Türkiye'deki Youtube Hesapları Yavaş Yavaş Kapatılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dostum böyle şuan aratsak google'da her halde 100'lerce site ve firma vardır ne yapalım yani hepsini arayıp siz sahtekarsınız herkese söylüces barınamıcaksınız filan diye bir boş iş peşinemi düşelim :) boşver kime ne diyorlarsa ne bilgi veriyorsa veriyorlar.İsteyen inanır isteyen inanmaz sanal dünya burası biraz bilgi ve tecrübe gerekiyor bazı şeyler yapmadan önce.

Hani niye bizi durup dururken bir sosyal sorumluluk projesi içine sokuyorsun yada girmek istiyorsun :)

Hocam yanlış bilgi veriyorlar milleti yanlış yönlendiriyolarsa bu kötü birşey değil mi burda milletin iyiliğini istemek suç mu son zamanlarda yaşanan çok sorun biliyorsun işim gücüm yok konu mu açıcam benim işlerim var adamları aradım söledir R10.net referansları var ben ne biliyim çok kişin ban açmışlar benimkini dedim bana böyle cevap verdiler

---------- Mesaj saat 12:13:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:11:31 civarında gönderildi. ----------

evet elemanın biri bir site açmış , bu başlığı açan arkadaşta , site ismini görüp o kişiyi Google yetkilisi sanmış .
:D

Olay bundan ibaret dahada bu konuya yazmanın hiçbir mantığı yok .
Asılsız konu .

hocam ben bu adam yetkili derken bu işi iyi bilen biri r10.net referansı varmış çoğu kişin banlanan hesabını açmış bende burda bilinçleniyorum google yetkilisi sanmadım o resimde belli oluyor zaten:)ama işi bilen kişi diye

hocam ben bu adam yetkili derken bu işi iyi bilen biri r10.net referansı varmış çoğu kişin banlanan hesabını açmış bende burda bilinçleniyorum google yetkilisi sanmadım o resimde belli oluyor zaten:)ama işi bilen kişi diye

Siz yinede her söylenene inanmayın .
Ben bu konuyu okudum ve yazdıklarımın arkasındayım .
Takmayın böyle diyenleri kafanıza .

Google reklamları Türkiye'ye açtı , artık TR'den reklam izleniyor .
Adamlar neden Türkleri banlasın ?
Birazda bu şekilde mantık yürütün . . . .
:cool:

Hocam yanlış bilgi veriyorlar milleti yanlış yönlendiriyolarsa bu kötü birşey değil mi burda milletin iyiliğini istemek suç mu son zamanlarda yaşanan çok sorun biliyorsun işim gücüm yok konu mu açıcam benim işlerim var adamları aradım söledir R10.net referansları var ben ne biliyim çok kişin ban açmışlar benimkini dedim bana böyle cevap verdiler

e tamam bunda bir sıkıntı yok zaten adamların referansları filan varsa dedikleri gibi banları filan bir formül bir şekilde açıyorlardır ve bu hizmet karşılıgında 50 tl alıyorlardır buna burda konuya yazan hiç kimsenin bir itirazı yok ki.

Biz sana diyoruz ki işte google'da arkadaşlarım var işte yetkili kişileri tanıyoruz yetkili tanıdıklarımız var işte ağustos'ta kapatılacak ülke değişim herkes banlanacak filan bunun yalan oldugunu söylüyoruz.

Zaten en acayipi ban açmaya yarayan bir firmanın yada şahsın herkes banlanacak demesi :) biz bu konuda yalan söylüyorlar diyoruz hatta ben yalan söylüyorlarda demiyorum işte pazarlama teknigi bu hani biz şunları şunları tanıyoruz diyerek güven vermeye çalışması yani.

Polis çevirmesinde benim yüksek yerlerde tanıdıklarım var diyince o polisin o adamı tamam o zaman gidebilirsiniz diye göndermesi senin yaptığın şey :) Bizde diyoruz ki yoktur o adamın yüksek yerlerde tanıdıgı filan bana ceza kesme diye yalan söylüyor.

Konuyu açan arkadaşıma: Bu tarz şeylere itibar etme. Burada yazan arkadaşların bir çoğu web geçmişi olduğu için neyin ne olduğunu az çok biliyor. Verdiğiniz site ne YouTube ile alakalı nede YouTube'da çalışan herhangi bir kişi değil. Yani bu şahıs veya bu site böyle durumları bilemez. YouTube kısa zaman önce Türkiye ile reklam konusunda çalışmalarını ve aktifliği belirtmişti zaten. Nette arayarak konuları okuyabilirsin. Ayrıca resmi sayfaları, blogları var. Bırakalım oradan duyursun bizde inanalım. Kahin mi o arkadaş? 3-5 kişinin web site banını açtı diye dedikleri doğru olacak değil ya. Yaptığı iş zaten basit yöntem ki YouTube ile alakası yok.

Hadi kapatıldı varsayalım, dünyanın sonu değil. Hayat her şeye rağmen devam ediyor ve sonunda ölüm yok.

İyi forumlar, bol kazançlar.

Konu kitlenmis ama cok tartisilmis.Bu yuzden bir mesaj yazip bitirecegim konuyu.

Crayz,dedigin olay dogru ancak yanlis anlasilma yada yanlis anlatim var.Simdi soyle izah edeyim herkese ve sana.

Su an actigim maillerle TURKIYE'yi secip para kazanmayi aktif edemiyorum.Ulke degistirmek zorunda kaliyorum.Turkiye'ye yasal olarak para kazanma acildimi,Kismen Evet,ancak beta durumunda acildi.Tam acilma tarihi agustos basi yada ortalari bu ayda faliyete gececek.
Ve faliyete gectiginde,Artik ULKE DEGISTIRMEYE GEREK KALMAYACAK.TURKIYE'den acilmis TURKIYE yazan gmailler yada youtube kanallari acinca TURKIYE yazan ulke durumu degismesine gerek kalmayacak cunki resmen ve beta surumunden gercek yayinciliga baslayacak.

Durum bu yani.Oyle Turkiyedekilere Ulke degistirmek vs yasaklanacak cumlesi bikere cok sacma.Mantikli dusunsen sende anlarsin sacma oldugunu.Nedenmi ?

Turkiyedekilere Ulke degistirmek yasaklanacak olsa,Niye yasal olarak Turkiyede reklamlari baslatsin ?
(6 Mayis itibari ile Beta surumu baslattilar,Agustos itibari ile tamamen Turkiye Yayini Tam yasal olarak devam edecek.)

Turkiyedekilere ulke degistirmeyi yasaklamak icin degisiklik vs yapmasina gerek yok,Turkiye Adsense hesaplarina 1 islemle Youtube bagini kapattirir adsense panelden saniyede yaparlar bunu,bunla vs ugrasmaz bunu nasil cozecez diye dusunmezler.

Yani cok ama cok sacma,Yeni reklamlari aktif ettigi bir ulkeye,buyuk bir pazar olan Turkiye'ye,Buyuk yatirimlar yaptigi Turkiyeye yasal olarak hem acacak reklami,hemde Turkiyede ulke degisimini kapatacak :) sacma degil aslinda cok cok cok absurut sacma..

saygilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri