Türkiye'de İnternetin Yüz Karalarına Karşı İmza Kampanyası

imzaladım kardeşim gerçekten iyi bir konuyu başlattın uzun zamandır bu durumdan rahatsız oluyordum.

bak abi abi diyorum illaha bozduracaksın ağzımı ama bozmucam sakinim sakin yazdıklarımı sildim bak kardeşim evet artık abiyi kaldırdım çünkü yaşından şüphe etmeye başladım insan gibi konuşamıyorsun sen sana diyorum ki varsa bir iddian gel hadi yarışalım bir kelimede işi gücü bırakırım sırf seni bozmak için çok pis bozulursun bak bu işler arama motorlarına ilk sıraya nasıl çıkılır yazmakla bitmez senle yarışa girsek yapacağın şey belli arama motoruna yazacaksın link botu indireceksin aklın sıra bir yerlere geleceksin adamsan iddian varsa yarışırsın benimle bir kelimede

Abim sen bana güzel güzel yazılar yazsan bende senin için iyi şeyler düşünürüm ama bana başta hakaret tarzında sivri sivri laflar ediyorsun sonra karşılığını alınca kötü oluyoruz neyse rica ediyorum tartışmayalım ... kusura bakma tamam

beni feys den sildiğin için bunları yapıyorum çok ayıp ettin :(
abi sen ne içiyorsan aynısından istiyorum :D o attığın resimde kendini ifade ediyorsun ama bu güzel bir şey insanın kendisini bilmesi iyidir

Sana gelince abisi lütfen benim yazılarımı alıntılama geçende uyardım seni rica ediyorum
yoo avukatıda değilim daha ilk defa yazıyorum sana yazmam sorunun varsa vardırda bu faceden silme olayı saçmalık tam

Seni tanımıyorum hocam ama dediğin gibi olsun

Arkadaşlar fikri olan varsa güzel bir üslupa fikrini dile getirir ve altınada kendi görüşümdür der ötesine karışmaz. Siz fikirlerinizi dile getirirken neden karşdaki kişi ''salakmış ve hiçbirşey bilmiyormuş'' gibi dile getiriyorsunuz anlamıyorum afedersinizde.

Sizin doğrunuz sizin doğrunuzdur. Karşı kişinin bildiğide kendi doğrusudur. Forumda birbrinizi ezmeye veya rencide etmeye çalışmayın lütfen.

Tartışmayada daha devam etmeyin. Eski konularıda kapatın. Bir nefes alın sakinleşin.

Arkadaşlar fikri olan varsa güzel bir üslupa fikrini dile getirir ve altınada kendi görüşümdür der ötesine karışmaz. Siz fikirlerinizi dile getirirken neden karşdaki kişi ''salakmış ve hiçbirşey bilmiyormuş'' gibi dile getiriyorsunuz anlamıyorum afedersinizde.

Sizin doğrunuz sizin doğrunuzdur. Karşı kişinin bildiğide kendi doğrusudur. Forumda birbrinizi ezmeye veya rencide etmeye çalışmayın lütfen.

Tartışmayada daha devam etmeyin. Eski konularıda kapatın. Bir nefes alın sakinleşin.

Helal olsun hocam bravo vallaha harika yazdınız yüreğinize sağlık işte olayın bittiği yer

bu kadarı çok afedersiniz ama büyük şerefsizlik. 3 kuruş para için bu kadar olmaz

@вєякαη bir insanın geçmişi hiç bir zaman yakasını bırakmaz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri