Ücretsiz 56gb Ram ABD lokasyon Up/Down VDS !

Peki şöyle birşey yapılabilirmi?Her bittiğinde yeni bir sanal kart ile yeni bir hesap alınabilirmi?

Aynı durumdayız şu an.. Yükledim ayrı bir bilgisayar bu! ayrı hard diski var. ayrı işletim sistemi. Google chromu kurdum. kur dosyasını kopyalayıp o masa üstüne attım. :D her şey güzel hoşta şimdi benim bilgisayarımdaki videoyu ben bunun yardımıyla youtubeye yükleyemiyorum ki :( benim pc nin hard diskini görmüyor. Ne işime yarar çok hızlı indirme yükleme yaparım. Başka bir işe yarıyosa bilen varsa yazsın valla hala kurcalıyorum.
Hocam orada google chromu nasıl kurdun?

yarım saattir status "Starting (Provisioning)" şeklinde. hiç ilerlemiyor normal mi?

edit: hata verdi. 2. defa denedim yine hata verdi. sanal makine oluşturulamıyor hatası.
2: çözüm nedir ki. 3. kez de denedim olmadı.
3: 5. sefer de oldu

beyler ben şimdi bu 56gb ram li olandan bir tane kurdum ama anladığım kadarıyla bu 1 ay değil anca 5-6 gün gidicek 360 tl lıkır lıkır gidiyor :D bu bitince adam gibi 30 gün gidicek bir tane daha alabilirmiyiz acaba, yani bir sınırlama falan yok değilmi sonuçta sanal kartla alıoz.

Sanal kart nasıl alıcaz kredi kartım yok ama? İninal kart olurmu

KDBRn1.jpg

2 gündür böyle bir hata alıyorum ve vds giremiyorum. Bu gelmeden önce 120 tl kredi vardı içeride bir günde nasıl biter :(.. şimdi yeni bir hesap açıp yeni vdsmi almam gerekiyor acaba. bilen birisi yada aynı mesajı alan biri cevap verirse çok iyi olur..

Bunu almam için uygun fiyatlı VCC sağlayabilecek var mı ?

ben kullanıyorum çok güzel hiç kasma olmuyor ihtiyacı olan kaçırmasın 2 tl ye bedava
acaba 1 aydan sonra üçreti ne olacak bunun bilen varmı?

sanal kart oluşturup banada açabilir misiniz? 5 tl hesabınıza geçeyim??

VCC nedir [MENTION=2666]anonyload[/MENTION] hocam?

Uyarmak istiyorum,

3 ay süre ile ücretsiz kullanıcaksınız, süre bitmeden önce iptalini belirtmesseniz kredi kartınızda limit tükendiğini görebilirsiniz.

Eskiden aktivasyon için kredi kartı istiyordu (6 ay kadar öncesi) şuan ne durumda tam bilmiyorum.
hocam eminmisiniz 3 aylık olduğuna birkaç arkadaşım 1 haftalık ücretsiz diyor?

Bi ben deneyemedim bu vdsyi. Acaba bunun için VCC satan birileri yokmu forumda.

Arkadaşlar Vds alıyorum 3-4 saat sonra iptal ediliyor. 5 Kere denedim. 3 seferinde farklı sanal kartlardan ve farklı isim numaralardan denedim. Bunun bi çözümü varmı bilen varsa bi yardımcı olabilirmi? Şimdiden tekeşkkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri