kptncksprv
Yasaklanmış
abi facebook ta büyük bir yavaşlama var , aman haa valla facebook da giderse pankart açıp yolu trafiğe kapatırım .. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zaten bence yani benim fikrim amaçta bu zaten hocam zamanlama aşikar çünkikapatılması bir işe yaramadı bu kadar basit boşuna bence halk gerilecek ve sokağa dökülcek kapatıcaksın bari kökten kapa işe yarasın![]()
Mark da biran sevinmişti ama
![]()
kapatılması bir işe yaramadı bu kadar basit boşuna bence halk gerilecek ve sokağa dökülcek kapatıcaksın bari kökten kapa işe yarasın![]()
Mark da biran sevinmişti ama
![]()
Twitter'ını paylaş hesap açıp 1k takipçi hemen atıyorum, ilk tweetine de 1k RT hoş geldin hediyesi![]()
şahsen ben bir başbakan olsam 30 martdan sonra kapatırım mantıklı olan bu![]()
hahah 19 takipçi nedir ya![]()
ne zaman ak partiye büyük bir tepki olursa ak partini oyları artar. basbakan da bunun bilincinde. tepki olusması icin de twitırı kapatmıs olabilir.
mesela gezi olaylarında ak partinin oyları yüzde 55e kadar cıkmıstı.
anguilla göreKONSENSUSA göre mikardesim yapma ya %55 ne yaptın sen
![]()
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] geri dönüş yap yoksa unfollow yaparım![]()
Ne kadar fırsatçı adamsınhemen makale hazırlamış nasıl girilir diye
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.