Twitter Türkiye İle Anlaştı ( Doğrulandı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter zarar mı etti :D siz de inandınız ha

kimse anlayamadı herhalde reklam reklam. tvler de gazeteler de manşet olması yani adının dolaşması bile borsa da onun değerini 10 kata çıkarır.

CNN , Beyaz TV , Habertürk Gibi kanallar yazmazan gerçekten inanıyordum..Bide üstüne ATV, Sabah gazetesi, AHaber, Trt kanallarını ekleseymişsin keşke eksik kalmış.

şahsen doğru olduğunu düşünmüyorum. twitterin yıllık karı 665 milyon $ mış bir yerde okumuştum. 2 günde sadece türkiyeden 30 milyon zarar edecek mantıklı değil.

Hocam Twitter ve Facebook u dünyada en çok kullanan ülkelerden biri Türkiye. Malesef Emperyalist ülkelerin Sitelerini kalkındırıyor onlara para kazandırıyoruz boyna.. Sonra Emperyalizme karşı oluyoruz...

CNN , Beyaz TV , Habertürk Gibi kanallar yazmazan gerçekten inanıyordum..Bide üstüne ATV, Sabah gazetesi, AHaber, Trt kanallarını ekleseymişsin keşke eksik kalmış.

Halktv yada ulusal kanal ile ilgilide bu tür bir haber atmak isterdim ama onlar şuan bu yasak için mahkemeye başvurma derdindeler girmemişler kusura bakma hocam

arkadaslar 30 milyona takılıp kalmıssınız. bu bir yıllık kazanc olabilir. twitter engellendiğinden bu bir yıllık 30 milyon 1 günde ucup gitti. bu anlamda değerlendirilmeli yoksa twiter trden günlük 30 milyon kazanıyor demek zırvalıktan baska birsey değildir.

1381229157_twitter-turkiye-istatistikleri.jpg

Policy ‏@policy 5 sa.
Twitter'ı hayati bir iletişim aracı olarak gören Türkiye'deki kullanıcılarımızın yanındayız. Bir an önce erişimin sağlanacağını umuyoruz.

Şuan resmi olan tek şey bu buradaki maddlerin hiç bir gerçeklik payı v.s yoktur bi gelişmede yoktur. doldurma bilgiler vermeyelim

An itibariyle Twitter Gelişmeleri ;

2 - Twitter Kurucusu Türkiye'ye geldi
4 - TT için kullanılan Yumurta hesapların tamamı kapatılacak.

Şimdi haberin çok saçma olduğunu birkez daha kanıtlıcam.
Twitter kurucusu Türkiye'de ama gören yok.
Twitter kurucusu TR'ye gelse bangır bangır Canlı yayınlarda Altyazı geçerdi, Nette haberleri olurdu.
Google'da milyon kez değişik arama yaptım bulamadım.

+ Yumurta hesapların hepsini istesede kapatamaz.
Facebook'ta nasılki benim bile oyun oynamak için açtığım 5 tane hesabım var ve Face hsapları kapatmıyor, Aynı mantık.
[MENTION=2870]fanitter[/MENTION] amacın ne anlamıyorum ama Sürekli Asılsız-Kaynaksız haberler paylaşıp duruyorsun.
Bu konunun kapatılmasını talep ediyorum çünkü bu Bilgilerin doğruluğunu Teyit Edemezsin, Konuda kaynak linki vermiyorsun.

Konu dışı bölümünde butür Haber içerikli bilgilendirme yazıları bile olsa Kaynak Link eklenmesi lazım.

Twitter Türkiye ile anlaşsa dahi, kendi kullanıcılarını kaybetmemek için avukatları açılan mahkemelerde olabilecek en mümkün şekilde profilin kapatılmamasını sağlar. Zaten genelde mahkemelerden çıkan sonuça neden olan şeyler Twitter profilinin de kullanıcı sözleşmesine aykırı oluyor; ancak ikisinin zıt düştüğü bir şey örneğin siyasi bir gerçeğin açığa çıkarılması, twitter kolay kolay bu tarz şeyleri kapatmaz, mahkeme öyle karar verir demiyorum; ancak verirse Twitter ile zıtlaşmalar yaşanır. Ama bu söz konusu olaylar bu tarz şeyler değil, zaten şuan koruma kararı getiren şeyler hep bireysel hakların ihlali bu da zaten Twitter'ın kullanıcı sözleşmelerine de aykırı o nedenle profiller kapatılacaktır. İlerleyen dönemlerde yeni sorunlar yaşanabilir, eğer mahkemelerimiz düzgün kararlar almazsa; ki o zaman daha ciddi problemler yaşanır Dünya basınındaki yerimiz her zamankinden daha da sağlam olur yani. Bu nedenle ben kişisel olarak Twitter'ın yaptığı bu hareketten rahatsız değilim, ülkeme vergi de verecekmiş sanırım, olması gereken o, Türk reklamverenlerin Türklere ulaşması için verdikleri paradan vergi alması devletin bence doğal hakkı. Güzel şeyler olabilir, bakalım bakalım.

reklamın iyisi kötüsü olmaz devam

Hocam bu da malesef önemli değil :) önemli olan resmi twitter adresinden ya da aa haber cihan haber ajansı gibi ajanslardan doğrulanması olayın. yüzlerce haber sitesi var yoksa en az 50-60 tanesi girmiştir bu haberi. umarım kısa sürede resmi yerlerdende açıklama gelir..

En sevindiğim noktası vergiye bağlanmış olması fakat aynı durumda google'a denk gelirse bilemiyorum o zaman adsense nolur şuan bizim ülkemiz de adsene devlete vergi ödemekte midir ?

Şimdi haberin çok saçma olduğunu birkez daha kanıtlıcam.
Twitter kurucusu Türkiye'de ama gören yok.
Twitter kurucusu TR'ye gelse bangır bangır Canlı yayınlarda Altyazı geçerdi, Nette haberleri olurdu.
Google'da milyon kez değişik arama yaptım bulamadım.

+ Yumurta hesapların hepsini istesede kapatamaz.
Facebook'ta nasılki benim bile oyun oynamak için açtığım 5 tane hesabım var ve Face hsapları kapatmıyor, Aynı mantık.

[MENTION=2870]fanitter[/MENTION] amacın ne anlamıyorum ama Sürekli Asılsız-Kaynaksız haberler paylaşıp duruyorsun.
Bu konunun kapatılmasını talep ediyorum çünkü bu Bilgilerin doğruluğunu Teyit Edemezsin, Konuda kaynak linki vermiyorsun.

Konu dışı bölümünde butür Haber içerikli bilgilendirme yazıları bile olsa Kaynak Link eklenmesi lazım.

Sende bunun aksini ispatla yalan olduğunu kanıtla bak ben sana haberler atıyorum doğruluğuyla ilgili hadi sende yalan olduğuyla ilgili 3 tane haber atsana ? atamıyosan eleştirme işine bak.

Hocam bu da malesef önemli değil :) önemli olan resmi twitter adresinden ya da aa haber cihan haber ajansı gibi ajanslardan doğrulanması olayın. yüzlerce haber sitesi var yoksa en az 50-60 tanesi girmiştir bu haberi. umarım kısa sürede resmi yerlerdende açıklama gelir..

En sevindiğim noktası vergiye bağlanmış olması fakat aynı durumda google'a denk gelirse bilemiyorum o zaman adsense nolur şuan bizim ülkemiz de adsene devlete vergi ödemekte midir ?

zaten google sana parayı veriyor sen sigara alıyorsun yüzde 80 vergi veriyorsun arabana benzin alıyorsun yüzde 60 vergi veriyorsun :)
dolaylı olarak da olsa türkiye googleden hakkını alıyor. :)

halk tv ve ulusal kanal bu kanallara gıdım ınanmam para için herşeyi yaparlar

zaten google sana parayı veriyor sen sigara alıyorsun yüzde 80 vergi veriyorsun arabana benzin alıyorsun yüzde 60 vergi veriyorsun :)
dolaylı olarak da olsa türkiye googleden hakkını alıyor. :)

hocam o iş öyle olmuyor işte :) Serkan abi kaç kere söyledi adsense hesabına yatan (fransa) paraları devlet takip edip ayrıca vergi kesiyormuş ben bundan bahsediyorum.. malesef öyle benzin sigara ile içinde olarak da almıyor anlıyacağınız.

3 - Twitter Türkiye'de Mahkemeleri tanıyacak artık kullancıların bilgilerini paylaşacak.

bu pek iyi olmadi :(

[MENTION=2870]fanitter[/MENTION] işte sen forumda butür başlık açıyorsun ispatsız kanıtsız sonra biz mesajdan alıntı yapıp Gerçekleri yazınca Tartıştık diye banlanıyoruz.
Tüm mesajların tutarsız, hepsini kaynak linklerle çürütüyorum.
30 milyon $ kazancı var yazıyorsun Tr'den günlük buna inanıyorsun hiç sorgulamadan paylaşıyorsun.
:cool:

Sonra insanlar seni uyarınca mesajlarını editliyorsun, Bende 2 Maddeni çürüttüm işte, Twitter kurucusu TÜRKİYE'YE Gelmedi.
Twitter tüm YUMURTA hesapları kapatmaz.
:cool:

Halktv yada ulusal kanal ile ilgilide bu tür bir haber atmak isterdim ama onlar şuan bu yasak için mahkemeye başvurma derdindeler girmemişler kusura bakma hocam

Dostum bu senin dediğin kanallar zaten chp nin kanalları bunlar belli bir şey oraya girenler bunu bilerek girer merak etme burada hataya düşüyorsun

Konuyu siyasete çekmek istemem ama bu senin saydığın beyaz tv , haber türk falan akp lehine kurulan kanallar değil özel kanallar bunlar insanların normal haberleri bütün saflıklarıyla girip dinleyecekleri kanallar

Halk tv izleyen bir kişi zaten biliyordur chp lehine yapıldığını o yüzden izliyordur tek gerçekler orada çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri