Twitter sansürü

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Twitter Türkiye TT Listesine Sansür Uyguladı.
1.000.000 Twitt Atılan #Cerablus HashTag'i Listeden kaldırıldı.

Uygulanan çifte satandartlar gittikçe artıyor Çözüm tüm Suriyelileri Avrupaya yığmak

Çok fazla fake hesaptan spam şeklinde gönderi olmuştur falan o yüzdendir bence. Ya da çok bilgi paylaşımı falan olduysa engellemek adınadır.

nereden geliyor bu twitterı savunmak? bu ilk değil bu arada. ülkede gündem olmuş sen fake hesap diyorsun

Yok Twitter'ı niye savunayım bana ne Twitter'dan, hatta olayın TT olmasını destekliyorum da göz göre göre TT'den düşürüp sansür uygulayıp şey yapmaz diye düşündüm yani. Fikrimi belirttim kızmanıza gerek yok sakin. :)

Yok Twitter'ı niye savunayım bana ne Twitter'dan, hatta olayın TT olmasını destekliyorum da göz göre göre TT'den düşürüp sansür uygulayıp şey yapmaz diye düşündüm yani. Fikrimi belirttim kızmanıza gerek yok sakin. :)

olaylara şahit olunca kızmamak elde değil :)
bundan önce isveç olayını kaldırdılar yani daha çok var işlerine geleni yapıyorlar ve ayyıldıztim twitterda ünlülerin hesabını hackleyip feto ilişkilerini yayınladıgında twitter bu hesaplarıda kapatıyordu gözümle gördüğüm 5 6 hesap kapaması ve twitter tt düşürme olayına şahit oldum.
hack yaptıgı için ayyıldız timi kapatan twitter wikileaksın hesabını kapatmıyor :D

ayyıldıztimin görüşü beni ilgilendirmez ama adam hackliyip birçok ünlüyü ifşa etti bundan daha iyisi olamaz

olaylara şahit olunca kızmamak elde değil :)
bundan önce isveç olayını kaldırdılar yani daha çok var işlerine geleni yapıyorlar ve ayyıldıztim twitterda ünlülerin hesabını hackleyip feto ilişkilerini yayınladıgında twitter bu hesaplarıda kapatıyordu gözümle gördüğüm 5 6 hesap kapaması ve twitter tt düşürme olayına şahit oldum.
hack yaptıgı için ayyıldız timi kapatan twitter wikileaksın hesabını kapatmıyor :D

ayyıldıztimin görüşü beni ilgilendirmez ama adam hackliyip birçok ünlüyü ifşa etti bundan daha iyisi olamaz

Ayyıldız Tim adlı korsan oluşumu mu savunuyorsunuz? Fetöyle alakası bile olmayan birçok ismi sırf muhalif diye hackleyip abuk subuk paylaşımlar yapmış ruh hastası ergen topluluğu hepsi.

Ayyıldız Tim adlı korsan oluşumu mu savunuyorsunuz? Fetöyle alakası bile olmayan birçok ismi sırf muhalif diye hackleyip abuk subuk paylaşımlar yapmış ruh hastası ergen topluluğu hepsi.

Anonymous yapmış olsa bunları dünyanın en iyisi falan derdiniz ah sizi gidi sizi (:

Anonymous yapmış olsa bunları dünyanın en iyisi falan derdiniz ah sizi gidi sizi (:

Herhangi birini savunmak zorunda değilim ancak Ayyıldızın hacklediği hesaplardan yazmış oldukları yazıları zeka yaşlarını ve kalitelerini fazlasıyla ortaya çıkartıyor. 12 yaşında çocuğa versen o hesabı yemin ederim daha aşağılık şeyler yazmaz yani aşağı yukarı aynı analizleri yapar.

Çok fazla fake hesaptan spam şeklinde gönderi olmuştur falan o yüzdendir bence. Ya da çok bilgi paylaşımı falan olduysa engellemek adınadır.

79 milyonluk Türkiye'den bu harekatı destekleyecek 1 milyon teröre lanet eden kişi çıkamaz mı acaba ?

neden kılıflar bulursunuz ki yok fake yok sahte hesap. Sanki twitter ilkkez yapıyor bunu.

Tükiye'nin gücü adamların zoruna gidiyor işte.

Fikir beyan edene de hiç tahammül yok, yazık. Her şeyimiz ya eksi ya artı olmak zorunda orta yollu bir karar mekanizmamız sakinlik seviyemiz yok her şeye parlıyoruz.

bot hesaplarla tweetleri şişirmeye çalışırlarsa zaten twitter hep kaldırıyor.Cerablus vs. ile alakası yok.Çok farklı etiketler de kaldırıldı.Bu kadar önemsemeyin kendinizi.

ne diyorsun değişik sen ilk önce kendi yaşına bak 15 yaşında anca varsın konuştuğun şeylere bak. ben ayyıldız tim'in içerisindeyim kimseye iftira atmıyorum oturup bi taraflarından sallama.

Fikir beyan edene de hiç tahammül yok, yazık. Her şeyimiz ya eksi ya artı olmak zorunda orta yollu bir karar mekanizmamız sakinlik seviyemiz yok her şeye parlıyoruz.

Ne kadar doğru söylemişsin hocam. Biz millet olarak böyleyiz malesef. İktidarı tutuyosak muhalefet hiç doğru söylemez. Muhalefeti tutuyosak iktidarın herşeyi yanlış. Fenerbahçe'yi tutuyorsak Galatasaray'lıların her hareketi ofsayt vb.

Twitter'ın bu sansürü ne amaçlı yaptığı önemli. Spam hesaplarla kasıldıysa ve sistemi yoruyorsa evet doğrudur. Ama işin içinde çıkarlar ve çakallıklar varsa o zaman gerekli tepkiyi koymak lazım diye düşünüyorum. (Çok nadir twitter kullanırım)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] üsteki yorumum icin ceza verilmiş. Yorumumda ne var? Kimseye hakaret ettiğimde yok. Modarotorlerinizi iyi incelemenizi tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri