Twitter Videom Kopyalanmis Kopyalan kisiye 30dk kaldirma süresi veriyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam niye report ediyorsunuz, açıklamadaki spam sizi niye rahatsız ediyor.
Sizin gibi üyelerin forumdan banlanmasını öyle canı gönülden istiyorum ki bilemezsiniz.

Her videoyu report etme özgürlüğüm var. Youtube yetkilileri bunu değerlendirir. Kararını verir. Demokratik hakkımı kullandım.

Hocam sizde anlamışsınızdır artık forumda özgün kanalın paylaşılmayacağını.
Kimisi, reklamların açık diye kazanacağın 3-5 kuruştan rahatsız olur, kimisi çekemez içeriğini report eder vs. uzar gider.
Bırakın insanlara iyilik etmeyi.
Artık sizin özgün çalıştığınızı biliyoruz,
Bu konuda tecrübelerinizden faydalanmak isteyen samimi kişiler size özelden ulaşır nasılsa.

Vallaha ne diyim kardesim amacim iyilik yapmak örnek olmak sizlerinde uzun vaadili kazanmanizi istemek! Skype'de o kadar kisi yaziyorki herkese vakit ayiriyorum bazilarindan özür diliyorum 10dk beklemesini söylüyorum dönecegimi söylüyorum hic usanmadan bikmadan tüm bilgilerimi aktariyorum.

Ama dünyanin kurali bu bazi [MENTION=2306]muratti[/MENTION] gibi insanlar gelip aa burda ilegal var diyip sikayet ediyor! Yahu Twittere nasil girilir DNS aciklamasini bi benmi yapiyorum?

Herhalde telif attigim kisi sizsiniz zorunuza bu kadar gitmis :rolleyes:
[MENTION=2306]muratti[/MENTION] benimle ugrasacagina git spam yapanlarla ugras madem o kadar legal ilegale takiliyorsun ;)

Her videoyu report etme özgürlüğüm var. Youtube yetkilileri bunu değerlendirir. Kararını verir. Demokratik hakkımı kullandım.

Senin karakterin ortada Allah bilir skype'den beni ekleyip birde benim bilgimden faydalanmissindir...

Bilgiyi al arkasindan vur o kadar emek veriyorum videolara neyini report ediyorsun? nerede spam var?

Sen kac yasindasin ilk önce onu söyle :)

Özgürlüğün tanımını gözden geçirirseniz yararınıza olacaktır.

Bu cümle bile özgürlüğümü kısıtlayıcı : )

[MENTION=6066]CennetKapisi[/MENTION] eşkiya uslubu ile sonuc alamazsınız. Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 19:00:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:59:15 civarında gönderildi. ----------

Report ettim. İnş ben haksız cıkarım. Ama haklı olduğumu düşünüyorum. En doğal hakkımı kullandım. İyi günler.

Bu cümle bile özgürlüğümü kısıtlayıcı : )

@CennetKapisi eşkiya uslubu ile sonuc alamazsınız. Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 19:00:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:59:15 civarında gönderildi. ----------

Report ettim. İnş ben haksız cıkarım. Ama haklı olduğumu düşünüyorum. İyi günler.

insaAllah banlanirsiniz böyle insanlar yüzünden forumda insanlar rahat degil!

hocam önce bi sakin ol. bu kullanıcıyı bilirim, videolarında hiç reklam çıktığını görmedim. güncel şeyleri paylaşıyor genelde ve izlenme kaygısı yok. mesaj verme kaygısı var. sen ona mesaj atarsan en azından kaldıracaktır.
bunun yanında twittera girmek gibi bir konuyu bence telifle koruman anlamsız. bırak herkes faydalansın, reklam çıkararak kopyalayan olursa telif atarsın.
video yapmaktaki amaç sadece para kazanmak olmamalı. biraz da insanlara birşeyler vermek olmalı.

hocam önce bi sakin ol. bu kullanıcıyı bilirim, videolarında hiç reklam çıktığını görmedim. güncel şeyleri paylaşıyor genelde ve izlenme kaygısı yok. mesaj verme kaygısı var. sen ona mesaj atarsan en azından kaldıracaktır.
bunun yanında twittera girmek gibi bir konuyu bence telifle koruman anlamsız. bırak herkes faydalansın, reklam çıkararak kopyalayan olursa telif atarsın.
video yapmaktaki amaç sadece para kazanmak olmamalı. biraz da insanlara birşeyler vermek olmalı.

Bu kullanici derken benim videomu kopyalan kisiyi kast ediyorsaniz bana özelden ulassin cünkü telifi attim.

Kimse kimsenin hakkini calmasin

Kullanıcının bu siteden olduğunu sanmıyorum ama twitter'dan rahatlıkla ulaşabilirsiniz bilindik birisi.

Kopyalayana mesajla ulaş burda niye kirlilik yapıosun...

Bu kullanici derken benim videomu kopyalan kisiyi kast ediyorsaniz bana özelden ulassin cünkü telifi attim.

Kimse kimsenin hakkini calmasin

youtube kullanıcısı anlamında söyledim. kendisini tanımam, mesajınızı iletme imkanım yok. bence dediklerimi bir düşünün. özellikle özgün video üreten birinden bu davranışları beklemezdim. bakın benim de özgün kanalım var 3 tane. tek kuruş kazandırmıyor, hit almıyor. konuları itibariyle alması da mümkün değil. ancak ben bu kanallarla ilgileniyorum, günlük hayatımdan fedakarlık yaparak videolar hazırlıyorum. neden derseniz insanlara birşeyler katabilmek için.
bir spamcı olarak 20k 30k benim için anlam ifade etmiyor. fakar özgün videolarımın izlenmesi 20-30 ve bu 30 kişinin hayatına birşeyler kattım demek. benim için anlamvxı olan şey bu.

Arkadaşı özgün çalıştığı için takdir ve tebrik ediyorum. Telifini göndermiş o kişide burdan görürse sizinle zaten iletişim kurar. Daha fazla tartışma olmaması amacı ile konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri