Ücretsiz 56gb Ram ABD lokasyon Up/Down VDS !

Hocam sen özellikleri çok düşük seçmişsin benimkinde 300 GB HDD 4 GB ram en az 150 MB Up/Down var

dostum hızım düşük nerde hata yaptık.normal ttnet bile daha hızlı :D

Valla bilmiyorum ama benim hızım üst düzeyde speedtest 150 MB Down hızı gösteriyo ama paralı aldığım speedtest'in 400 MB Down hızı gösterdiği VDS'den daha kısa sürede indiriyo

hız gayet iyi arkadaşlar. çatır çatır indiriyor günlerdir. sürem bitince başka karttan tekrar alacam valla :)

Buda şuanki hız :)

inanın 15 gb filmi çok hızlı indirioy.

3245472976.png

Kredi kartı yok vadesiz hesaptan iş bankası sanal kart vermiyor.Çok kötü oldu dememeyeceğiz napalım. :)

yukledim ama girib youtube videolari play elemek ucun flash player isteyir ama flahs playeri yuklmek olmur. bu neden ola biler? tesekkur

Flash player yüklə. Adobe - Adobe Flash Player'i Yükleyin

Allah Allah bu ne? :) resmen feci durum. Bak hocam bende 300 mbit hız.

en az saniyede 8-10 mb dosya up ediyo. bluray filmler indiiyorum 1 film (15gb) inmesi ve yüklenmesi bir kaç dakikamı alıyor.

ben bu vds işine yabancıyım, "xp servis pack 2" var, server kurarken hangisini seçeyim, farkeder mi ?

herhalde kayıt çok oldu be daha kayıt olamadım sistem :(

56 GB ram var diye sevinmeyin. Bugün girdim baktım 1 günlük bakiyen kaldı diye uyarıyor sistem :)

Bir arkadaş allah rızası için bana bağlanıp yapabilirmi işlemi

aldım ama bir türlü VDS kuramıyorum

Kayıt işlemlerini tamamladım uzaktan bağlantı yapmaya çalıştığımda başlangıçta belirlediğim şifreyi girdiğimde şifre hatalı uyarısı alıyorum.
Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri