Türkiye'deki Youtube Hesapları Yavaş Yavaş Kapatılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaştan ücret talep edilmemiş birşey yapılmamış.Bu adamın linkini R10'da bende görmüştüm birisi tavsiye etmişti.

Adam sen bana 50tl gönder banını açayım demiyor ki. Sana neler yapacağından hangi yolları izleyeceği konusu hakkında bilgilendirme yapıyor.

Adamın söylediği yanlış veya doğru orasını bilemem.Ama şu var youtube son zamanlarda insanları baya tedirginleştirdi.

çoğu kişinin videolarnda reklam çıkmıyor
Dolar işareti yanmıyor
Durduk yere kanallarım askıya alındı
Bütün kanallarım tek tek kapatıldı

gibi birçok konu görmeye başladık ortalıkta.

1.si yeni mi farketmiş google 1 senedir herkes bu şekilde yapıyor.
2. Türkiye hesaplarını kapatmak isteyen ülke değiştirme işlemini niye iptal etmez

arkadaşlar bende bu siteye üyeyim adamlar sahtekarsa o zaman birşeyler yapalım eğer değilse para kazanma yanmaması adsenseler askıya alınıyor benim analict hesap doğrulama olmuyor

bu konu gerçek dışı bir konu olduğu kanatindeyim...

hocam yetkili derken google yetkisili değil bu işi iyi bilen R10.net çoğu kişin banını açmış bana dediler ki senin banlanmana birşey yapamayız herkesin hesabı yavaş yavaş kapatılıcak

dostum adamlar adsense ban açtırmak için bir formül bulmuşlardır ve onu uyguluyorlardır (mail ile iletişim olabilir her hangi bir şey olabilir) ama her hangi bir yetkiliyi tanıdıklarını yada bu konu hakkında bilgi aldıklarını sanmıyorum amaçları sadece kendilerini yetkili gibi göstermek yada google'da tanıdıgımız var falan diye ayak yapmak.

Neden çünkü yaptıkları işlemi daha güvenilir bir şekilde oldugunu müşteriye sunmak için.

Tamamen satış temsilcisi mantığı yani o yüzden inanma dedim.

Ayrıca evet bazı arkadaşların yorumlarına bende katılmıyorum (yaşın kaç , çocukmusun yada senin gibileri avlıyorlar filan) ayıp etmişler.

Sonuçta sen bir şey öğrenmişsin ve duydugunu , konuştuğunu bizimle paylaşmışsın ama bizde işte kendi fikrimizi düşüncemizi sunuyoruz.

Crazy ağzından yel alsın kanka : ))

dostum adamlar adsense ban açtırmak için bir formül bulmuşlardır ve onu uyguluyorlardır (mail ile iletişim olabilir her hangi bir şey olabilir) ama her hangi bir yetkiliyi tanıdıklarını yada bu konu hakkında bilgi aldıklarını sanmıyorum amaçları sadece kendilerini yetkili gibi göstermek yada google'da tanıdıgımız var falan diye ayak yapmak.

Neden çünkü yaptıkları işlemi daha güvenilir bir şekilde oldugunu müşteriye sunmak için.

Tamamen satış temsilcisi mantığı yani o yüzden inanma dedim.

Ayrıca evet bazı arkadaşların yorumlarına bende katılmıyorum (yaşın kaç , çocukmusun yada senin gibileri avlıyorlar filan) ayıp etmişler.

Sonuçta sen bir şey öğrenmişsin ve duydugunu , konuştuğunu bizimle paylaşmışsın ama bizde işte kendi fikrimizi düşüncemizi sunuyoruz.

evet hocam ben ona karşı değilim herkes fikrini sunacak orta yolu bulucaz ama adamlar sahtekarsa milleti yanlış bilinçlendiriyolar o zaman bunlara dur diyelim haklı değilmiyim ben

arkadaşlar işim gücüm yok konumu açıcam benimde hesabım banlandı 25 kanalım 1 adsense bu adam çoğu kişinin banlanan hesaplarını açmışlar

---------- Mesaj saat 11:33:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:33:01 civarında gönderildi. ----------

abi benimde hesabım banlandı 25 fazla kanal 1 adsense

serken abinde bende sana son bir coum yolu sunduk, Muslera06 ya dondunmu bilmiyorum bana donmedin, dedigimi yaptinmi ? onuda bilmiyorum... birde burdan yaziyim.

youtube kanallarin hakkinda degil ama adsense icin gonderdigin resim de banli bir adsenseden bahsetmiyor ( AG UZERINDEKI BIR OLUMSUZLUK SAHTEKARLIK ) Algindigi icin hesabin asgiya aliniyor, ve gercek kisi olduguna dair dogrulama istiyor ortada ban kapama falan yok, bence yanlis bilgilier dogrutusunda ya kendin bloke ettin hesabi yada yapamiyorsun. onun icin ben dedim ki actigin diger konuda sordugum sorularin cevablarini bana ulastir kesin acilip acilmayacagini soyleyelim, serkan abinde aynisini dedi ister bana ulas ister arkadasa.!!!! biz sana ucretsiz yardim etme yolunu aciyoruz sen hala :) site site geziyorsun, ver 50 TL yi sonucu gor sonra buraya yaz.!!!

Crazy ağzından yel alsın kanka : ))

aga ben ne yapayım biliyon son zamanlarda dolu sorun olmaya başladı benim durduk yere hesaplarım banlandı 25 kanalım gitti ne reklam tıkı ne başka birşey Serkan abide adsense açılır dedi oda sonunda bana yazdı birşey anlamadım google gmail mesaj at dedi

abi o zaman bu kişilere birşeyler yapalım madem sahtekarlarsa adamlar bana parada talep etmediler ağustos sonunda artık ülke değiştirmiycez dediler düşüncüleri onlarmış

valla inşAllah öyle bir şey olmaz mantıksız gelen yerleri çok bu konunun

abi o zaman bu kişilere birşeyler yapalım madem sahtekarlarsa adamlar bana parada talep etmediler ağustos sonunda artık ülke değiştirmiycez dediler düşüncüleri onlarmış

Bu sahtekarlık değil ki adamlar sana ne sunuyor adsense ban açmayı ne istiyor karşılıgında 50 tl ve diyorsun zaten bir sürü kişi açtırmış diye demek ki vaad ettikleri şeyleri yapıyorlar bunun neresi sahtekarlık bunlara sahtekar demekte saçma.

Diyorum ya tamamen ticaret kafası , üniversitelerde ders olarak bile veriliyor bu "ÜRÜN PAZARLAMA" olarak.

Adamlarda yaptığı işin pazarlamasını google'da tanıdıklarımız var yetkili arkadaşlarımız var diyerek yapıyorlar sadece bu kadar.

Yani işlem ve sonuç açısından kandırmıyorlar sadece konuşmalarını süslüyorlar.

serken abinde bende sana son bir coum yolu sunduk, Muslera06 ya dondunmu bilmiyorum bana donmedin, dedigimi yaptinmi ? onuda bilmiyorum... birde burdan yaziyim.

youtube kanallarin hakkinda degil ama adsense icin gonderdigin resim de banli bir adsenseden bahsetmiyor ( AG UZERINDEKI BIR OLUMSUZLUK SAHTEKARLIK ) Algindigi icin hesabin asgiya aliniyor, ve gercek kisi olduguna dair dogrulama istiyor ortada ban kapama falan yok, bence yanlis bilgilier dogrutusunda ya kendin bloke ettin hesabi yada yapamiyorsun. onun icin ben dedim ki actigin diger konuda sordugum sorularin cevablarini bana ulastir kesin acilip acilmayacagini soyleyelim, serkan abinde aynisini dedi ister bana ulas ister arkadasa.!!!! biz sana ucretsiz yardim etme yolunu aciyoruz sen hala :) site site geziyorsun, ver 50 TL yi sonucu gor sonra buraya yaz.!!!

hocam serkan abiye dedim oda şaşırdı google mesaj at dedi

burda mesele benim adsense kanallar değil
adamların dedikleri yakında kapanacak falan girin konuşun adamlarla sahtekarlarsa dur diyelim işte

hocam serkan abiye dedim oda şaşırdı google mesaj at dedi

burda mesele benim adsense kanallar değil
adamların dedikleri yakında kapanacak falan girin konuşun adamlarla sahtekarlarsa dur diyelim işte

ben online chat bolumunden ulasmaya calistim ama biz sizi arayalim diye mesaj geldi, birde numara var turk numarasi, kullandigi operatorde is yok ki :) ben sahtekar demiyorum belki adamlar aciyordur ama sunu soylemek istedim ben onlarin acabildigini bizde acariz.!!! onun disinda Turkiyedeki hesablar kapatilacak konusuna gelince ordaki kisiler Google ekibinden degiller arkadaslarin olaya yaklastiklari yon burasi, buna istinaden sahtekar diyorlar

o sitedeki kisiler Google ekibinden degil ve bu tarz bir bilgiyi bilemezler.!!!

Benim suan servise cikmam gerekiyor madem hesabindan umudun kesildi, sordugum sorulari birde bana yollarmisin birde ben deneyimmi ?

kaybedecek fazla birseyin yok :)

İmkansız gibi birşey ama hadi hepsi doğru diyelim o zaman bile şu var.

Eğer google Biz yabancı ülke seçip para kazanıyoruz diye bunu engellemek istediğindede bize ban atmaz atamaz. Çünkü ben istersem giderim yabancı ülke seçerim onlara ne? Bu bir dolandırma değil.
Google ın bizi engelleme gibi bir amacı var isede en fazla para kazanmayı kapatabilir.
Ne youtube kanallarını kapatabilir ne adsensei.Çünkü biz adsense politikalarına karşı birşey yapmadık yalancı tıklama yapmadık.Reklam verenlere bir zararımız dokunmadı. Hiçbir şey yapmadık.
Bana kalırsa zaten para kazanmayı bile inaktif edemez. Çünkü böyle birşey yok yani. Yabancı ülke seçildi diye kapatma olamaz olmaz.

He dersenizki başkalarının videosunu koyuyorsun kendinin olmayan videodan para kazanmak kurallara karşı.Bunu sadece Türkiye değil tüm Dünya yapıyor. Google da bunu engellemiyor onunda karına çünkü.

Google incelemelerini arttırmış belliki bir sürü kişinin bir sürü kanalı kapandı. O nedenlede herkes acaba gerçek midir diye korkuyordur belkide. Ama kanallarının kapanmasınında bununla alakası yok yani sadece google daha dikkatli olmaya başlamış demekki. Benim mesela hiçbir kanalım kapanmadı. Hiçbir kanalımda reklam gösteri mi durmadı.

İmkansız gibi birşey ama hadi hepsi doğru diyelim o zaman bile şu var.

Eğer google Biz yabancı ülke seçip para kazanıyoruz diye bunu engellemek istediğindede bize ban atmaz atamaz. Çünkü ben istersem giderim yabancı ülke seçerim onlara ne? Bu bir dolandırma değil.
Google ın bizi engelleme gibi bir amacı var isede en fazla para kazanmayı kapatabilir.
Ne youtube kanallarını kapatabilir ne adsensei.Çünkü biz adsense politikalarına karşı birşey yapmadık yalancı tıklama yapmadık.Reklam verenlere bir zararımız dokunmadı. Hiçbir şey yapmadık.
Bana kalırsa zaten para kazanmayı bile inaktif edemez. Çünkü böyle birşey yok yani. Yabancı ülke seçildi diye kapatma olamaz olmaz.

He dersenizki başkalarının videosunu koyuyorsun kendinin olmayan videodan para kazanmak kurallara karşı.Bunu sadece Türkiye değil tüm Dünya yapıyor. Google da bunu engellemiyor onunda karına çünkü.

Google incelemelerini arttırmış belliki bir sürü kişinin bir sürü kanalı kapandı. O nedenlede herkes acaba gerçek midir diye korkuyordur belkide. Ama kanallarının kapanmasınında bununla alakası yok yani sadece google daha dikkatli olmaya başlamış demekki. Benim mesela hiçbir kanalım kapanmadı. Hiçbir kanalımda reklam gösteri mi durmadı.

hocam şu sitede milleti yanlış yönlendiriyorsa birşeyler yapalım siz adminler bu siteyi arayın o zaman ne olduklarını diyin bize

hocam şu sitede milleti yanlış yönlendiriyorsa birşeyler yapalım siz adminler bu siteyi arayın o zaman ne olduklarını diyin bize

dostum böyle şuan aratsak google'da her halde 100'lerce site ve firma vardır ne yapalım yani hepsini arayıp siz sahtekarsınız herkese söylüces barınamıcaksınız filan diye bir boş iş peşinemi düşelim :) boşver kime ne diyorlarsa ne bilgi veriyorsa veriyorlar.İsteyen inanır isteyen inanmaz sanal dünya burası biraz bilgi ve tecrübe gerekiyor bazı şeyler yapmadan önce.

Hani niye bizi durup dururken bir sosyal sorumluluk projesi içine sokuyorsun yada girmek istiyorsun :)

aga ben ne yapayım biliyon son zamanlarda dolu sorun olmaya başladı benim durduk yere hesaplarım banlandı 25 kanalım gitti ne reklam tıkı ne başka birşey Serkan abide adsense açılır dedi oda sonunda bana yazdı birşey anlamadım google gmail mesaj at dedi

Soğukkanlı ol, bu süreçte herşeye inanma, herşey olabilir ama sen bazı söylentilere inanıp çalışmalarını aksatma.

Herşey olacağına varır sonunda ama çalışmaya devam.

evet elemanın biri bir site açmış , bu başlığı açan arkadaşta , site ismini görüp o kişiyi Google yetkilisi sanmış .
:D

Olay bundan ibaret dahada bu konuya yazmanın hiçbir mantığı yok .
Asılsız konu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri