Milli takım olarak yolumuz açık.Türkiye Galler tur maçını geçersek Tur maçında Belçika portekiz,macaristan,izlanda biri gelcek bence kim gelirse gelsin Belçika eler.
Çeyrek Finalde rakibimiz Türkiye Belçika maçı yaparız.
Hırvatistan şuanda rakibi 3.sırada bitiren bir takım belkide slovokya olucak belli olmaz.Ama bütün 3.yenecektir.Sonraki rakibi polanya isviçre galibi.Hırvatistan Polanya çeyrek final maçı olabilir.
Yarı finalde Türkiye Belçika - Hırvatistan Türkiye maçı diğer 2 maçı çeyrek maçı saymıyorum onlar zaten çok güçlüler onlar birbirlerini ısıracaklar.
Türkiye Hırvatistan ile yarıfinalde karşılaşabilir

yine bence belki eleyebiliriz onları tarih tekerrürden ibarettir.
Yani arkadaşlar finale kadar tahminim Türkiye-Galler zaten belli,Türkiye Belçika,Türkiye Hırvatistan olabilir.
Finalde ise zaten İspanya,Almanya,Fransa,İtalya biri karşımızda olucak ve bu takımlarla eşleşme olmayacak.Önümüz açık neden olmasın bazı arkadaşlar dicek dur bakalım yavaş ben sadece önümüz açık olduğu ve kafamda bazı ihtimaller bu şekilde olabilir onları yazdım.Sizi de morallendiriyim bu konuda.
Arkadaşlar bu grafik siyah yazılar benim tahminim.Grafik te herşey gerçektir.Bakalım Tahminlerim tutacak mı ama şunu bilin Yarı finale kadar yolumuz açık yine güçlü takımlar var evet ama diğer tarafı istemezdim.Fatih Terim bu yüzden gruptan çıkmak daha zor diyordu arkadaşlar çıktıktan sonra önümüz açık rakipler zor ama Türkiye burdan kalktıya yıkılmaz artık kolay kolay.
EURO2016'da ilginç final yolu! - EURO2016