Ücretsiz 2 Aylık Google VDS

• Kullanıcı KaYZeRSoZe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

KaYZeRSoZe

Platin Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhaba arkadaşlar bu kez videosuz bir anlatım olacak idare edin :) Google amca toplamda 60gün 300$ lık kullanabileceğiniz kredi veriyor bunun için içinde 4TL olan sanal kart girmeniz gerekiyor. Ve bir adet gmail gerekiyor özellik olarak 2 CPUs 7.5 GB RAM olarak 2 tane yada 3,5 ram olarak 4 tane kurabiliyorsunuz en düşük 0.8 cpu ve ram ile 8 adet maximum kurabiliyorsunuz.

Üye olduktan sonra Yeni proje oluşturup sağ alt köşeden bitmesini bekliyoruz.
djGLSep.png

Ardından Compute Engine'den VM instances'yi tıklayıp vds yapılandırmasını yapıyoruz.

dDbF0Sb.png

Açılan ekranda vds ismi lokasyonu hangi işletim sistemi cpu ve ram gibi tüm ayarlamaları yapıp Create diyip kurulumun bitmesini bekliyoruz 3-5 dk.

FnU49WO.png

Kurulum bittikden sonra VM instances'den aynı panelde IP Adresı ve vds bilgilerinizi gösteren bir grafik olacaktır. IP'nın yanına RDP download yaparak uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

hazır quizinde ne olacağı belirsizken ön sıralardan yer alalım reklam alırız :D

Mehmet beni paylaşıma teşvik etmek için mi hep bunlar :D Ne bu paylaşım aşkı :D İyi yapıyorsun iyi :D

Merhaba arkadaşlar bu kez videosuz bir anlatım olacak idare edin :) Google amca toplamda 60gün 300$ lık kullanabileceğiniz kredi veriyor bunun için içinde 4TL olan sanal kart girmeniz gerekiyor. Ve bir adet gmail gerekiyor özellik olarak 2 CPUs 7.5 GB RAM olarak 2 tane yada 3,5 ram olarak 4 tane kurabiliyorsunuz en düşük 0.8 cpu ve ram ile 8 adet maximum kurabiliyorsunuz.

Üye olduktan sonra Yeni proje oluşturup sağ alt köşeden bitmesini bekliyoruz.
djGLSep.png

Ardından Compute Engine'den VM instances'yi tıklayıp vds yapılandırmasını yapıyoruz.

dDbF0Sb.png

Açılan ekranda vds ismi lokasyonu hangi işletim sistemi cpu ve ram gibi tüm ayarlamaları yapıp Create diyip kurulumun bitmesini bekliyoruz 3-5 dk.

FnU49WO.png

Kurulum bittikden sonra VM instances'den aynı panelde IP Adresı ve vds bilgilerinizi gösteren bir grafik olacaktır. IP'nın yanına RDP download yaparak uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

teşekkürler bilgi için. deneyeceğim ilk fırsatta.

bir deneyelim bakalım. paylaşım için teşekkürler.. bu arada ip de değiştirebiliyoruzdur umarım:)

bunu biliyordum ancak , kredi kartı vs. olmadıgı için yanına bile ugramamıstım

Bu 300$ kac gun dayaniyor ? Daha once kullanmis arkadaslar bilgi verirlerse sevinirim.

dDbF0Sb.png

FnU49WO.png

İyi forumlar.

Sanal karta 10 TL attım işlemin sonuna geldim ama Create tuşu pasif kalıyor, orada takılıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri