Türkiye'yi Sarsan Başçalan Youtube Kanalı Para Kazanmayı Aktif Etmiş. :)

P
  • Kullanıcı pardon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

pardon

Guest
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ne AKP ne CHP nede Başka bir partiliyim. Hayatımda Hiç oy kullanmadım.
Kendi şahsi fikrimi söylemek isterim. Bu başçalan hesabı gerçekten bir organın üyesi ise, bu videolar montaj değilse videoda para kazanma neden açık.
Videodan para kazanıldığını görmek montajın çıkarlar doğrultusunda yapıldığını düşündürüyor. Eğer Türkiye gündemini sarsacak bir montaj hazırlanır ve para kazanma açılırsa bu resmen vatan hainliğine girer. PARA İçin.

Türk değil miyiz abi kesin birisi aynı videoyu kendi kanalına yüklemiş sonra da eşleşen atmıştır ondan reklam çıkıyordur.

Acaba illa montaj mı olması gerekiyor birinin para kazanması için ? o arkadaş birisinden alıp kendi kanalına koyup para kazanmasını açmıştır bu kadar basit.Kusura bakma çok gereksiz bir konu açmışsın.Sadece o arkadaşta var değil mi o video bizler yüklemedik para kazanmak için :D ah arkadaş ah..

yine mi siyaset bir bıkmadınız varya şu muhabbetlerden,bu konunun sonu Kilit .

Kanalda Şuan reklam görünmüyor ama kanalda reklam gördüğüme kesin eminim. Bu arada kanal videoyu ilk yükleyen kanal, spam kanal değil yani. Yoksa tarikat üyeleri arada para kazanıp adsense yapalım mı dediler. :)

ne montajmış ya :) adamlar videoda montaj yapıyor dersek bile bazılarda hsykda montaj yaptı o zaman suan :) manidar konular acmayın

Orda dert para felan değil amaç başka çör çöp çekip atsalar yine izlenir o kanal

Bir zamanlar bu ülkeyi medya ile yönetiyolardı şimdi gelişime ayak uydurup yutup la yönetmeye çalışıyolar :)

Kanalda Şuan reklam görünmüyor ama kanalda reklam gördüğüme kesin eminim. Bu arada kanal videoyu ilk yükleyen kanal, spam kanal değil yani. Yoksa tarikat üyeleri arada para kazanıp adsense yapalım mı dediler. :)

bu videoda başından beri reklam yok.Siz başka versiyonları izleyip görmüşsünüz.İlk konduğunda bu bende aldım bu videoyu bu videoda ilk konduğu günden beri reklam yok çıkmadı.

Youtube forumu burası arkadaşlar her ne kadar amacımız tartışma çıkartmak olmasa da bu tip konularda bu zamana kadar hep tartışma çıktı o yüzden gerek yok böyle konulara. Konu kilit lütfen.. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Türk değil miyiz abi kesin birisi aynı videoyu kendi kanalına yüklemiş sonra da eşleşen atmıştır ondan reklam çıkıyordur.

aynen öyle kardeşim, ben 10 kasımda Koç 'un reklamını gündeme düşürdüm popülere, adamlar flagla videonun yayınını kesmişlerdi geri bildirim yaptım 2 gün sonra açılmıştı tabi iş işten geçince.. Her şey beklerim ben bu memleketin insan kılıklı 'insanlarından'

bu videoda başından beri reklam yok.Siz başka versiyonları izleyip görmüşsünüz.İlk konduğunda bu bende aldım bu videoyu bu videoda ilk konduğu günden beri reklam yok çıkmadı.
Eğer çok büyük bir yanılgıya düşmedimse orjinal kanalda reklam gördüğümü sanıyorum.

Asla açmazlar hocam siyasi tarafını bırakalım.Mantıklı düşünelim videoyu herhangi bir internet kafeden yükleyip çıkar gider başına dert olmaz ama adsense'ye bir ödeme adresi iban kaydı her ne kadar google paylaşmasa bile sakat olur.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ne AKP ne CHP nede Başka bir partiliyim. Hayatımda Hiç oy kullanmadım.
Kendi şahsi fikrimi söylemek isterim. Bu başçalan hesabı gerçekten bir organın üyesi ise, bu videolar montaj değilse videoda para kazanma neden açık.
Videodan para kazanıldığını görmek montajın çıkarlar doğrultusunda yapıldığını düşündürüyor. Eğer Türkiye gündemini sarsacak bir montaj hazırlanır ve para kazanma açılırsa bu resmen vatan hainliğine girer. PARA İçin.

oy kullanmamak kadar kötü bişey var mı... bdp bile at ama yine de bi oy kullan...

Sonra neden youtube türkiyeye kapatılıyor al işte. Başladılar gene youtube'un bokunu çıkarmaya . Yükle izleseneye felan kardeşim ya hiç has etmem şöyle videoları youtube'a yükleyenleri.

Sonra neden youtube türkiyeye kapatılıyor al işte. Başladılar gene youtube'un bokunu çıkarmaya . Yükle izleseneye felan kardeşim ya hiç has etmem şöyle videoları youtube'a yükleyenleri.

Neden Youtube kapatılsın ki millet uyanmasın diye mi :)

Son videosunu açıp izleyebilirsiniz para kazanma açık reklamlar çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri