dostum böyle şuan aratsak google'da her halde 100'lerce site ve firma vardır ne yapalım yani hepsini arayıp siz sahtekarsınız herkese söylüces barınamıcaksınız filan diye bir boş iş peşinemi düşelimboşver kime ne diyorlarsa ne bilgi veriyorsa veriyorlar.İsteyen inanır isteyen inanmaz sanal dünya burası biraz bilgi ve tecrübe gerekiyor bazı şeyler yapmadan önce.
Hani niye bizi durup dururken bir sosyal sorumluluk projesi içine sokuyorsun yada girmek istiyorsun![]()
Hocam yanlış bilgi veriyorlar milleti yanlış yönlendiriyolarsa bu kötü birşey değil mi burda milletin iyiliğini istemek suç mu son zamanlarda yaşanan çok sorun biliyorsun işim gücüm yok konu mu açıcam benim işlerim var adamları aradım söledir R10.net referansları var ben ne biliyim çok kişin ban açmışlar benimkini dedim bana böyle cevap verdiler
---------- Mesaj saat 12:13:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:11:31 civarında gönderildi. ----------
evet elemanın biri bir site açmış , bu başlığı açan arkadaşta , site ismini görüp o kişiyi Google yetkilisi sanmış .
Olay bundan ibaret dahada bu konuya yazmanın hiçbir mantığı yok .
Asılsız konu .
hocam ben bu adam yetkili derken bu işi iyi bilen biri r10.net referansı varmış çoğu kişin banlanan hesabını açmış bende burda bilinçleniyorum google yetkilisi sanmadım o resimde belli oluyor zaten