bu uyarı varken adsenseye başvurmayınız. İçerisine girdiğinizde kimi zaman silinmiş videolarınızı gösterir, kimi zaman ise menüde linki bulunuyor fakat içerisinde videolar gözükmez. Menüde o Copyright Notices linki bulunduğu sürece adsenseye başvurulmamalıdır.
O05pyn.png

Not: Buaradaki püf nokta videoların birinde eşleşen gelse orada telifli videolar yazısı çıkıyor. O videoyu silseniz bile o telifli videolar yazısı 1-2 gün ekrandan silinmiyor. Ama 2-3 gün geçtikten sonra siliniyor. İşte o zaman kanalı adsenseye başvurunca kanal youtube un gözünde risksiz bir kanal olmuş oluyor.

Bu nedenle hepimizin geçmişte yaptığı hata eşleşenleri v.s. silip adsenseye anında başvurmamak gerekiyor.

---- Ayrıca bilmeyenler için 2. bir durumu anlatıyorum. Çoğunuzun bildiğini düşünüyorum. Banada sağolsun bir doktor arkadaş anlatmıştı ve herkes onun sayesinde öğrenmişti ----

Bildiğiniz gibi bizler adenseye pinleri hep aynı adrese istedik. Aynı isme istedik. Youtube ise kapattığı bir adsense ismine ve adresini biliyor. Artık ona göre işlem yapıyor. Bunun için şu şekilde yapmalısınız.

1) Beko servis, arçelik v.s. servis sitelerine girin. Bir isim soyisim ve adres girin adsenseye başvururken.

2) Aradan 1 hafta gibi süre geçince adresi değiştirin. Çünkü youtube adsense ilk 1 haftada bunu tarıyor ve sıkıntı yoksa adsense açık kalıyor. Eğer bir haftada adsenseniz kapanıyorsa temel sebebi bu nedenledir.

---- Yine ayrıca bilmeyenler için 3. bir durumu anlatıyorum. Çoğunuzun yine bildiğini düşünüyorum. ----

Çoğunuz duymuştur, google yani youtube oturum açma sayfalarında 4 aydır angular js kullanılıyor. Google un o sayfada angular js kullanmasının kaynak kodlarından sebebi ise kopyalanıp yapıştırılan mail adresleri, şifreler, kurtarma mailleri, kurtarma telefon numaraları, telefon doğrulama kodları. Bunların sizin kopyalayıp yapıştırdıgınızı biliyor youtube. Ve bunları kopyalayıp yapıştıranında 1'den çok fazla hesabı olduğunu ve özgün olmadığını gayet iyi biliyor.

Bu nedenle tarayıcının adres çubuguna örneği mail adresini yapıştırın. Mail adresini baka baka elinizle aşağıdaki kutucuga girin. Örneğin aşağıdaki gibi;

nRa37l.png

Selametle kalın.

Son düzenleme:
hocam benim kanallarımda hiç telif eşleşen yoktu yine de kapanıyordu.

eşleşen telif gelince playlistte gözüküyor muydu daha önce hiç dikkatimi çekmedi ya da başka bir şey mi demek istediniz anlamadım orayı.

hocam ben adsense başvuru yaparken her zaman rasgele ad+soyad ve rangele adres girerim. tüm adresler birbirinden farklı olurdu. pinleri de form ile onaylatırdım.

paylaşım için teşekkürler hocam, yine de artık tr adsense çalışmak büyük risk. ayrıca 10k izlenim aldıktan sonra kanalın para kazanmasının açılmasıyla engelli, telifli videoların bir alakası olmadığını defalarca test ederek gördüm..

Tr adsense çalışılabilir sıkıntı yok.
Sıkıntı şurda.

Tr adsensede 3-5 günde bir bağlanan kanal kapatılabilir.
Zaten reklam çıkmıyor Tr adsense dahada berbat.

Değişen birşey yok Tr adsense cephesinde.
Bunu zaten adsense aylık ödemeler başlığında görebiliriz.
Tr adsenseler herkesten önce işleme girip ödeme aldı ama bir elin parmakları kadar yorum bile yok.
İngiliz-Alman-Abd gibi adsense açıp çalışanlar ise beklemede.

Mesajım bulunsun ayrıntılı okurum teşekkürler bilgiler icin

3. bir durum çok mantıklı. google algoritması tahminimce her hesaba spam yüzdeliği veriyor. bunları da kullanıcının davranışlarıyla ölçüyor. kopyala yapıştır bariz bir şekilde hesabı spama yaklaştırdığını ben de düşünüyorum.

hocam her kanala ayrı adsense mi açalım yoksa birden fazla kanal bağlasak olur mu?

eşleşen telif gelince playlistte gözüküyor muydu daha önce hiç dikkatimi çekmedi ya da başka bir şey mi demek istediniz anlamadım orayı.

Para kazanmaya sıkıntı çıkaracak her türlü uyarı gelince o bölümde gözüküyor hocam.

abi peki sen bu yöntemi ne zamandır kullanıyorsun ve kapanma yaşamadınmı ?

Açıkcası ben daha 1 ay civarı oldu denemeye başlıyalı. Hatta şöyle bir durum var. Ben 1 ay önce 3 tane kanalımdan 3 tane adsense başvurusu yapmıştım. ve ondan sonra hiç girip bile bakmamıştım, unutmuştum. Şimdi 3 adsenseyede girdim baktım ayakta. (Onlarca yöntem denedim, artık hangisi neydendi v.s. unutabiliyor insan.)

hocam ben adsense başvuru yaparken her zaman rasgele ad+soyad ve rangele adres girerim. tüm adresler birbirinden farklı olurdu. pinleri de form ile onaylatırdım.

Yukarıdaki 3 sebepden farklı, benim denk gelmediğim senin denk geldiği youtube un başka kurallarıda olabilir hocam. Açıkcası bunlar benim inandığım ve denk geldiği kurallardır.

paylaşım için teşekkürler hocam, yine de artık tr adsense çalışmak büyük risk. ayrıca 10k izlenim aldıktan sonra kanalın para kazanmasının açılmasıyla engelli, telifli videoların bir alakası olmadığını defalarca test ederek gördüm..

Ben yeni gelen 10k izlenim kuralına göre adsense başvurusu yapmadım hocam. Geçmişte yaptığım adsense başvurularıydı. Reklam ve tık sorunu yaşmamış adsenselerde.

Sıkıntı şurda.

Tr adsenseler herkesten önce işleme girip ödeme aldı ama bir elin parmakları kadar yorum bile yok.

Aynen hocam, reklam derdi var kısmen. Ama o dünyada olan bir sıkıntı hocam. Benim denediği kanallardaki reklamsızlık oranında bir çok büyük bir sıkıntı yok hocam.

Mesajım bulunsun ayrıntılı okurum teşekkürler bilgiler icin

RİCA EDERİM HOCAM, TEŞEKKÜR MESAJI GÖRDÜĞÜM İÇİN ASIL BEN SİZE GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM. HAYATINIZ BAŞARI İLE DOLSUN.

TR adsense çalışıyorum yarı özgün kanal 0 kesinti oluyor bi bende mi sorun yok acaba? :) Ayrıca reklam sorunumda nisan 10 gibi bitti.

Hocam TR Adsense çalışabilirsiniz derken , sanırım TR adsense bağlanan kanallarda yaşanan kapanmaların önüne geçilebildiğini belirtmiş bence Efe hocam.

Yoksa Adsense banlanması kalmadı zaten bir süredir.

Sıkıntı şurda.

merhaba arkadaşlar,

öncelikle şunu belirteyim ki, benim başvurduğum türkiye adsenselerimde bir sıkıntı yok. Bana bu yöntemi anlatan arkadaşda ise 4 aydır hiç sıkıntı yaşamadığını söyledi. Bu yöntem o arkadaşın rızasını almam sonucunda konusunu açıyorum.

1) kanala videoları yüklediniz, kanalı bir köşeye çektiniz. Baktınızki kanal toplam izlenmesi 10.000 i geçti veya daha üst bir rakamı geçti kanala giriş yaptınız.

2) kanala girdikten sonra risk içerecek tüm videoları sildiniz(eşleşen v.s.). Ve baktınız ki kanalda hiç sıkıntı kalmadı.

3) 2-3 gün sonra kanala tekrar giriyorsunuz. Aşağıdaki resimde olduğu gibi playlist yazısının altında copyright notices(telifli videolar) linki gitmişse artık o kanal adsenseye bağlanabilir. (eğer hala playlist yazısının altında telifli videolar yazısı duruyorsa kanaldan çıkın tekrar 2-3 gün sonra giriniz)

adsense bağlanabilecek durumda(copyright notices uyarısı kalkmış)
[ımg]http://i.hizliresim.com/gqdmen.png[/ımg]

copyright notices içerisindeki videoları bugün silmiş olsamda hala sol menüde bulunuyor. Hatta 1-2 gün daha buluncak. Playlistin altında bu uyarı varken adsenseye başvurmayınız. Içerisine girdiğinizde kimi zaman silinmiş videolarınızı gösterir, kimi zaman ise menüde linki bulunuyor fakat içerisinde videolar gözükmez. Menüde o copyright notices linki bulunduğu sürece adsenseye başvurulmamalıdır.
[ımg]http://i.hizliresim.com/o05pyn.png[/ımg]

not: Buaradaki püf nokta videoların birinde eşleşen gelse orada telifli videolar yazısı çıkıyor. O videoyu silseniz bile o telifli videolar yazısı 1-2 gün ekrandan silinmiyor. Ama 2-3 gün geçtikten sonra siliniyor. Işte o zaman kanalı adsenseye başvurunca kanal youtube un gözünde risksiz bir kanal olmuş oluyor.

Bu nedenle hepimizin geçmişte yaptığı hata eşleşenleri v.s. Silip adsenseye anında başvurmamak gerekiyor.

---- ayrıca bilmeyenler için 2. Bir durumu anlatıyorum. çoğunuzun bildiğini düşünüyorum. Banada sağolsun bir doktor arkadaş anlatmıştı ve herkes onun sayesinde öğrenmişti ----

bildiğiniz gibi bizler adenseye pinleri hep aynı adrese istedik. Aynı isme istedik. Youtube ise kapattığı bir adsense ismine ve adresini biliyor. Artık ona göre işlem yapıyor. Bunun için şu şekilde yapmalısınız.

1) beko servis, arçelik v.s. Servis sitelerine girin. Bir isim soyisim ve adres girin adsenseye başvururken.

2) aradan 1 hafta gibi süre geçince adresi değiştirin. çünkü youtube adsense ilk 1 haftada bunu tarıyor ve sıkıntı yoksa adsense açık kalıyor. Eğer bir haftada adsenseniz kapanıyorsa temel sebebi bu nedenledir.

---- yine ayrıca bilmeyenler için 3. Bir durumu anlatıyorum. çoğunuzun yine bildiğini düşünüyorum. ----

çoğunuz duymuştur, google yani youtube oturum açma sayfalarında 4 aydır angular js kullanılıyor. Google un o sayfada angular js kullanmasının kaynak kodlarından sebebi ise kopyalanıp yapıştırılan mail adresleri, şifreler, kurtarma mailleri, kurtarma telefon numaraları, telefon doğrulama kodları. Bunların sizin kopyalayıp yapıştırdıgınızı biliyor youtube. Ve bunları kopyalayıp yapıştıranında 1'den çok fazla hesabı olduğunu ve özgün olmadığını gayet iyi biliyor.

Bu nedenle tarayıcının adres çubuguna örneği mail adresini yapıştırın. Mail adresini baka baka elinizle aşağıdaki kutucuga girin. örneğin aşağıdaki gibi;

[ımg]http://i.hizliresim.com/nra37l.png[/ımg]

selametle kalın.

bilgile evet biraz sağlıklı geldi Bana ama suan için tr çalışma iyi degil soyle iyi degil zaten reklam trde yok gibi bisety herkes abd almanya vs çalişıyor biraz daha beklemeliyiz bence su 10 k olayı çok tane yt bunun ile kalmıcaktır kesın bi kaç guncelleme daha getirir diye dusunuyorum reklamlar çıkana

dipnot : Tamamen kendı düşüncem yanılıyor olabilir.

Bol kazançlar

hocam her kanala ayrı adsense mi açalım yoksa birden fazla kanal bağlasak olur mu?

1 adsenseye bunlara dikkat ederek 4 tanedaha kanal bağlıyabilirsin hocam. Ben her zaman 4 er kanal daha bağlarım üstüne.

TR adsense çalışıyorum yarı özgün kanal 0 kesinti oluyor bi bende mi sorun yok acaba? :) Ayrıca reklam sorunumda nisan 10 gibi bitti.

ben belli süredir adsense deniyorum, fakat çok deneğim için bu yöntemin başarılı olduğunu yeni farkettim. Reklam sıkıntısı yokmuş hocam.

Hocam TR Adsense çalışabilirsiniz derken , sanırım TR adsense bağlanan kanallarda yaşanan kapanmaların önüne geçilebildiğini belirtmiş bence Efe hocam.

Yoksa Adsense banlanması kalmadı zaten bir süredir.

Aynen hocam, hem adsense hemde bağlanan tüm kanallarda bir sıkıntı yok hocam.

---------- Spam Engelliyici 17:31 ---------- Önceki Mesaj 17:29 ----------

bilgile evet biraz sağlıklı geldi Bana ama suan için tr çalışma iyi degil soyle iyi degil zaten reklam trde yok gibi bisety herkes abd almanya vs çalişıyor biraz daha beklemeliyiz bence su 10 k olayı çok tane yt bunun ile kalmıcaktır kesın bi kaç guncelleme daha getirir diye dusunuyorum reklamlar çıkana

dipnot : Tamamen kendı düşüncem yanılıyor olabilir.

Bol kazançlar

Geçen ay almanya tarafında sıkıntı yaşayanlar duymuştum, bende amerika deniyordum. Tabiki bu yöntemlerle denemiyordum, bende orada sıkıntı yaşamıştım. Tabiki beklemek iyi bir çözüm, halatlar biraz yavaşca esniyor, daha da esneyebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri