Twitter Engellendi.

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi facebook ta büyük bir yavaşlama var , aman haa valla facebook da giderse pankart açıp yolu trafiğe kapatırım .. :D

ben de açık ama keşke kapatsa yada
yada tiviter türkiyede türkiye cumhuriyeti kurallarına uysa
at izi it izine karışmış karman çorman saçma sapan bi site zaten

kapatılması bir işe yaramadı bu kadar basit boşuna bence halk gerilecek ve sokağa dökülcek kapatıcaksın bari kökten kapa işe yarasın :D :D Mark da biran sevinmişti ama :rolleyes:

sence amac bu olamazmi ? gerginlik yaratmak ? 25 martı bekleyin diyenler var belkide ondan engelleniyor bazı seyler...

Recep Tayyip Erdoğan’ın Bursa mitinginde ilk işaretini verdiği Twitter yasağı, gecenin ilerleyen saatlerinde devreye sokuldu. Ancak bu konudaki en büyük kitlesel tepki yine Twitter’da doğdu.

21 Mart 2013 tarihinde, Gonzo Insight’ın Insight Radar verilerine göre yaptığı ölçümlemede, saat 01.28 itibarıyla gelen istatistikler şöyle:

Twitter’da yazılan Türkçe tweet sayısı: 1.143.216 (Türkiye’nin günlük tweet ortalaması 10 milyon civarındadır)

#TwitterisblockedinTurkey etiketi: 80.052

#occupytwitter etiketi: 25.794

şahsen ben bir başbakan olsam 30 martdan sonra kapatırım mantıklı olan bu :D

ben olsam ülkenin elektriklerini keserdim çünki twitterda bugün patlama var aksine :D :D :D
CİNE 5'in şifresini gözlerini kısarak izleyip çözmüş neslin twitterını kapatmaları çok saçma :D :D :D

şu an samanyolu haber DNS veriyo!! daha neler göreceğiz bakalım!

twitterda paylasıma bakar mısın :D :D :D eğer doğruysa çok fena ya :D ahahaha

Şu cemaat yüzünden gene. Bize dershane de az tweet atın denmedi. Tüm hocalar ellerinde telefon tweet atıyorlardı tüm gün. Bizi de tembihliyorlardı. Olacağı buydu işte. Youtube'ye sararsa cemaat sıra Youtube'ye gelir gibi.

şahsen ben bir başbakan olsam 30 martdan sonra kapatırım mantıklı olan bu :D

ne zaman ak partiye büyük bir tepki olursa ak partini oyları artar. basbakan da bunun bilincinde. tepki olusması icin de twitırı kapatmıs olabilir.
mesela gezi olaylarında ak partinin oyları yüzde 55e kadar cıkmıstı.

ülkenin görüntüsü belarus,özbekistan,kuzey kore den farklı değil artık dünyanın gözünde ama çok iyi oldu artık öyle yurtdışı gezilerinde demokrasi palavraları sıkamayacak kimse,tabi yurtdışında kabul edecek devlet adamı bulursalar,bu saatten sonra o da zor.

Twitterın yasaklandığını dünyaya twitterdan duyuran ülkeye Türkiye denir bak buda güzel twit olmuş çok manidar :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri