Peki şöyle birşey yapılabilirmi?Her bittiğinde yeni bir sanal kart ile yeni bir hesap alınabilirmi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam orada google chromu nasıl kurdun?Aynı durumdayız şu an.. Yükledim ayrı bir bilgisayar bu! ayrı hard diski var. ayrı işletim sistemi. Google chromu kurdum. kur dosyasını kopyalayıp o masa üstüne attım.her şey güzel hoşta şimdi benim bilgisayarımdaki videoyu ben bunun yardımıyla youtubeye yükleyemiyorum ki
benim pc nin hard diskini görmüyor. Ne işime yarar çok hızlı indirme yükleme yaparım. Başka bir işe yarıyosa bilen varsa yazsın valla hala kurcalıyorum.
Hocam orada google chromu nasıl kurdun?
ok bir deneyeyim.kendi bilgisayarında google chrome kurma eklentisini indir küçük bi dosya zaten onu da kopyalayıp diğer masa üstüne yapıştr
ben kullanıyorum çok güzel hiç kasma olmuyor ihtiyacı olan kaçırmasın 2 tl ye bedava
acaba 1 aydan sonra üçreti ne olacak bunun bilen varmı?
sanal kart oluşturup banada açabilir misiniz? 5 tl hesabınıza geçeyim??
sanal kart oluşturup banada açabilir misiniz? 5 tl hesabınıza geçeyim??
VCC nedir [MENTION=2666]anonyload[/MENTION] hocam?
hocam eminmisiniz 3 aylık olduğuna birkaç arkadaşım 1 haftalık ücretsiz diyor?Uyarmak istiyorum,
3 ay süre ile ücretsiz kullanıcaksınız, süre bitmeden önce iptalini belirtmesseniz kredi kartınızda limit tükendiğini görebilirsiniz.
Eskiden aktivasyon için kredi kartı istiyordu (6 ay kadar öncesi) şuan ne durumda tam bilmiyorum.
hocam eminmisiniz 3 aylık olduğuna birkaç arkadaşım 1 haftalık ücretsiz diyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.