Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şahsen doğru olduğunu düşünmüyorum. twitterin yıllık karı 665 milyon $ mış bir yerde okumuştum. 2 günde sadece türkiyeden 30 milyon zarar edecek mantıklı değil.
CNN , Beyaz TV , Habertürk Gibi kanallar yazmazan gerçekten inanıyordum..Bide üstüne ATV, Sabah gazetesi, AHaber, Trt kanallarını ekleseymişsin keşke eksik kalmış.
An itibariyle Twitter Gelişmeleri ;
2 - Twitter Kurucusu Türkiye'ye geldi
4 - TT için kullanılan Yumurta hesapların tamamı kapatılacak.
Şimdi haberin çok saçma olduğunu birkez daha kanıtlıcam.
Twitter kurucusu Türkiye'de ama gören yok.
Twitter kurucusu TR'ye gelse bangır bangır Canlı yayınlarda Altyazı geçerdi, Nette haberleri olurdu.
Google'da milyon kez değişik arama yaptım bulamadım.
+ Yumurta hesapların hepsini istesede kapatamaz.
Facebook'ta nasılki benim bile oyun oynamak için açtığım 5 tane hesabım var ve Face hsapları kapatmıyor, Aynı mantık.
[MENTION=2870]fanitter[/MENTION] amacın ne anlamıyorum ama Sürekli Asılsız-Kaynaksız haberler paylaşıp duruyorsun.
Bu konunun kapatılmasını talep ediyorum çünkü bu Bilgilerin doğruluğunu Teyit Edemezsin, Konuda kaynak linki vermiyorsun.
Konu dışı bölümünde butür Haber içerikli bilgilendirme yazıları bile olsa Kaynak Link eklenmesi lazım.
Hocam bu da malesef önemli değilönemli olan resmi twitter adresinden ya da aa haber cihan haber ajansı gibi ajanslardan doğrulanması olayın. yüzlerce haber sitesi var yoksa en az 50-60 tanesi girmiştir bu haberi. umarım kısa sürede resmi yerlerdende açıklama gelir..
En sevindiğim noktası vergiye bağlanmış olması fakat aynı durumda google'a denk gelirse bilemiyorum o zaman adsense nolur şuan bizim ülkemiz de adsene devlete vergi ödemekte midir ?
zaten google sana parayı veriyor sen sigara alıyorsun yüzde 80 vergi veriyorsun arabana benzin alıyorsun yüzde 60 vergi veriyorsun
dolaylı olarak da olsa türkiye googleden hakkını alıyor.![]()
Halktv yada ulusal kanal ile ilgilide bu tür bir haber atmak isterdim ama onlar şuan bu yasak için mahkemeye başvurma derdindeler girmemişler kusura bakma hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.