Twitter Türkiye İle Anlaştı ( Doğrulandı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi görüşlerim biraz yanlış olduğundan yana
Bir günde 30 milyon dolar zarar deniyor ancak twitter kapatılmadan önce günlük aktif olarak 1-1.5 m insan girerken twitter kapatılınca bu sayının 2.5 m insana çıktığıda televizyonlarda çıktı yani kayıp değil kar söz konusudur(Televizyonların ve internetteki mecraların dediklerini göz önüne alırsak).
Twitter türkiyeye vergi ödemek zorunda değil şirket sahipleri böyle bir oyunada gelmez çünkü türkiyeden bir reklam alımı veya ürün satışı gerçekleştirmiyor tüm sunucularını türkiye dışında barındırıyor türkiye üzerinde şirket olarak bir yükü ve yükümlülüğü yok bu yüzden buda çok saçma.
Twitterdaki kullanıcıların bilgilerinin devlete vermesi olayına gelirsek eğerki bunu yaparsa ve duyulursa tamamen kendi prestiji sarsılır şirketin, çünkü bu kullanıcılar arası ayrı gayrı yapmaktır almanyadaki bir kullanıcının nasılki bilgilerini devlet istemiyor twitterda vermiyorsa Türkiye içinde böyle olmalıdır ya twitter bunu dünya genelinde yapacak yada hiç yapmayacak mantıklı olan budur.
Görüşlerim tamamen çıkan haberler üzerinden değerlendirilmiştir.

Bunu bir gunluk kazancı olarak düşumeyin. Reklam verenler belli bir süre icin anlaşma yaptılar. (1 yıllık diyelim). Türkiyede reklam verenler bu olayda zararda olduklarını düşünerek reklamlarını geri çekip parayi geri almış olabilir ler.

30 milyon doların bir resmiyeti yok lütfen mantıklı haber paylaşımı yapın sponsorlu haber için bir tane siyasi lider günlüğü 13 bin dolara anlaşmıştı.. :D haber kanallarını görünce doğru olmadığını onayladım zaten bbc ntv felan yaparsa haberini linkle hocam inanalım.

yalan arkadaşım 30 milyon dolar neyin reklamını veriyor türkiye'deki reklamcılar.bu başçalan videosundan 100 bin dolar kazanıldı haberine benziyor.

yine toplanıp maddemi sıraladı çoluk çocuk arkadaş ya sansür yasası haberi çıkmıştı 10 maddelik liste yapmıştılar yok efendim oyun indirene 1k tl yok +18e 1.5k tl ceza kaynak göstermeden şöyle konular açmayın gözünüzü seviyim ya

Twitter 2 günde zarar ediyorum diye geri adım atacak olsa, o kadar uyarılara kulak verir, kapatılmadan geregini yapardı.Bana göre milletin nabzına şerbet veriyorlar.Homurdanmaları biraz azaltalım diye.Senede 665 milyon$ kar eden twitter ın 2 günde 30 milyon$ kaybetti haberi zaten şişirme arkadaşlar.Doğru olsa adamların sadece Türkiye den yılda kazandıgı 5 milyar$ eder bir yerde bir terslik var ama, haydi hayırlısı...:)

İşin aslı : hesaplamalara göre twitter'in Türklerden, yıllık 30 Milyon dolar kazandığı açıklanmıştı.

Hem kapatalı daha 1 gün oldu hemde normalden fazla trafik sağlandı, yani kaybı olmamıştır herhalde ! :D

hocam o rakamın bi resmiyeti yok dediğim gibi günlük sponsorlu haber, 13 bin dolardır arkadaş yanlış bilgi paylaşımı yapmış

---------- Mesaj saat 23:56:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:45 civarında gönderildi. ----------

Haber doğrulanana kadar konun kilitini istiyorum Twitter sahibinin ülkeye gelmişliği bile yok Google 'ın youtube davasında ki avukatıyla anlaştı TÜRKİYEDEN. arkadaşın sıraladığı maddelerin şuanlık hiç bir resmiyeti yok. yanlış bilgi paylaşımını doğru bulmuyorum

Herkesin söylediği gibi 30 milyon dolar işi saçmalıktır. Hem de Twitter'a girme rekorlarının yaşandığı bu günlerde. Hem zarar da nedir? Zarar kâr durumları bu kadar basit tanımlarla açıklanacak olay değil. Ülkeye twitter bazında yatırım mı yapıyor da zarara girdi sadece beklediğini alamadı durumu olur her şartta kardalar zaten. Her neyse 30 milyon işinin aslını araştırmak lazım birçok haber gibi o da dedikoduya benziyor.

Usta şu 30 milyon dolar zarar ibaresini kaldir. O bu süre zarfinda değil, hesaplar yapilinca yil olarak girecek zarar. Düşüncesizce hesapsizca yazi yazip milletin kafasini kariştirmayin

şahsen doğru olduğunu düşünmüyorum. twitterin yıllık karı 665 milyon $ mış bir yerde okumuştum. 2 günde sadece türkiyeden 30 milyon zarar edecek mantıklı değil.

1 gün engellendi 30 milyon dolar zarar vay be

olur mu olur. Kâr - zarar hesaplaması ufak ve kolay birşey değildir. heleki bu denli büyük firmalarda.

Bu arada ben twtitter felan kullanmıyorum ama kullanan arkadaşlarda artık sağa sola pek düzgün küfürler savuramayacak anlaşılan :) twitter bile bilgileri paylaşacakmış.

30 Milyon$ maddesi kaldırılmıştır ;

şimdilik sadece gelişmeleri yazalım lütfen herkes siyasi görüşünü kendine saklasın şuraya birşey yazıyoruz pişman etmeyin be insanı

https://twitter.com/oyyokhirsiza
şimdi bu hesap yüzündenmi kapatıldı site ?

Hayır tek bir olay yok. Açılmış 3-4 mahkeme var diye biliyorum. Evli bir kadına ait hesap açılıp cinsel içerikler paylaşılmış. Kadın mahkeme açmasına şikayet etmesine karşın twitter ilgisiz kalmış. Buda kapatılma nedenlerinden biri internette araştırabilirsiniz.

Gelişmeleri heyecan ile izliyoruz bakalım daha neler olucak :)

1 günde 30 milyon zarara girmiş,bu dns ile ayarlamak olmasaydı o en az 100 milyon olurdu,1 ay böyle devam etseydi 3 milyar $ zarar'a girecekler iyi para.

Sen ne içtiysen gece gece bende aynısından istiyorum.
:D
Google diye birşey var arama yapmak zormu?

Twitter’ın Reklam Kazancı 2013′e Kadar 400 Milyon Dolar Olacak

Twitter'ın Reklam Kazancı 2013'e Kadar 400 Milyon Dolar Olacak

2014’te Twitter’ın reklam gelirleri 1 milyar dolara ulaşacak

2011’de tüm gelirlerinin yüzde 96’sını ABD’den elde eden Twitter’ın 2013 kazancının yüzde 83’ü yine ABD kaynaklı olacak. 2014’te bu oran yüzde 79’a, 2015’te ise yüzde 76’ya düşecek.

2014’te Twitter’ın reklam gelirleri 1 milyar dolara ulaşacak

--

30 milyon$ geyiğini bir bırakalım REEL rakamlarla konuşalım.
Dünya genelinde 1 Milyar $ kazanan bir şirket Tr'den günlük nasıl 30Milyon $ kazanır?
:D

Kaldıki 2014'te %79 kazancını Abd'den elde edecek bir şirketten bahsediyoruz.
Geri kalan %21 içinde Tr'den elde edeceği pay olsa olsa %1 bilemedin %1,5 olsun.
Onunda hesabını siz yapın.

Son olarak: Etoo Bitmiş kesin BJK'ye imza atar.
:cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri