ee aklını kullanıcan bi şekilde google kabul ettirmem lazım![]()
Samanyolu haberde paylaşmış senin iş biraz yaş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ee aklını kullanıcan bi şekilde google kabul ettirmem lazım![]()
KONSENSUSA göre mikardesim yapma ya %55 ne yaptın sen
![]()
Samanyolu haberde paylaşmış senin iş biraz yaş![]()
retwiitlemişmi![]()
Onun dışında herkes retwitlemiş artı google da index almış feci yani
ne bilim nerden gelmiş onlarhiç girmemki
şimdi değil kardesim gezi olayları sırasında 55 idi
ak partinin şimdiki oyları yüzde 45 civarında...
Ben şunu anlamadım anlayan aydınlatabilir arkadaşlar...Şimdi twitter hükümet tarafından engellendi o tamam ancak hükümet destekçileri neden dns değiştirip helal olsun başbakanımıza kapattı twitteri diye twit atıyor ? Cidden anlamadım arkadaşlar amacım siyaset değil sadece anlamadım ben bu olayı.
Ben şunu anlamadım anlayan aydınlatabilir arkadaşlar...Şimdi twitter hükümet tarafından engellendi o tamam ancak hükümet destekçileri neden dns değiştirip helal olsun başbakanımıza kapattı twitteri diye twit atıyor ? Cidden anlamadım arkadaşlar amacım siyaset değil sadece anlamadım ben bu olayı.
Takipçilerin geliyor
Ayrıca twitterengellendimi.com ve engellendimi.com (subdomainler için twitter, facebook vs) bende. Projelik aklında bir şey yaparım, bir şey yazarım diyen varsa pm atsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.