Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sadece turkiye degil butun ulkelerde reklamlar cikmiyor.Gecici sorun duzelir hemen yakmayin ortaligi.
Sadece turkiye degil butun ulkelerde reklamlar cikmiyor.Gecici sorun duzelir hemen yakmayin ortaligi.
Hocam şu linkte çıkıyor bende sadece diğerlerinde çıkmıyor...
https://www.youtube.com/watch?v=w_n2ZHbbtRg
Bazi tek tuk videolarda cikiyor ama ayni reklamlar genelde,su an hic bir kanalimda reklam yok,bazi cikiyor ama ayni tur.Dunya genelinde bu sorun var.
bu kanaldaki videolarda da çıkıyor reklamlar RT - YouTube
Merhaba ustad,hayir birsey olmaz.muslera hocam merhabalarsize bir sorum olacak. olayda çok yeniyim videolarınızı izliyorum. Çok teşekkürler yalnız birşeyin cevabını bulamadım. Bir adsense hesabına 5 hesap bagladık diyelim bu hesaplardan bir tanesı banlanırsa adsense hesabına birşey oluyor mu ?
gelir endişe etmeyin
Artik bunda cikiyor onda cikmiyor diye yazarsak bu konunun ucu bucagi gelmez.Bazi ulkelerde var reklam ama Dunya geleinde sorun var.Abd'kanalalrinda vs ulkesinde reklam var baska ulkelerde goremedim.
---------- Mesaj saat 21:09:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:57 civarında gönderildi. ----------
Merhaba ustad,hayir birsey olmaz.
çok teşekkürler cevap için. siteniz kapalı mı youtubepara.com ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.