Ücretli Eğitim alınacak (Bütce 2 bin tl)

playboyxx

Kayıtlı Üye
Edit: Değerli forum uyelerının görüşleri ve yorumlarını dıkkate alınarak konudan ve egitimden vazgeçıyorum teşekkürler herkese ıyı forumlar

Son düzenleme:
Çakallara fırsat vermeyin derim...

Frmda mevcut konulardan fazlasını söyleyebilecek kişi sayısı çok çok az, onlarda size bahsettiğiniz rakamlar karşılığı hiçbirşey anlatmaz...

Konuları okuyarak deneme yanılma ile birşeyler elde etmeye çalışırın derim.

Nacizane fikrimdir.

anladığım kadarıyla 2000 tl ye youtubu algoritmalarını istiyorsun. yılbaşından sonra gerek eşleşen gerekse de spam algoritması baştan aşağı değişti. youtup mühendisleri sistemi boğdu attı artık işler çok zor. kafa yorup bu zorluğu aşan insan kimseye satmazda vermezde.. mesela kendimden örnek vereyim harddiskim de bu algoritmaların bazıları var ve bu algoritmaya uygun oluşturulmuş video arşivi... onları çözmem 6 7 ayımı aldı neden bunu sana vererek kendime rakip oluşturayım ? neden gelirimi senle paylaşayım ? youtupta sadece spam algoritmasını çözen biri zaten bu söylediğin rakamı 2 kanalla 2 ayda mnc lerden rahat kazanır. yani @Triqals ın söylediği doğru ortalık çar çakal kaynıyor; milletin sırtında yaşamayı amaç edinen insan müsveteleri fazla.

hocam sana önerim oturup kafa yor. 3 4 aylık sağlam çalışmayla algoritmaları çözersin. 2000 tl nin bir kısmını da hayır işlerine harca yetim bir çocuğu sevindir allah işlerini kolaylaştırır.

Hocam eğitim demişiniz'de sizin istediğiniz eğitim değil taktik.pm atın konusalım.

forumdakı konuları oku,youtube da atılan renderlanmıs videoları ıncele nasıl ne yapmıslar ,forumdakı render programlarını alıp denemeler yap baya bir yol katedersin ve kazanc elde etmeye baslarsın

Şuan konuyu okuyan 14 üye 4 misafir var. Arkadaşlar üstte diğer arkadaşların dediği gibi her şeyi kendiniz deneme yanılma olarak yapın. Ytparada formunu detaylı olarak konuları tararsan, istediğin bilgilere ulasirsin. Bende forumdaki yazıları ve kaynaklara bakıp o şekilde çalışma yapıyorum.

Lütfen artık başkalarından medet ummadan kendiniz emek verip çalışın. Kolay para kazan devri yoktur. Bunu unutmayın.

YouTube algoritmaları kolay kolay cozulmez ancak ona gore yapacağım işlemleri degistiririp daha temkinli olarak çalışmaya başlarsin.

Yani her şey deneme yanılma olarak öğrenilebilir. Size para ile öğretecek olanlarda buradaki forumdaki bilgileri sentezleyip ona gore çalışmalar yapacaktır. Olayın başında YouTube sektorunu gerçek iş gibi gorup ona gore ciddi olarak çalışmak gerekiyor. Ek iş olur kazanç sağlar ama bu da bir istir. Her işte olduğu gibi bu işte kolay değildir. Emek veren, sabreden, pes etmeyenler bu sektörde paralar kazanmaktadır.

Yani 2000-5000 vb paralar vermeye gerek yok. Önemli olan su araştırma ruhunu kaybetmeden sabırlı olarak çalışmak gerekiyor.

Birde suda var adam aylık 5-10 k kazanıyor sanıyor musun ki bu adam san tüm bilgilerini verecek. Hayır bilinen yöntemleri vb alıp harmanlayıp önüne serecek.

Deveye neden boynun eğri demişler. Kendi işimi kendim görürüm demiş. Sizlerde kimseye bağlanmadan kendi işinizi kendiniz görün.

anladığım kadarıyla 2000 tl ye youtubu algoritmalarını istiyorsun. yılbaşından sonra gerek eşleşen gerekse de spam algoritması baştan aşağı değişti. youtup mühendisleri sistemi boğdu attı artık işler çok zor. kafa yorup bu zorluğu aşan insan kimseye satmazda vermezde.. mesela kendimden örnek vereyim harddiskim de bu algoritmaların bazıları var ve bu algoritmaya uygun oluşturulmuş video arşivi... onları çözmem 6 7 ayımı aldı neden bunu sana vererek kendime rakip oluşturayım ? neden gelirimi senle paylaşayım ? youtupta sadece spam algoritmasını çözen biri zaten bu söylediğin rakamı 2 kanalla 2 ayda mnc lerden rahat kazanır. yani @Triqals ın söylediği doğru ortalık çar çakal kaynıyor; milletin sırtında yaşamayı amaç edinen insan müsveteleri fazla.

hocam sana önerim oturup kafa yor. 3 4 aylık sağlam çalışmayla algoritmaları çözersin. 2000 tl nin bir kısmını da hayır işlerine harca yetim bir çocuğu sevindir allah işlerini kolaylaştırır.

Hangi 3 - 4 ay hocam gözünü seveyım :D kolay mı o öyle :)
1,5 seneyi gectı hala daha cercevesız , sesle oynamadan , vss vss bişiler yapmadan gecemıoz hiçbirseyı ...

Hangi 3 - 4 ay hocam gözünü seveyım :D kolay mı o öyle :)
1,5 seneyi gectı hala daha cercevesız , sesle oynamadan , vss vss bişiler yapmadan gecemıoz hiçbirseyı ...

çerçevesiz geçiyor hocam da zulüm. [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam anlattı sağolsun.

çerçevesiz geçiyor hocam da zulüm. [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam anlattı sağolsun.

Zulum , mulüm hocam varsa bir yöntem sende bana anlatta bizde gecelım :D

Bu mübarek in makbul olanı , cercevesiz olanı :)

En takıldıgım konulardan birisi de (asıl en önemlısı) adam atmıs FİLM i , canavar gibi , Cam gibi , HD , 1080p , reklam araları full acık , patlamıs video para basıyor :D aynı videoyu ındırıp atıyorsun DÜNYA ENGELI , EŞLESEN , vss vss gelmeyen kalmıyor :) bunun ilmi nedir nasıldır atarken mı bişey yapıon , renderlarken mı , nedir ne degıldır :confused::confused::confused: Kafamda deli sorular :D;)

engeli geçmek kolayda kanalı kapattırmadan kazanmak zor :D

Bütün kaynaklar elinin altındayken neden para ödüyorsun ki ?
Forumda yazılmayanlar sadece kişisel yöntemlerdir,
Onlarda fixlenmesin diye kimse satmaz zaten
Youtube tan para kazanan adam 2000 3000 tl ye eğitim vermekle uğraşmaz
Bu paraya tamah edende kazanamıyordur zaten, sana nasıl kazandıracak

Engeli anlat hocam :D kapattırmama kısmını bana bırak :D deneriz bişiler ona da :D

hocam çalıştığım kategoride güm güm güm gidiyo kanallar ayakta durmuyo 1 hafta dursa direk 5 hane kategori bomboş :D işte yt böyle bişey :p

işbirliği dersen buyur hocam :D

Son düzenleme:
Bütün kaynaklar elinin altındayken neden para ödüyorsun ki ?
Forumda yazılmayanlar sadece kişisel yöntemlerdir,
Onlarda fixlenmesin diye kimse satmaz zaten
Youtube tan para kazanan adam 2000 3000 tl ye eğitim vermekle uğraşmaz
Bu paraya tamah edende kazanamıyordur zaten, sana nasıl kazandıracak

aynen katılıyorum Youtube'dan ciddi anlam da spam yaparak kazanabilen adam 2-3 bin tl için parmağını kıpırdatmaz. 2-3 bin tl için de yöntem falan söylemez.

hocam çalıştığım kategoride güm güm güm gidiyo kanallar ayakta durmuyo 1 hafta dursa direk 5 hane kategori bomboş :D işte yt böyle bişey :p

işbirliği dersen buyur hocam :D

Hocam 1 haftada 5 hane diyorsun :D durmuyor dıyorsun :D

1 degil 10 yap , 10 degıl 100 yap :) illaki duran birileri olur :)

İşbirliği herzaman yaparım :) benım bıldıklerımı sız fazlasıyla bılıyorsunuzdur :)

ortada eğitim alınacak birşey yok,

tek yapman gereken kendi render yöntemini bulup, torrentlerden dizi film çizgi indirip renderlayıp kanalına atmak, hepsi bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri