Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Durumunuz varsa siteye yuklenmeyin. 2 liralik maske icin insanlari madur etmeyin. Nekadar durumu iyi olursa olsun 10 liranin pesine dusen insanlar var pes.
Bende ilk duyurulunca video çekerek, youtube kanalımda yayınlamıştım. Ama şimdi de e-devlet sistemine çevirdiler. Ptt sitesi durduruldu. Video patladı.![]()
işi e-devlete taşımışlar ama oradan da daha açılınca duyurulacak imiş. Bir günde bir milyon siparişi olsa ki olmuştur ve daha fazlası da olur bunu düzenleyip kargolayacak sistem var mıdır? Sistem çökmüştür bence buda beceremedik dağıtım işini diyemeyip lamı çimi sanki)
Değerli Vatandaşlarımız,
Yoğun ilginize teşekkür ediyoruz.
Sizlere daha sağlıklı hizmet sunabilmek adına, ücretsiz maske taleplerinize ilişkin başvurularınızı en kısa sürede e-Devlet Kapısı üzerinden alacağımızı bildirmek isteriz.
Ücretsiz maske teminine ilişkin sistem e-Devlet Kapısı üzerinden kullanıma açıldığında gerekli duyuruları sizlerle paylaşacağımızı bildirmek isteriz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla.
Millet yüklenince E-devlet'ten dağıtılacak demişler.
Misal ben bir TC vatandaşı olarak e-devlet şifresi almadım, hiç işim olmadı e-devlet'le bu maskeden bana verilmeyecek mi?
Devlet dediğin gelip her eve bu maskelerden dağıtmalı, zaten kimse dışarı çıkmasa bile bim-a101-şok vs gibi görece ucuz marketlere gidiyor.
Marketlerin girişlerinde maske olmayanı sokmuyorlar içeri.
Sen devlet olarak vatandaşını ayırt etmeden bu hizmeti ulaştırmalısın.
Her eve maske dağıtmak zaten bu devletin görevi.
Misal ben bir TC vatandaşı olarak e-devlet şifresi almadım, hiç işim olmadı e-devlet'le bu maskeden bana verilmeyecek mi?
Devlet dediğin gelip her eve bu maskelerden dağıtmalı, zaten kimse dışarı çıkmasa bile bim-a101-şok vs gibi görece ucuz marketlere gidiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.