Tv'den Kayıt Alanlara Soru

• Kullanıcı ArtigmA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben dahil bazılarımız Tv'den direk kayıt alıyoruz ve bu şekilde çalışıyoruz. Örnek veriyorum bir dizi yaklaşık reklamlarla, Riplenmesiyle, yt ye yüklenmesiyle beraber yaklaşık 3 saat sürmekte partlar halinde. Bu demek oluyor ki günde 1 dizi atan birisi yaklaşık 3 saat pc başında oturmakta. Reklamları takip etmekte ve kesip biçmekte yapanlar bilir zahmetli iştir Pc iyiyse bir nebze de olsa kolaylaşır fakat ne kadar da olsa zordur.

Bu zahmetere katlanıp (tabiki ucunda para var) kanalına atıyorsun videoyu bir bakmışsın anında videolarından türemiş. Ben bu işlerle çok ilgilenmem videomu kim atmış kimde var kimde yok pek bakmam ama artık can sıkıcı duruma gelmeye başladı videoyaya reklam koyuyorsun adam utanmadan o reklamı bile kapatıp kendi logosunu reklamını koyuyor. Bazen index alamayabiliyorsun ve senden videoları alanlar sıralamada ön sıralarda çıkıp senin EMEK verdiğin videodan senden daha fazla izlenim sağlıyor buda kazanç olarak geri dönüş yapıyor.

Şimdi kimse çıkıp sende spam yapıyorsun o da spam yapıyor demesin. Ben burda verilen emekten bahsediyorum. Botu bağlayıp kanalı otomatik yükleyenle vaktini buna harcayan arasındaki farktan bahsediyorum. Ayrıca Pcsinde camtasia vb programlar olanlar bu işe kendileride emek verip kayıtlarını kendileri alabilirler.

Sizce bunun yaptırımı ne olmalıdır. Bu işi yapanlarda Emek vermek açısından düşünürlerse daha objektif şeyler ortaya çıkar.

Arkadaşlar ben dahil bazılarımız Tv'den direk kayıt alıyoruz ve bu şekilde çalışıyoruz. Örnek veriyorum bir dizi yaklaşık reklamlarla, Riplenmesiyle, yt ye yüklenmesiyle beraber yaklaşık 3 saat sürmekte partlar halinde. Bu demek oluyor ki günde 1 dizi atan birisi yaklaşık 3 saat pc başında oturmakta. Reklamları takip etmekte ve kesip biçmekte yapanlar bilir zahmetli iştir Pc iyiyse bir nebze de olsa kolaylaşır fakat ne kadar da olsa zordur.

Bu zahmetere katlanıp (tabiki ucunda para var) kanalına atıyorsun videoyu bir bakmışsın anında videolarından türemiş. Ben bu işlerle çok ilgilenmem videomu kim atmış kimde var kimde yok pek bakmam ama artık can sıkıcı duruma gelmeye başladı videoyaya reklam koyuyorsun adam utanmadan o reklamı bile kapatıp kendi logosunu reklamını koyuyor. Bazen index alamayabiliyorsun ve senden videoları alanlar sıralamada ön sıralarda çıkıp senin EMEK verdiğin videodan senden daha fazla izlenim sağlıyor buda kazanç olarak geri dönüş yapıyor.

Şimdi kimse çıkıp sende spam yapıyorsun o da spam yapıyor demesin. Ben burda verilen emekten bahsediyorum. Botu bağlayıp kanalı otomatik yükleyenle vaktini buna harcayan arasındaki farktan bahsediyorum. Ayrıca Pcsinde camtasia vb programlar olanlar bu işe kendileride emek verip kayıtlarını kendileri alabilirler.

Sizce bunun yaptırımı ne olmalıdır. Bu işi yapanlarda Emek vermek açısından düşünürlerse daha objektif şeyler ortaya çıkar.

Hocam hem haklı hem haksızsınız ama şöyle bişey var siz ilk yükleyensiniz her halükarda önde olmanız lazım diğer kopyacılar sizi etkilememesi lazım zira döngü halinde telif alan kapanan kanal değilse

Hocam hem haklı hem haksızsınız ama şöyle bişey var siz ilk yükleyensiniz her halükarda önde olmanız lazım diğer kopyacılar sizi etkilememesi lazım zira döngü halinde telif alan kapanan kanal değilse
Hocam haksız olduğum yer neresi ben emek açısından konuştum?

Hocam haksız olduğum yer neresi ben emek açısından konuştum?

emek açısıda olsa siz sabaha kadarda uğraşsanız bu işler böyle hocam yapacak bişey yok video senden çıkıyor izlenim farkı attınmı böyle şeyler sıkıntı olmamalı alışmalı es geçmeli bunları ayrıca bu açıdan bakıp sevinmelisin senin sayende bikaç kişi ekmek yiyor :)

Senin kayitlari kendi kanalina yükleyelere bas telifi.

seni en iyi ben anlarım tv den sürekli kayıt yapan biri olarak sabah dan akşama kadar kayıt yap kes biç yükle adam geliyo botla 10 dk da kendi kanalına yüklüyor adamdan rica ediyorsun videoları kaldırırmısın ben okadar uğraştım emek harçadım diye bide üstüne küfür yiyosun sonrası zaten malum

Güldürdün sen öyle yapıyorsun demek ki arkadaşı alalım burdan

Konuyu açan arkadaşa gelince

Diziyi ne kadar zahmetle kaydedersen kaydet senin olmadığı için senden alanalra telif atman sahte telife girer

Yapacağın en iyi şey videonun altına kendi kanalının adresini veya logosunu basmak yoksa ben kaydediyorum oturuyorum vs. gerekçelerle attığın telif sahte teliftir.

Bende tvden kaydediyorum kanalımın adını videoya yazıyorum silerek alanda var silmeden direkt bota bağlayıp ben yayınladıktan 1 dk sonra yükleyende

Senin yappacağın en iyi şey seo konularını iyice araştırmaktır.

Abi olmuyo öyle eskiden bende sen gibi düşüyordum ama artık yapmıyorum. Adamlarla iletişime geçiyom güzelce tamam diyo bida sendn almam bi bakıyon kanalı yine kopyalamış bide kendi reklamlarını koymuş. Bari Emeğe saygıları olsun. reklam koymayanlara valla mesaj bile atmıyom çünkü videoda oynama yapmamış. benim kanalımın logoları var zaten

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------

Güldürdün sen öyle yapıyorsun demek ki arkadaşı alalım burdan

Konuyu açan arkadaşa gelince

Diziyi ne kadar zahmetle kaydedersen kaydet senin olmadığı için senden alanalra telif atman sahte telife girer

Yapacağın en iyi şey videonun altına kendi kanalının adresini veya logosunu basmak yoksa ben kaydediyorum oturuyorum vs. gerekçelerle attığın telif sahte teliftir.

Bende tvden kaydediyorum kanalımın adını videoya yazıyorum silerek alanda var silmeden direkt bota bağlayıp ben yayınladıktan 1 dk sonra yükleyende

Senin yappacağın en iyi şey seo konularını iyice araştırmaktır.

Ben teliften bahsettiğimi zannetmiyorum. Telif atarımda demedim nerden geldi bu yorum onu anlamadım?

bide bindir emekle o diziyi çekenlere montajlayanlara sesiyle şunuyla bunuyla uğraşanları düşünün hocam ? onların emeklerinin üstüne konuyorsunuz tamam eyvallah herkez spam yapıyo buna bişey demiyorum ve engellemeninde yolu yok ama sen gidip başkasının emeğini aldığında sorun yok başkası seninkini aldığında oluyo spam yapabilirsin bişey demem ama diğerlerine bişey demeye hakkın yok 3 saat harcadığın bölüm için dünya para vakit harcanıyor lütfen geniş düşünelim

Emek harcadıgınız dogru ki bende kayıt alıp belli programlarla editledikten sonra yüklüyorum, genelde ben dende alıp yüklüyorlar,bazen ben yetişemiyorum ben başkasından alıyorum vs, ama bu işte senin olmayan bir videoyu istedigin kadar riple editle kimseye senden alıp yükledi diye veryansın edemezzin. bu iş böyle yapacak bişey yok ama hepimizin bunu bilmesi gerekli zaten.

bide bindir emekle o diziyi çekenlere montajlayanlara sesiyle şunuyla bunuyla uğraşanları düşünün hocam ? onların emeklerinin üstüne konuyorsunuz tamam eyvallah herkez spam yapıyo buna bişey demiyorum ve engellemeninde yolu yok ama sen gidip başkasının emeğini aldığında sorun yok başkası seninkini aldığında oluyo spam yapabilirsin bişey demem ama diğerlerine bişey demeye hakkın yok 3 saat harcadığın bölüm için dünya para vakit harcanıyor lütfen geniş düşünelim

O kadar çelişkili hocam yazdıkların anlam veremiyorum. Geniş düşünürsek kompe bırakalım bu işi. Spam yap bişey demiyorum diyorsun sonra bu işe para harcayanlardan bahsediyorsun. Bu işi geniş düşünürsen asıl yanıgıya düşersin. Ben yt için emek vermekten bahsediyorum sen işi yapanın emeğinden bahsediyorsun.

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Emek harcadıgınız dogru ki bende kayıt alıp belli programlarla editledikten sonra yüklüyorum, genelde ben dende alıp yüklüyorlar,bazen ben yetişemiyorum ben başkasından alıyorum vs, ama bu işte senin olmayan bir videoyu istedigin kadar riple editle kimseye senden alıp yükledi diye veryansın edemezzin. bu iş böyle yapacak bişey yok ama hepimizin bunu bilmesi gerekli zaten.
Veryansın etmiyorum zaten hocam belki birileri görürde verilen emeğe saygı gösterirle diye yazıyorum. Benden yüklediler bunun çözümü ne demedim. Ben bunu ripliyorum bunun kullanım hakları bende demedim. Benden kimse alamazda demedim. Bu şekilde yazmış olsam haklısın.

Sonuç itibariyle bir programı kayıt etmek bu işle az çok uğraşan herkesin yapabileceği birşey. Bir sürü program var madem bu kadar haklılar neden kendileri kayıt etmiyo bu kadar basit bişey söylemek istediğim

O kadar çelişkili hocam yazdıkların anlam veremiyorum. Geniş düşünürsek kompe bırakalım bu işi. Spam yap bişey demiyorum diyorsun sonra bu işe para harcayanlardan bahsediyorsun. Bu işi geniş düşünürsen asıl yanıgıya düşersin. Ben yt için emek vermekten bahsediyorum sen işi yapanın emeğinden bahsediyorsun.

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Veryansın etmiyorum zaten hocam belki birileri görürde verilen emeğe saygı gösterirle diye yazıyorum. Benden yüklediler bunun çözümü ne demedim. Ben bunu ripliyorum bunun kullanım hakları bende demedim. Benden kimse alamazda demedim. Bu şekilde yazmış olsam haklısın.

Sonuç itibariyle bir programı kayıt etmek bu işle az çok uğraşan herkesin yapabileceği birşey. Bir sürü program var madem bu kadar haklılar neden kendileri kayıt etmiyo bu kadar basit bişey söylemek istediğim

Aslında genel anlamda haklısın biri bas telifi dedi ben ona istinaden böyle bir yorum yaptım,tabiki film dizi vs biz spamcılardan bazıları kayıt yapıyor editliyor atıyor,ama kolaya kaçmak var ne yazıkki sadece kolaya kaçmakta degil ,bir şekilde kayıt yapıp senle benle tatlı bir rekabete girse hem daha çok kazanabilir hem daha dogru olur. ama malesef kolaya kaçmayı seven bir milletiz.

:) anlamak istememişsin yazdıklarım çok açık kardeş spam yapıyo diye kimseyi suçlayamam youtube'dan para kazanmak için buradayız zaten ama sen dünya emekle harcanan bi haftada olan işi alıp sayfanda 3-4 saat artık neyse o sürede paylaşırsan başkasınında 5 dk'da paylaşmasına bişey diyemezsin.O diziyi paylaştığın an bunları demeye hakkınız yok iyi forumlar...

kimsenin ne dediği umrumda olmaz. saatlerce bilgisayarın başında bekleyip uğrasıp attığım videoyu biri gelip kopyalarsa, 1 dakka bile beklemem basarım telifi.Spamın da bir adabı var. zaten senin değil diyenler. sadece bu savunmayla geçiştiremezler. zaten benim değilse. seninde değil. sende otur kayıt yap.sen videoyu çalmıyorsun zaten.emeğimi çalıyorsun. evet video zaten benim değil Emeği Benim.

VİDEO YA DEĞİL, EMEĞİME TELİF ATARIM..

:) anlamak istememişsin yazdıklarım çok açık kardeş spam yapıyo diye kimseyi suçlayamam youtube'dan para kazanmak için buradayız zaten ama sen dünya emekle harcanan bi haftada olan işi alıp sayfanda 3-4 saat artık neyse o sürede paylaşırsan başkasınında 5 dk'da paylaşmasına bişey diyemezsin.O diziyi paylaştığın an bunları demeye hakkınız yok iyi forumlar...

Ya okumuyorsun yazdıklarımı ya anlamıyosun ya yaşınla alakalı ya da işine gelmeyen bir durum var hocam. Paylaşmasın denilmiyor orda paylaşsın hatta bana mesaj atsın ben iki kanal birden yükleyeyim anlamadığın nokta verilen emek. Ayrıca birileri bir işe emek veriyorsa, bu benim verdiğim emeği hiçe saymaz. Ki nerden biliyon çalıştığım dizinin yt de kanalı olduğunu bu işten para kazandığını. Belki adamlara emek harcayarak reklamlarını yapıp dizinin yayınlanmasını sağlıyorum. İşleri güçlerin Tv yayınından kaldırılmamasının sbebi internette çok fazla izlenmesidir.
Ben diyorum ki ben o kadar emek veriyorum sende verebilirsin oturursun pc başına kaydını kendin alırsın koyarsın sonra gelip konuşuruz tartışırız seninle emek varmı yok mu?

arkadaşlar emeğe saygı diyerek kendinizi haklı duruma çıkarmaya çalışıyorsunuz ama sadece kendi açınızdan haklısınız.. Sonuçta spamın doğrusu yanlışı yoktur.. kopyaladığımız tüm videolar emek verilmiş ve hazırlanmış dizi filmlerdir.. o şirketlerin de emekleri oyuncuların da emekleri var.. artık bunları aşın.. yani derin konulara giriyorsunuz ve yine sonuç çıkmayacak.. sen onun emeğini çalıyorsun oda senin emeğini çalıyor.. onun emeğini de bir başkası.. bu hep böyle olacak.. burada aramanız gereken tek çözüm ilk sıralara çıkabilmek onuda araştırmak lazım.. spam işi yapıp da hiç haktan hukuktan bahsetmeyelim arkadaşlar :) benim gibi yapın sahte telif gelirse sanki google kendisi göndermiş gibi düşünerek onaylayıp yolunuza devam edin.. aramalarda da videolarınızı pek aratmayın üzülürsünüz illaki hepimizden daha iyi bu işi yapanlar olacaktır..

Ya okumuyorsun yazdıklarımı ya anlamıyosun ya yaşınla alakalı ya da işine gelmeyen bir durum var hocam. Paylaşmasın denilmiyor orda paylaşsın hatta bana mesaj atsın ben iki kanal birden yükleyeyim anlamadığın nokta verilen emek. Ayrıca birileri bir işe emek veriyorsa, bu benim verdiğim emeği hiçe saymaz. Ki nerden biliyon çalıştığım dizinin yt de kanalı olduğunu bu işten para kazandığını. Belki adamlara emek harcayarak reklamlarını yapıp dizinin yayınlanmasını sağlıyorum. İşleri güçlerin Tv yayınından kaldırılmamasının sbebi internette çok fazla izlenmesidir.
Ben diyorum ki ben o kadar emek veriyorum sende verebilirsin oturursun pc başına kaydını kendin alırsın koyarsın sonra gelip konuşuruz tartışırız seninle emek varmı yok mu?

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Utanmasan dizinin yt'de kanalı varsa ordan bile kaldırtırırsın.Sen o dizi çaldıktan sonra kimseye çaldın yapamazsın yok emeğim var diyemezsin bunu demen için özgün olmalısın onun dışında hakkın yok.hakkım var diyosan kurallar herşey ortada bi yaptırımın olabiliyosa buyur yap yapana

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.Utanmasan dizinin yt'de kanalı varsa ordan bile kaldırtırırsın.Sen o dizi çaldıktan sonra kimseye çaldın yapamazsın yok emeğim var diyemezsin bunu demen için özgün olmalısın onun dışında hakkın yok.hakkım var diyosan kurallar herşey ortada bi yaptırımın olabiliyosa buyur yap yapana

Koçum sen neyin kafasını yaşıyon hırsız, çalmak hayırdır ne aldın sen yürek mi yedin. Önce edebini takın oturduğun yerden birilerini hırsızlıkla suçlamak kolay. birilerini bişeyle itam edeceksen o yürek varsa yüzüne söyleyceksin klavye delikanlılığına gerek yok.
Ayrıca gel kanalımın adresini vereyim yükle videoarımı yaptırım var mı yok mu görürsün 3 saat sonra. Senin gibiler yüzünden zaten böyle ya bu durum. Adam olana kendim veriri videoyu ama işte senin gibiler var. Madamların yanında ADAMlarda yanıyo.

senin kayıt aldığın programı direk kopyalayıp sıralamada senin önüne geçiyorsa o zaman uğraşırsın o kanalla. benim de başıma çok geldi. senden sonra bile yüklese bazen indexte seni geçebiliyor. başlık etiket video süresi aynı olduğunda abonem sayım daha yüksek olmasına ve o kişiden fazla izletmeme rağmen indexten beni düşürdüğü oluyor.

bu durumda madem aynı programı takip ediyor. yayını bulacak gerekirse stream'e para ödeyecek. aletini edavatını sunucusunu hazırlayıp kaydedecek. reklamları kesecek. dünya engelini aşacak:) zor geliyorsa kanalı uçunca ağlamayacak. spamla yoluna devam edecek.)

50-100 dolar meselesinde bununla uğraşmam ama bazen zararın 1000-2000$ doları bulabiliyor tek bölümde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri