Ücretsiz 5 adet maske

Durumunuz varsa siteye yuklenmeyin. 2 liralik maske icin insanlari madur etmeyin. Nekadar durumu iyi olursa olsun 10 liranin pesine dusen insanlar var pes.

Son düzenleme:
Çok harika bir uygulama olmuş ancak ne yazık ki Ptt Kargonun bu kadar paketin dağıtımını yapacak personelinin olduğunu düşünmüyorum.

Durumunuz varsa siteye yuklenmeyin. 2 liralik maske icin insanlari madur etmeyin. Nekadar durumu iyi olursa olsun 10 liranin pesine dusen insanlar var pes.

2TL mi bugün eczaneden tanesini 5TL den satın aldım.
Size göre değersiz olabilir ama bu hak tüm vatandaşlar için ayrım yapılmadan verilmiş ben de bir TC vatandaşı olarak en doğal hakkımı kullanıyorum.

Değerli Vatandaşlarımız,
Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.

Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

EpttAvm

Demişler

Normalde kargoyu 1 haftada getiren ptt bu kadar yoğunluğu nasıl karşılayacak bilmiyorum. Umarım salgın bitmeden önce maskeler ihtiyaç sahiplerine ulaşır.

Olayın durumla alakası yok arkadaşlar, görüşlere saygım var, haklı olduğunuz yanlar da var lakin zengin birileri olup devletten gıda yardımı almaya çalışmıyor kimse, bir bez parçasının devletimize zarar verebilme ihtimali yoktur kimse de bunu alıp ticarete girmeye çalışmayacak sonuçta kendini koruyup salgının yayılmasını azaltacak. Kaldı ki zaten devlet market ve toplu taşımalarda maskeyi zorunlu kılmış ve böyle de bir uygulama başlatmış.

Dışarı çıkmak zorunda olanlar sipariş verebilirler, ben veremedim siparişi daha da uğraşmadım, market dışında bir yere çıkmıyorum nitekim

Not : durumu olan kişinin PTT'nin muhteşem kargo yetiştirme süresine katlanması pek söz konusu değil, zaten ihtiyacı olan kişiler sipariş vermeye çalışır, verir demiyorum bakınız, çalışır. Çünkü site trafiği kaldıramamış bekliyor herkes.

Devlete bağışımı yapabilir , ücretsiz maskede isteyebilirim. Bu durumun " alım gücü " zerre alakası kadar yoktur.

Bağış'tan rahatsız ol,ücretsiz maske dağıtılsın rahatsız ol. Milleti anlamak zor. Unutma hastanede çalışan bir yakının olabilir, Hastanede hastalıkla mücadele eden yakının veya kendin olabilirsin.

Devlet başkanı çıkar milyonlarca insan ölecek der. Önlem aldıktan sonra iyimser rakamı 100-200 bin insanın virüsten ölmesi. Başka biri çıkar bırakalım tüm vatandaşımıza bulaşsın bağışıklık kazanır, ölen ölür kalan sağlar şeklinde tavır. Sonuç kendi hastanede. Din,ırk,siyasetin ötesinde insanlık ölüyor. Yurt dışındaki gelmek isteyen vatandaşlarını için özel uçakla getirerek karantina altına alan ülkede var.

Virüsten dolayı yattığı hastane 30 bin dolar fatura çıkaran ülkede var.
.............................

Türkiye Cumhuriyeti Devleti : Sosyal Devlet olduğu gösterdi.

Son düzenleme:
Bende ilk duyurulunca video çekerek, youtube kanalımda yayınlamıştım. Ama şimdi de e-devlet sistemine çevirdiler. Ptt sitesi durduruldu. Video patladı. :D

Bende ilk duyurulunca video çekerek, youtube kanalımda yayınlamıştım. Ama şimdi de e-devlet sistemine çevirdiler. Ptt sitesi durduruldu. Video patladı. :D

Hocam video kapat fotoğrafını düzenle, Daha iyi yeni video yap. E-devlet nasıl maske sipariş verebilirim gibi

6lDVfh.png

Video hazırlarken az ve öz anlat bak adam 50k ızlenmiş

https://www.youtube.com/watch?v=nEg74GHIgA0

Robot değilim dedikten sonra 2-3 saniyede bir sipariş vere basın 20-30 kere tıkladıktan sonra cevap ancak geliyor. Sunucu yavaş.

işi e-devlete taşımışlar ama oradan da daha açılınca duyurulacak imiş. Bir günde bir milyon siparişi olsa ki olmuştur ve daha fazlası da olur bunu düzenleyip kargolayacak sistem var mıdır? Sistem çökmüştür bence buda beceremedik dağıtım işini diyemeyip lamı çimi sanki :))

Değerli Vatandaşlarımız,

Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.

Ücretsiz maske teminine ilişkin sistem e-Devlet Kapısı üzerinden kullanıma açıldığında gerekli duyuruları sizlerle paylaşacağımızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla.

işi e-devlete taşımışlar ama oradan da daha açılınca duyurulacak imiş. Bir günde bir milyon siparişi olsa ki olmuştur ve daha fazlası da olur bunu düzenleyip kargolayacak sistem var mıdır? Sistem çökmüştür bence buda beceremedik dağıtım işini diyemeyip lamı çimi sanki :))

Değerli Vatandaşlarımız,

Ücretsiz maske teminine ilişkin sistem e-Devlet Kapısı üzerinden kullanıma açıldığında gerekli duyuruları sizlerle paylaşacağımızı bildirmek isteriz.

Saygılarımızla.

Kargolamaya gerek var mi? PTT calisani gezip siradan tum dairelere verecek oyle dusun.

Millet yüklenince E-devlet'ten dağıtılacak demişler.
Misal ben bir TC vatandaşı olarak e-devlet şifresi almadım, hiç işim olmadı e-devlet'le bu maskeden bana verilmeyecek mi?
Devlet dediğin gelip her eve bu maskelerden dağıtmalı, zaten kimse dışarı çıkmasa bile bim-a101-şok vs gibi görece ucuz marketlere gidiyor.
Marketlerin girişlerinde maske olmayanı sokmuyorlar içeri.
Sen devlet olarak vatandaşını ayırt etmeden bu hizmeti ulaştırmalısın.
Her eve maske dağıtmak zaten bu devletin görevi.

koronavirus-turkiye_166.jpg

MASKE SAVAŞI
Koronavirüse yakalanan insan sayısı dünya genelinde 1 milyonu geçerken, salgını önlemek için çabalayan ülkeler arasında “maske savaşı” yaşanıyor.

Almanya, satın aldığı maskelere ABD’nin el koyduğunu iddia etti; Fransa’nın ise İtalya ve İspanya’ya gönderilen maskelere el koyduğu bildirildi. Çekler de İtalya'nın maskelerine el koydu.

AVRUPA'DA KRİZ ÇIKTI
Dört Avrupa Birliği (AB) ülkesi arasında da maske krizi çıktı.

İsveç şirketi olan Mölnlycke’den yapılan açıklamada; Çin’den İspanya ve İtalya’ya gönderilmek üzere ithal ettikleri maske ve eldivenlere, Fransa'nın el koyduğu bildirildi.

AMERİKA 4 KATINI TEKLİF EDİYOR

Ayrıca Almanya’dan ve Fransa’dan yetkililer; ABD’nin, Çin’deki üreticilere piyasanın çok üzerinde fiyat teklifleri vererek Avrupa ülkelerinin söz konusu üreticilerle yaptığı anlaşmaları bozduğunu iddia ettiler.

Fransızlar da Amerikalıların, kendi önerdiklerinin 3-4 katı fiyatlar teklif ederek işlerini bozduklarını savundu.

Ülkeler maske savaşına girmiş. Bizimkiler şifre alamıyor.
..................................................
E-devlet şifreni almak vatandaşının görevi.

Misal ben bir TC vatandaşı olarak e-devlet şifresi almadım, hiç işim olmadı e-devlet'le bu maskeden bana verilmeyecek mi?
Devlet dediğin gelip her eve bu maskelerden dağıtmalı, zaten kimse dışarı çıkmasa bile bim-a101-şok vs gibi görece ucuz marketlere gidiyor.

Başvurular https://basvuru.turkiye.gov.tr adresinden yapabilirsiniz. E-devlet şifrenize gerek yok.

Vatandaşı ayırt etmiyor. Vatandaş olarak e devlet şifresi almayanlarda bir gariplik var.

Ben de sizin gibi düşünmüştüm ama şifreye gerek olmadan yapılıyor hocam. Dün ptt'nin sitesindeki formun aynısını e-devlet üzerinden açmışlar. Tek fark adresler farklı :)

önceki adresten devam etseler bence daha iyi olurdu dagıtıma.arada kitleniyordu,çöküyordu orası yogunluktan.şimdi e-devlet aynı şekilde çökerse daha kötü olur.başka işler için siteye girmeye çalışanlar,maske yüzünden sorun yaşamaz umarım.

ayrıca,cumhurbaşkanı parayla maske satışı yasaklandı demiş.gitsem,marketten/eczaneden maske alamayacakmıyım ben yarın :)

not : paran mı çok,bedava varken neden para vereceksin demeyin :D merak ettigim şey,daha önce bu işe yatırım yapıp maske stoklayanların elinde mi kaldı şimdi maskeler ben onu anlamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri